Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így élezd meg késeid villámgyorsan!

Csak néhány húzás és vágóeszközeid, szerszámaid borotvaélesek lesznek.

2020. június 04. - naptermeke

Folytatódik születésnapi akciónk - most igazán megéri velünk tartani!

A nagy sikerre való tekintettel a héten is tart születésnapi akciónk: mivel fél éves a blogunk, ezért  úgy döntöttünk, hogy bizonyos kiemelt termékeinkhez ÓRIÁSI kedvezménnyel juthatnak hozzá azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre: 

A mai kedvezményes termék a gyémántbevonatos késélező, mellyel másopercek alatt újíthatsz meg bármilyen vágóeszközt. Ezt a biztonságos, könnyen használható élezőt most 2.790 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve első kézből értesülhetsz a legújabb akciós otthoni, háztartási termékekről. Sőt, mostantól a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Meguntad, hogy tompák a késeid? Ne kínlódj többé életlen eszközökkel!

Neked is vannak életlen, kicsorbult késeid? A nem megfelelő eszközök vágás helyett inkább csak trancsíroznak, kínszenvedés velük bármilyen feladat. A hagyományos élezőkkel azonban akár végleg tönkre is teheted a pengéket. 

01_9.jpg

Ne kockáztass többé! Ismerj meg egy új, biztonságos módszert késeid megújítására! A prémium gyémántbevonatos késélezővel pillanatok alatt élessé teheted vágóeszközeidet, szerszámaidat. 

Gyémántbevonatos késélező – 3 fázisú élezéssel a tökéletes eredményért!

A gyémántbevonatos késélezővel bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy szerszámot egyszerűen megélezhetsz. Csak néhány húzás és eszközeid úgy vágnak majd, mint új korukban!

04.gif

Nincs több kopott penge: a forradalmi 3 fázisú technológiának köszönhetően precízen és tartósan újíthatod meg a késeket. Felejtsd el a kicsorbult, tompa eszközökkel való küszködést! Érezd úgy magad, akár egy sztárséf, és dolgozz mindig káprázatosan éles konyhai kellékekkel!

Mi a titka?

A gyémántbevonatos késélező 3 fázisú technológiájával élménnyé teszi az élezést. 3 módon képes élezni:

  • gyémántbevonatú fázis: elsimítja a repedéseket, megjavítja az élt
  • wolfram fázis: segít élt képezni a pengének az ideális „V” alakhoz
  • kerámiabevonatú fázis: polírozza, kifényesíti és extra élessé alakítja a pengét

kes1.jpg

Hogyan kell használni?

Az élezőt bal és jobbkezesek egyaránt használhatják. Helyezd el stabilan egy asztalon, egyik kezeddel fogd meg szorosan a markolatot, másik kezeddel húzd át a késeket a kiválasztott fázison magad felé, finoman nyomva, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élt nem éred.

06_11.jpg

A nyélhez legközelebb találod a gyémántfázist, ezt követi a wolfram, majd a kerámia fázis. A legjobb eredményhez mind a 3 fázison húzd át a kést egymás után. A használatot követően öblítsd le és töröld meg a kést, illetve az élezőt, és már kész is vagy! Az eredmény: makulátlanul éles penge, mellyel öröm lesz bármilyen feladat! Szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz Te is mától úgy, akár a profik!

05_11.jpg

Ezzel a masszív, strapabíró felépítésű késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Küldd nyugdíjba régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és céges körülmények között is megállja a helyét.

Csak 2 lépés, és máris tiéd 2.790 Ft-os áron a gyémántbevonatos késélező

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni akciós háztartási termékekről sem. 

2. 
lépés: klikkelj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a késélezőt fantasztikus, 2.790 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec2_4.jpg

süti beállítások módosítása