Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

4+1 hasznos tipp a nyári locsoláshoz

Mutatunk egy szuper eszközt is, amivel nem száradnak ki növényeid

2020. július 28. - naptermeke

Szeretnéd hatékonyan öntözni kerted, gyümölcsfáid, virágaid a kánikulában?

Beköszöntött a tartós kánikula, várhatóan jó pár napig 30 fokos országos hőség lesz. Ilyen körülmények közt a megfelelő öntözés életmentő lehet növényeid számára. 

locsolo.jpg

Ne várd meg, míg teljesen kiszárad a kerted! Mutatunk 4+1 hasznos tanácsot és egy zseniális eszközt, hogy pázsitod, cserjéid, fáid, virágaid elegendő nedvességhez jussanak a legforróbb napokon is. 

4+1 tipp, hogyan öntözz hőség idején:

1. A helyes időpont elsőrangú

Déli órákban a kilocsolt víz jó része könnyen elpárologhat. Vízpazarlás helyett ajánlott inkább hajnalban vagy napnyugta után öntözni, jelentősen növelve ezzel a hatékonyságot.  

2. Több menetben érdemes locsolni

Ha már nagyon kiszáradt a talaj, akkor érdemes némi előöntözést végezni: ezzel elkerülhetjük, hogy a nedvesség szétfolyjon a cserepesre száradt felületen. Elég csak finoman megnedvesíteni a földet, majd 15-20 perc után már neki is állhatsz a rendes "öntözésnek", a talaj ezáltal sokkal jobban befogadja majd a vizet. 

3. Nem kell túl sok víz

Ha túl sok vizet használunk, akkor azzal a növények nem tudnak mit kezdeni. Éppen ezért ajánlott inkább kisebb, egyenletes mennyiséggel locsolni őket. 

4. A nyári metszés fontossága

A kevesebb lomb alacsonyabb vízigénnyel jár, ezért előnyös tud lenni, ha nyáron kicsit megmetsszük dísznövényeinket. Ha már lankadnak, sárgulnak, esetleg hullanak is a levelek, ez a művelet megmentheti egészségüket.  

locsolos2.jpg

+1: Egy megfelelő slag aranyat érhet

Nagyon nem mindegy az sem, milyen locsolócsövet használunk: egy régi, gabalyodó, könnyen megtörő kerti slag kész rémálommá teheti az öntözést. Elhasznált, öreg tömlő helyett érdemes csavarodásmentes, tartós csőre váltani. Ilyen az XHose, mely 60 m-es hosszával és ajándék szórófejével minden kerttulajdonosnak jó szívvel ajánlott. 

XHose varázslatos kerti slag - 60 m hosszú, automatikusan méretére tágul!

A XHose 60 m-es locsolócsővel káprázatosan egyszerű megöntözni bármit. Titka az extra erős, többrétegű felépítésében rejlik, mely soha nem törik meg, nem gubancolódik össze. 

xhose-8_1.jpg

Hogyan működik? 

Amint megnyitod a csapot, az XHose egyből hosszának többszörösére tágul. Miután végeztél a locsolással, "elpakolja magát", pillanatokon belül visszazsugorodik eredeti méretére. Könnyű használni és tárolni is, rendkívül kis súlyú és kompakt méretű. 

xhoseblog_1.gif

Ezt a csodaslagot bármilyen szabványos kerti csapra rákötheted, 1.9 cm átmérőjén folyamatos, erős vízsugár áramlik. 

Öntözd meg Te is pázsitod, virágaid, termő gyümölcsfáid vagy cserjéid a nagy melegben! Sőt, az XHose kocsimosásra, ablakok és kerti bútorok tisztítására is alkalmas. 

Bemutató videó - nézd, mennyi mindenre jó:


 

AJÁNDÉK SZÓRÓFEJJEL, SZENZÁCIÓS ÁRON!

Az XHose locsolócsővel biztosíthatod, hogy növényeid elegendő nedvességhez jussanak. Az ajándék multifunkciós szórófejjel állíthatod a vízsugarat, attól függően, hogy enyhébb szórást vagy erősebb öntözést szeretnél. 

Rendeld meg ezt a forradalmi kerti slagot 6.990 Ft-os akciós áron! Használd az alábbi linket, legyen Tiéd napokon belül az XHose 60 m-es slag:

 KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

xhose-fekete_3.jpg

 ___________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.

2_2.jpg

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni.

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 4.990 Ft-os akciós áron érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 1.990 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. 

p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 1.990 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/szett!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

süti beállítások módosítása