Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Hogyan grillezz úgy, hogy tiszta maradjon a sütőd?

Fogadjunk, ezt nem ismerted eddig: nem ég le, finomabb lesz vele az étel.

2020. június 25. - naptermeke

HATALMAS szülinapi kedvezményt kaphatsz - iratkozz fel itt ingyenesen!

Tovább tart nagy sikerű féléves születésnapi akciónk, melyben egy-egy sikeres termékünket ELKÉPESZTŐ árelőnnyel kapják azok, akik feliratkoznak ezen az űrlapon hírlevelünkre:

Mi a mai akciós termék?

Ma a BBQ tapadásmentes grill sütőlapot érhetik el kedvezményesen hűséges olvasóink. Ezen a különleges fólián káprázatosan finom ételeket süthetsz, letapadás nélkül. Csatlakozz Te is hírlevelünkhöz, és máris tiéd lehet 1.990 Ft-os szuperáron a 2 db-os csomag. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, gyors és sok előnnyel jár: innentől kezdve az új leárazások mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha esetleg nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás leiratkozni, így igazán megéri kipróbálni! 

Te is imádsz grillezni? Így tedd egyszerűbbé a sütést!

Most már tényleg itt a nyár, végre együtt lehetnek a családok és a baráti társaságok egy jó grillpartihoz. Fenséges illatok, mámoros ízek, finom italok, nagyszerű hangulat - nem csoda, hogy sokan választják ezt a remek időtöltést. poszt1_13.jpg

Azonban, ha már grilleztél valaha, biztosan Te is tudod, hogy milyen sok nehézség merülhet fel sütés közben: könnyen odaéghet, lepotyoghat vagy letapadhat az étel. A grillezés befejeztével pedig jön a legnehezebb feladat: ki kell takarítani a tűzhelyet, el kell mosni a rácsot... 

poszt2_7.jpg

Ismerős ez a látvány? A koszos rácsot kész rémálom lesúrolni... 

Ha nem szeretnél fárasztó súrolással vesződni, akkor ismerd meg azt a találmányt, mellyel tiszta maradhat grillsütőd, ráadásul az ételek is sokkal ízletesebbek lesznek. 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy többé ne tapadjon le, ne égjen oda az étel!

A BBQ tapadásmentes grill lapon álomszerű lesz a sütés: helyezd el a rácson, majd pakolj rá bármilyen finomságot, amit csak szeretnél: húsokat, sajtot, zöldségeket vagy akár tojást is. Ezen a varázslatos lapon olyan ételek is elkészülhetnek, amiket csak a rácson képtelenség lenne. Nem esnek le, nem kapnak oda, nem tapadnak le vele a fogások: mindent egy mozdulattal megfordíthatsz.

bbqgif_1.gif

A finom szaftról sem kell lemondanod: a normál grillezéssel ellentétben itt az is hasznosul, semmilyen íz nem veszik el: a BBQ grill sütőlapon készült ételek után mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

Nincs több hosszadalmas súrolás, idegtépő takarítás: a grill lappal nem zsírozod össze a sütőt. Magát a lapot is gyerekjáték lesz elmosni: csap alatt langyos vízzel vagy mosogatógépben tisztíthatod.

Mi a titka? 

A BBQ lapot egy speciális teflonbevonatú, üvegszálas réteggel látták el, mely szavatolja, hogy ne ragadjon le semmi sütés közben.  bbq3.jpg

400 °C-ig tartósan hőálló, minden egészségügyi szabványnak megfelelő, biztonságosan használható találmány. Szagtalan anyagú, 40x33 cm-es mérettel rendelkezik. Kimagasló tartóssága lehetővé teszi, hogy több grillszezonon át is hasznát vehesd. 

Bemutató videó - nézd, milyen élmény rajta a sütés:

Nyűgözd le szeretteid, barátaid mennyi grill finomságokkal! A BBQ grill sütőlapon készült fogásokkal nagy sikert arathatsz. 

Most születésnapi akciónk keretében szenzációs 1.990 Ft-os szerezheted be ezt a sokoldalú találmányt, ha feliratkozol hírlevelünkre. Most minden csomagban 2 db sütőlapot találsz, így duplán megéri!

Csak 2 lépés, és tiéd 1.990 Ft-os áron a BBQ grill sütőlap 2 db-os szettben

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni akciós háztartási termékekről sem:

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg 2 db-os BBQ grill sütőlap szettet szenzációs, 1.990 Ft-os áron. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál. Megrendelésedet villámgyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 11_8.jpg

süti beállítások módosítása