Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Megérkezett a zseniális mini léghűtő a kánikula ellen

Imádni fogod: hűsít, párásít, könnyen hordozható

2020. július 08. - naptermeke

Beköszöntött a hőség - Te hogyan védekezel?

Kicsit sokáig váratott magára, de megérkezett az igazi nyári idő: akár a 35 fokos hőmérséklet sem kizárt a közelgő napokban. Míg egyesek nagyon örülnek ennek, mások mit meg nem adnának egy kicsit hűvösebbért. Ha az utóbbi csoportba tartozol, akkor van egy jó hírünk: egy ügyes találmánnyal kellemesen hűs fuvallatot varázsolhatsz magad köré. 

cool-box.jpg

Drága klímák és haszontalan ventilátorok helyett ismerd meg a Super Cool Box mini léghűtőt, és tedd elviselhetővé a tűzforró napokat!

Super Cool Box léghűtő - frissítő fuvallat a legnagyobb melegben is

Super Cool Box hordozható léghűtővel rövid időn belül akár több fokot is hűthetsz a levegőn, bárhol is vagy: használd otthon, munkahelyen vagy nyaraláskor, és hagyd, hogy a finom vízpára felfrissítsen! A léghűtő mellett jobban tudsz pihenni, dolgozni vagy tanulni, megszüntetheted a fullasztó hőséget. 

cool_1.gif

Miért ilyen hatékony?

A Super Cool Box speciális vízhűtő technológiája a meleg levegőt beszívva elindítja a benne lévő víz párolgását. Ezután egy hatékony szűrő segítségével hideg levegőt fúj, és kb. 5-6 fokos lehűlést biztosít közvetlen környezetében. 

mukodese_1.jpg

Hogyan kell használni?

A Super Cool Box-ot úgy tervezték, hogy bárki könnyedén használhassa. Töltsd meg hideg vízzel, csatlakoztasd USB csatlakozón keresztül hálózati töltőre vagy akár egy számítógépre, kapcsold be és élvezd a felfrissülést!

Ez a mini léghűtő egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül is üzemel, rendkívül takarékos. 

cool4.jpg3 az 1-ben funkció!

A Super Cool Box nemcsak hűt, hanem párásít és világít is. Rendkívül nyugtató LED fénye segíti az alvást. Mivel igazán csendes működésű, így hálószobába, gyerekszobába is ideális. Modern, letisztult külseje révén otthonod dísze lehet. 

Ajánlott lakásba, házba, irodába, nyaralóba, garázsba, üzletekbe, telephelyekre - bárhová, ahol felüdülésre van szükség a kánikulában. 

Bemutató videó - figyeld, mennyire hatékony! 

 Kinek ajánlott a Super Cool Box mini léghűtő?

  • mindenkinek, aki szeretne enyhíteni a 30-35 fokos kánikulán
  • mindenkinek, aki azonnali, garantált lehűlésre vágyik
  • mindenkinek, akinek elege van a meleg levegőt keringető ventilátorokból
  • mindenkinek, aki nem szeretne drága és áramzabáló klímákra költeni
  • mindenkinek, aki forró helyen dolgozik
  • panellakásban, tetőtérben lakóknak
  • kisgyermekes családoknak
  • nyaraláshoz, utazáshoz készülőknek
  • újdonságokat szeretőknek

cool1_1.jpg

Fantasztikus ár, rendelj most!

Ne várd meg, míg kikészít a tikkasztó hőség! A Super Cool Box léghűtővel gyorsan és egyszerűen felfrissülhetsz! Kompakt méretének hála, szinte bárhol veled lehet. 

Ezt a takarékos, sokoldalú eszközt most 5.990 Ft-os áron érheted el az alábbi linken. Add le rendelésed itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cool2_2.jpg

 

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Most 2 db sütőlap egy csomagban, szuper áron!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

Csak nálunk: most minden csomagban 2 db sütőlapot kapsz, szenzációs áron! Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

60 m hosszú mágikus locsolócső - most GRÁTISZ szórófejjel!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolócsővel bámulatosan könnyű a kerti munka. Ahogy megnyitod a csapot, az XHose azonnal hosszának háromszorosára tágul, majd használat után vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz. A 60 méter hosszú cső súlya mindössze 0.5 kg!

xhose-6.jpg

Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem gubancolódik, törik, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erős sugarú víz áramlik.

Ha most rendeled meg a XHose csövet, akkor nemcsak óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá, hanem egy multifunkciós locsolófejjel is megajándékozunk! A szórófejjel könnyedén megöntözheted növényeidet vagy megtisztíthatod autódat.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

Rovarölő lámpa UV-fénnyel - bevonzza és elpusztítja a szúnyogokat, legyeket, molylepkéket

Az elektromos rovarölő csapdával villámgyorsan, vegyszerek nélkül távolíthatod el a szúnyogokat, legyeket, molylepkéket. Lakásban, házban, teraszon vagy erkélyen is használhatod, mindössze egy konnektorra vagy hosszabbítóra lesz szükséged hozzá. 

uj1.jpg

Hogyan működik?

A lámpa különleges UV-A fénye valósággal bevonzza az arra repkedő rovarokat, az elektromos háló pedig azonnal elpusztítja őket. A fény hatótávja mintegy 30 négyzetméter, ezért nagyobb teraszokra, szobákba is ideális. A tetemeket egyszerűen, higiénikusan a beépített rovartálcával ürítheted. 

Ne várd meg, míg "megesznek" a vérszívók! Biztosítsd magad és szeretteid a kellemetlen szúnyogok és egyéb repülő rovarok ellen az UV-fényes rovarcsapdával! Ezt a minden előírásnak megfelelő, tartósan használható eszközt most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása