Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Hatalmas nyári mozgásérzékelős lámpa vásár!

Egy pizza áráért tiéd a 20 LED-es napelemes fényvető. Otthonra, üzleteknek is kiváló.

2020. július 16. - naptermeke

Igényelted már születésnapi kedvezményed? Iratkozz fel itt, és megkapod!

Tovább tart blogunk féléves születésnapi akciója: iratkozz fel ingyenesen az alábbi űrlapon email hírlevelünkre és napról-napra BRUTÁLIS kedvezményekben lehet részed egyes népszerű termékeinkre:

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új otthoni, műszaki termékekkel kapcsolatos akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatainkat is rögtön megkapod.

Mit érhetsz ma el akciósan?

A mai kedvezményes termék a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa, mellyel szuper fényerővel világíthatsz kertedben, udvarodon, teraszodon, üzleted körül. Ezt a kábel nélkül használható fényforrást most szenzációs, 1.990 Ft-os darabonkénti áron érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre a fenti űrlapon. 

Csatlakozz most, nem veszíthetsz semmit: ha a későbbiekben esetleg nem szeretnél tőlünk hírlevelet kapni, csak egy kattintás a leiratkozás - így igazán megéri kipróbálni!

Szeretnél nagy fényerővel, takarékosan világítani egész évben?

Meguntad, hogy sötétben kell mászkálnod házad, garázsod, üzleted körül, mert nincs elegendő fény? Nem szívesen kábeleznéd körbe emiatt az egész udvart? Költséges és bonyolult megoldások helyett mutatunk egy gyors módszert, melyet pillanatok alatt beüzemelhetsz!

poszt2_8.jpg

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, nagyerejű fényforrás

Végre itt egy lámpa, amit nem kell órákig szerelgetned, kábelezned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

51_3.jpg

Hogyan működik?

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del szerelték fel, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 

poszt3_3.gif

Víz- és porálló, egész évben használható

A lámpa IP65-ös készülékháza lehetővé teszi, hogy minden évszakban, bármilyen időjárási körülmény esetén használhasd. Ellenáll az esőnek, a pornak, a hőnek és a fagynak egyaránt. 

04_15.jpg Hová ajánlott? 

  • ház köré
  • udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
  • kerítésre
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázsok, alsóépületek elé
  • üzletek, boltok köré
  • telephelyekre
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

06_13.jpg

Világíts Te is komoly fényerővel, 0 Ft-os üzemeltetési költség mellett! 

Ezt a sokoldalú, csúcsmodern LED fényvetőt mindössze 1.990 Ft-os darabonkénti áron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. Átlagos méretű kertbe 4-5 db, nagyobb udvarokra, telephelyekre 8-10 db lámpa használata javasolt. 

Csak 2 lépés, és tiéd egy pizza áráért a napelemes LED világítás: 

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni akciós háztartási, műszaki termékekről sem:

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a mozgásérzékelős, napelemes LED lámpát szenzációs, 1.990 Ft-os áron. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál. Megrendelésedet villámgyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

level1_7.jpg

   

süti beállítások módosítása