Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így tüntesd el autód kisebb horpadásait!

Ezt tuti nem mutatták eddig neked sehol - bármilyen járműre, háztartási gépre is jó 

2020. június 03. - naptermeke

Szeretnél elsőként értesülni további akciós autós termékekről?
Iratkozz fel itt a Nap Terméke hírlevélre: 
Kattints ide a feliratkozáshoz!

Kisebb horpadás az autódon? Nyugi, mostantól házilag is kijavíthatod!

Biztosan Te is amennyire csak lehet, óvod autódat, azonban előbb-utóbb nagy valószínűséggel keletkeznek rajta kisebb horpadások, benyomódások, kavicsfelverődések. A horpadt karosszéria nem csak a kocsi külsejét rontja, hanem egy esetleges eladás során az értékét is jelentősen csökkenti. 

horpadas2.jpg

Egy szervizes javítás azonban sok idővel és hatalmas kiadással járhat. Ahelyett, hogy súlyos tíz vagy százezreket kifizetsz, ismerj meg egy egyszerű otthoni módszert, amivel villámgyorsan megszabadulhatsz a zavaró horpadásoktól!

Horpadásjavító készlet autósoknak - profi szerelők által is használt megoldás végre otthonra is

A horpadásjavító készlettel mostantól házilag tüntetheted el a kisebb horpadásokat, kavicsfelverődéseket autódról, anélkül, hogy károsítanád a fényezést. 

Hogyan lehetséges mindez?

A készlet működése a profik módszerén alapszik: a szett lelke egy speciális kihúzóhíd és kihúzófej, melynek segítségével komolyabb erőkifejtés nélkül távolíthatod el a benyomódásokat. Mindössze egy szárnyas anyát kell tekerned és a horpadás gyakorlatilag kipattan a helyéről! A módszer 100%-ig biztonságos: a gumírozott taplak nem karcolják meg autód festését. 

horp_1.gif

Mi mindenhez alkalmas? 

A horpadásjavító szettet használhatod kavicsfelverődések, ütődések, ajtó általi rányitások, jéghorpadások nyomainak eltávolítására. Alkalmas bármilyen autóra, motorra, kerékpárra, hajóra, valamint háztartási kisgépek (pl. hűtőszekrény, mikrosütő) borításának javítására is kiváló. 

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

Hogyan kell használni?

  • Tisztítsd meg alaposan javítani kívánt felületet alkohollal.
  • Válaszd ki a sérülésnek megfelelő méretű kihúzófejet és ragaszd fel a horpadás közepére a mellékelt ragasztópisztollyal.
  • Helyezd a kihúzófej fölé a hidat, majd tekerd rá addig a szárnyas anyát, míg a horpadás el nem tűnik, ki nem pattan a helyéről.
  • Távolítsd el a ragasztót a felületről egy alkohollal átitatott kendővel.

90.jpgKiknek ajánlott a készlet?

  • mindenkinek, akik szeretnék megszépíteni autójukat
  • akik nem szeretnének vagyonokat költeni karosszéria-javításra
  • akik hatékonyan szeretnének védekezni a kavics- és jégfelverődések ellen
  • autóeladás előtt állóknak
  • akik egyszerűen megjavítanák benyomódott háztartási gépüket

horp2.jpg

Már egy használattal behozza az árát!

Varázsold Te is gyönyörűvé járművedet! A horpadásjavító készlettel egy műhelyi javítás töredékéért szépítheted meg autódat. A szettet többször is használhatod, rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg vele.

Az összes fontos kelléket (kihúzóhíd, kihúzófejek, ragasztópisztoly, ragasztórúd...) tartalmazó csomagot most szenzációs 3.900 Ft-os áron érheted el az alábbi linken:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec2_3.jpg 

További kiemelt ajánlatunk: 

 

Itt a módszer, hogy jól és közelről láss mindent!
Ezzel az eszközzel sasszemed lehet - most káprázatos akcióban kapod


A nagy sikerre való tekintettel a héten is folytatódik születésnapi akciónk. 

Mi is ez az akció?

Mivel féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket BRUTÁLIS árelőnnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre:  

A mai kedvezményes termék az egyszemes távcső, mellyel lenyűgöző látásélményben lehet részed, bármerre is jársz. Ezt a kiránduláshoz, városnézéshez, túrázáshoz is tökéletes eszközt most 2.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Egyszemes (monokuláris) távcső - hozz közelre bármit, láss élesen!

Ezzel a csúcsmodern messzelátóval bármit szemügyre vehetsz, amit szeretnél. 16x-os nagyításra képes, így akár több kilométeres távolságba is elláthatsz vele, de a közeli dolgok, tárgyak, élővilág megfigyeléséhez is remekül alkalmas. 

001.jpg

A nagy, nehézkesen cipelhető dupla lencsés távcsövek helyett ideális megoldás mindenkinek, aki szereti felfedezni a körülötte levő világot. Ez a kukker akár a farzsebedben is elfér, annyira kompakt!

Vízálló, strapabíró felépítés, dupla fókuszrendszer

A távcső egy rendkívül masszív és erős felépítésű, vízálló, gumiborítású házat kapott, így csúszásmentesen használhatod. Lencséi tükröződésmentes réteggel vannak ellátva, ezért a zavaró becsillanásoktól sem kell félned. 

fejlec1_9.jpg

Különlegessége a dupla fókuszrendszer, mellyel 1.5 m távolságból a végtelenbe is képes leszel fókuszálni. Készülj fel, hogy olyan érdekességeket is fel fogsz fedezni, melyeket szabadszemmel lehetetlen lenne! 

nagy fényerejű optikának köszönhetően még mostoha látási viszonyok közt is jól láthatsz vele: jöhet eső, köd, párás idő vagy szürkület - a kép tiszta marad!

Bemutató videó - nézd, mennyire közelre hoz mindent!

Mi mindenhez ajánlott?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz, városnézéshez
  • kempingezéshez
  • horgászáshoz, vadászathoz
  • állatok, növények vizsgálatához
  • távoli objektumok megfigyeléséhez
  • sporteseményekhez, rendezvényekhez
  • égi jelenségek (pl. csillagok, holdfogyatkozás) vizsgálatához

tavcsoposzt3.jpg

Csak 2 lépés, és máris tiéd 2.990 Ft-os áron az egyszemes távcső:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.

2. 
lépés: klikkelj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a távcsövet hihetetlenül kedvező, 2.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

blog2.jpg

süti beállítások módosítása