Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Azonnali megoldás a közelgő kánikulára

Ezzel hűsölj otthon, irodában, kertben, nyaralóban!

2020. június 11. - naptermeke

Figyelem, közeleg a kánikula! Így védekezz!

Hamarosan beköszönt az igazi nyári idő, a hőmérséklet elérheti a 30 fokot is. Sokan örülnek ennek, míg mások szívesen lemondanának a pokolian forró napokról. Ha Te sem bírod a fullasztó hőséget, álmatlanul forgolódsz éjjelente a melegben, nem tudsz koncentrálni a munkádra, akkor ismerj meg egy azonnali fegyvert a tikkasztó kánikula ellen. 

hoseg.jpg

Hatástalan ventilátorok és áramzabáló klímák helyett fedezd fel a Super Cool Box léghűtőt, mellyel több fokkal hűvösebbnek érezheted a levegőt. 

Super Cool Box léghűtő - kellemesen hűs vízpára otthonra, kertbe, irodába!

A Super Cool Box léghűtővel rövid időn belül lehűtheted környezeted. Bekapcsolást követően pillanatok alatt
érezheted
hűsítő erejét. A készülék kellemesen hűs vízpárát bocsát ki magából, így segít elviselni a forró nyári napokat. A felfrissített, enyhén párás levegőben jobban megy a munka, pihenés és a tanulás is, nem kell többé aggódnod az elviselhetetlen meleg miatt. 

cool.gif

Hogyan működik?

A Super Cool Box egyedüálló vízhűtő technológiával bír: beszívja a meleg levegőt, aztán egy speciális szűrő segítségével elindítja a víz párolgását és hideg levegőt bocsát ki.

mukodese.jpg

Használatához nincs szükség szakemberre, hosszadalmas szerelésre: egyszerűen töltsd meg vízzel a tartályt, kapcsold be a készüléket és állítsd be a kívánt fúvási irányt! Oda helyezed, ahová szeretnéd! Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

A léghűtőt a mellékelt USB kábel segítségével hálózatról, asztali PC-ről, laptopról vagy akár powerbankról is üzemeltetheted. Mivel kompakt és könnyen hordozható, így szinte mindig veled lehet: képzeld el, milyen jó lesz, hogy bárhol, bármikor fel tudsz frissülni. 

4.jpg

Ez a szuper léghűtő nemcsak hűt, hanem párásít és világítani is tud. Látványos LED fénnyel, többféle üzemmóddal rendelkezik, csendes működésű. Ideális nappaliba, hálóba és gyerekszobába is. 

Bemutató videó:

Kiknek ajánlott?

  • mindenkinek, aki nem szereti a tikkasztó hőséget
  • mindenkinek, akinek elege van a haszontalan ventilátorokból
  • mindenkinek, aki nem szeretné megterhelni villanyszámláját klímával
  • mindenkinek, aki forró helyen dolgozik
  • panellakásban, tetőtérben lakóknak
  • minden kisgyermekes családnak
  • nyaraláshoz, utazáshoz készülőknek
  • újdonságokat szeretőknek 

cool1.jpg

Készülj fel a közelgő hőségre!

A Super Cool Box-szal úgy érezheted, mintha egy hűs parkban sétálnál. Ezt a takarékos, könnyen kezelhető eszközt fantasztikus nyári eleji kedvezménnyel érheted el, mindössze 5.990 Ft-ért.

Add le rendelésed most az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

fejlec1_10.jpg

____________________________________

További "A Nap Terméke":

Gyémántbevonatos késélező - élezi, csiszolja és polírozza késeid!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat.  

10_12.jpg
Mitől ilyen hatékony?

A késélező 3 féle élezési fázissal rendelkezik, melyek más-más módon javítják meg a tompa vágóeszközöket. 

04_1.gif

Íme a tökéletes recept késeid megélezéséhez: a gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja az egyenetlenségeket, ezután a wolfram fázis ideális "V" alakot képez, majd a végső kerámia fázis kifényesíti és extra élessé alakítja a pengét.  

Hogyan kell használni? 

Helyezd el stabilan egy asztalon, egyik kezeddel fogd meg szorosan a markolatot, másik kezeddel húzd át a vágóeszközt a kiválasztott fázison magad felé, óvatosan lenyomva, néhány alkalommal, míg a kívánt élt nem éred. Végül öblítsd le, majd töröld meg a kést és az élezőt. Az eredmény: borotvaéles penge, mellyel öröm lesz bármilyen feladat!

06_12.jpg

Újítsd meg Te is eszközeid pillanatok alatt!

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét. Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus 3.490 Ft-os bevezető áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

05_13.jpg

süti beállítások módosítása