Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Jön a kánikula - ezzel frissülj fel a forró napokon!

Azonnali hűsítő megoldás most zseniális szülinapi kedvezménnyel

2020. június 18. - naptermeke

Folytatódik születésnapi akciónk - most igazán megéri velünk tartani!

A nagy sikerre való tekintettel még a héten is tart születésnapi akciónk: mivel fél éves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy egyes népszerű termékeinkhez ÓRIÁSI kedvezménnyel juthatnak hozzá azok, akik ingyenesen feliratkoznak hírlevelünkre ezen a linken vagy az alábbi űrlapon:

A mai akciós termék a Super Cool Box léghűtő, mely igazi felüdülést hozhat az egyre forróbb nyári napokon. Ezzel a könnyen hordozható eszközzel akár több fokot is hűthetsz közvetlen környezetedben a levegőn. A léghűtőt most zseniális 5.990 Ft-os áron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve első kézből értesülhetsz a legújabb akciós otthoni, háztartási termékekről. Sőt, mostantól a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Közeleg az igazi nyár - így készülj fel a forróságra!

Ugyan az elmúlt napok időjárása nem ezt tükrözte, de hamarosan beköszönt a valódi nyári idő. Az előrejelzések szerint jövő hét második felére 30 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.

poszz1.jpg

Ne várd meg, míg kitikkadsz a hőségtől! Drága klímák és forró levegőt keringető ventilátorok helyett próbálj ki egy új megoldást: a Super Cool Box-szal azonnali felfrissülést érhetsz el. 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.   

2_2.jpg

Hogyan működik?

A Super Cool Box különleges "Hydro-Chill" vízhűtő technológiája beszívja a meleg levegőt, majd elindítja a beletöltött víz párolgását és egy hatékony szűrő segítségével hideg levegőt bocsát ki. Ennek köszönhetően kb. 5-6 fokos lehűlést tapasztalhatsz közvetlen környezetében. 

coolbox.gif

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni. 

A Super Cool Box a villannyal is takarékosan bánik: USB-kábel segítségével hálózati töltőről, asztali PC-ről, laptopról vagy akár külső akkumulátorról is üzemeltetheted. 

5_2.jpg

A készülék egyszerre hűt, párásít és nyugtató LED fényt is képes kibocsátani. Mivel rendkívül csendesen működik, így pihenéshez, gyerekszobába is ajánlott. 

Bemutató videó - nézd, milyen sok helyen használható!

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 5.990 Ft-os akciós áron érhetik el azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre. 

Csak 2 lépés, és máris tiéd lehet 5.990 Ft-ért a Super Cool Box:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem:

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a Super Cool Box léghűtőt 5.990 Ft-os kedvezményes áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 cool2_1.jpg

süti beállítások módosítása