Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezért teheti pokollá életed a horkolás

Mutatjuk, hogyan védd meg egészséged, párkapcsolatod!

2020. június 16. - naptermeke

Szoktál horkolni? Erről feltétlen tudnod kell!

Hazánkban is rengeteg embert érint a horkolás. Míg sokan hangosan horkolnak, mások elszenvedői ennek a zavaró jelenségnek. Számtalan párkapcsolat, házasság megy tönkre a horkolás és az ebből fakadó veszekedések, különalvások és elhidegülés miatt. 

hork1.jpg

Viszont nemcsak a kapcsolatokra jelenthet súlyos veszélyt az éjszakai hangos levegővétel: a horkolók egy részénél az elzáródott légutak miatt fellépő oxigénhiány fáradékonyságot, infarktust, agyvérzést, refluxot vagy cukorbetegséget is okozhat. 

hork2.jpg

Ne kockáztasd, hogy tönkremegy házasságod, egészséged! Ha Te is horkolsz vagy párod érintett, akkor itt az ideje, megismerj egy hatékony fegyvert a zajos horkolás ellen! 

Horkolásgátló állpánt - segít helyesen venni a levegőt és megfékezni a horkolást 

Az amerikai tudósok segítségével kifejlesztett horkolásgátló állpánttal rövid időn belül leszámolhatsz a fülsüketítő éjszakai zajokkal. Ezzel a könnyen használható eszközzel már első alkalomtól kezdve jelentősen csökkentheted a horkolás mértékét, hangerejét. Csak vedd fel elalvás előtt és hamarosan érezni fogod jótékony hatását. 

oldal8_1.jpg

Mitől ilyen hatékony? 

A horkolás általában azért alakul ki, mert a felső légút laza szövetei alvás közben elernyednek, a garat összeszűkül. Az így felgyorsult légáramlás megremegteti az ellazult garatot, ekkor jön létre a jellegzetes horkoló hang.   

A horkolásgátló állpánt a horkolás fő okát szünteti meg: finoman megtámasztja az állat, nyitva tartva ezzel a légutakat. Tartós használatával megszűnik a rezgés, elmúlik a horkolás, nem fenyeget a légzéskimaradás veszélye. 

horkolas.gif

Az állpántot úgy alakították ki, hogy viselése kényelmes legyen, ne akadályozzon semmiben. Sőt, iváskor vagy beszéd közben sem kell levenned. Mérete univerzális, hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas.  

Újra összebújva aludhattok pároddal

Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy mostantól csendesen, nyugodtan együtt tudtok pihenni pároddal. Többé egyikőtöknek sem kell felébredni a horkolás miatt, frissen, energiával telve kezdhetitek a napot. Nincs több rázogatás, oldalba bökés, ismét összebújva aludhattok. 

oldal7.jpg

Megvédheted egészséged

Ez a komfortos találmány a teljes alvás idejére biztosítja számodra a helyes levegővételt. Növeli a mélyalvásban töltött időt, csökkenti a magas vérnyomás, az agyvérzés és más oxigénhiány miatt fellépő betegségek kockázatát. 

Állítsd meg Te is a horkolást, javíts most életminőségeden!

Ne szenvedj többé a horkolástól, óvd meg párkapcsolatod, egészséged az állpánttal! Már néhány hét rendszeres használattal minimálisra csökkentheted az alvás közbeni zajokat. Innentől kezdve mindig kipihenve, energiával telve ébredhetsz. 

Állítsd meg a horkolást most, rendeld meg az alvási állpántot kedvező áron az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

oldal9_3.jpg

süti beállítások módosítása