Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Döglesztő hőség? Frissülj fel egy ügyes találmánnyal!

Itt a bámulatos hűsítő eszköz udvarra, teraszra, kerthelyiségbe. 

2020. július 29. - naptermeke

Tartós kánikula várható - mutatjuk, hogyan védekezz!

Beköszöntött az igazi nyár: úgy néz ki, tartósan 30 fok felett marad a napi csúcshőmérséklet a következő napokban is. Míg sokan örülnek ennek, mások mit nem adnának egy kis felfrissülésért. Ha az utóbbiak közé tartozol, akkor mutatunk egy káprázatos találmányt, mellyel akár 10 °C-ot is hűthetsz a levegőn kültéren!

kanikula.jpg
A frissítő párakapuval azonnali enyhülést kapsz udvaron, teraszon, erkélyen vagy kerthelyiségben egyaránt. 

Frissítő párakapu - garantált felüdülést nyújt a perzselő forróságban

A köztereken, strandokon, fesztiválokon már nagy sikert aratott kültéri párakapu végre otthoni használatra is elérhető. Ez az egyszerű elven működő, ám hatékony vívmány gyors enyhülést képes adni a legnagyobb hőségben is. 

ezgif_com-video-to-gif_3.gif

Hogyan működik?

A párakapu használatához mindössze egy nyomás alatt levő csapra lesz szükséged. A készülék 10 fúvókával rendelkezik, melyek rendkívül apró szemcsékre porlasztják a hideg vizet, nagyszerű frissítő hatást biztosítva ezáltal. 

html-04_1.jpg

Ülj, feküdj vagy állj alá és élvezd a kellemesen hűs cseppeket! A párakapu a vizet olyan apró szemcsékre porlasztja, hogy nem áztat el, ugyanakkor egész tested le tudja hűteni. 

Minimális vízfogyasztás, egyszerű beüzemelés

A párakaput az univerzális csatlakozóval bármilyen szabványos kerti csapra rákötheted. Takarékos, csendes működésű, vízfogyasztása maximum 2 liter/óra fúvókánként (összesen 20 liter a 10 fúvóka). Szükség esetén tovább bővíthető, így nagyobb udvarokra, nyaralókba, teraszokra is tökéletes. Otthoni és céges használatra is kitűnő. 

Bemutató videó - nézd, milyen jó alatta hűsölni:

Hová alkalmas?

  • kertes házakhoz, udvarra, kertbe, teraszra
  • napernyőkre, sörsátrakra
  • filagóriákra
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • hobbikertekhez, lugasokhoz, ültetvényekhez
  • erkélyekre (akár társasházi lakások erkélyére is)
  • céges telephelyekre, üzemek elé
  • kávézók, kocsmák, bárok, éttermek kerthelyiségeibe
  • strandokra, fürdőkbe, szabadtéri rendezvényekre

para-uj6_1.jpg

Zseniális 1.990 Ft-os ár, gyors kiszállítás!

Védekezz Te is a hosszantartó kánikula ellen! A párakapuval elkerülheted, hogy hőgutát kapj, segít elviselhetővé tenni a legtikkasztóbb napokat, élmény lesz alatta a hűsölés. A minden alkatrészt tartalmazó csomagot most mindössze 1.990 Ft-ért érheted el az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

p_irakapu_dekor_05_2.jpg

 

___________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.

2_2.jpg

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni.

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 4.990 Ft-os akciós áron érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 


 

60 m hosszú mágikus locsolócső - most GRÁTISZ szórófejjel!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolócsővel bámulatosan könnyű a kerti munka. Ahogy megnyitod a csapot, az XHose azonnal hosszának háromszorosára tágul, majd használat után vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz. 

xhose-6.jpg

Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem gubancolódik, törik, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erős sugarú víz áramlik.

Ha most rendeled meg a XHose csövet, akkor nemcsak óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá, hanem egy multifunkciós locsolófejjel is megajándékozunk! A szórófejjel könnyedén megöntözheted növényeidet vagy megtisztíthatod autódat.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/db!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

süti beállítások módosítása