Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Egy jó tipp, hogy ne sülj meg nyáron a hőségben

Így frissülj fel kertben, teraszon, udvaron vagy erkélyen!

2020. május 21. - naptermeke

Hamarosan beköszönt a kánikula - Te hogyan védekezel?

Érkezik a jó idő, idén is nagy valószínűséggel sokszor kúszik majd 30 fok fölé a hőmérő higanyszála. Ha nem akarsz megsülni, akkor ideje felkészülnöd a közelgő kánikulára. 

fejlec-1.jpg

Ismerd meg azt a megoldást, mellyel pillanatok alatt felfrissülhetsz kertedben, teraszodon, udvarodon vagy erkélyeden. Egy ügyes találmánnyal a hűs tengeri fuvallatok érzését varázsolhatod otthonodba! 

Kültéri frissítő párakapu - akár 10 fokkal kevesebbnek érezheted vele a hőmérsékletet!

A kültéri frissítő párakapuval azonnal lehűtheted környezeted. Köztereken, strandokon vagy vendéglátóhelyeken már lehet, hogy találkoztál vele - most végre otthoni használatra is elérhető ez a hatékony hűsítő eszköz. Segítségével akár 10 fokkal is hűvösebbnek érezheted a levegőt. 

ezgif_com-video-to-gif_1.gif

Mitől ilyen hatékony? 

A párakapu a hideg vizet rendkívül apró szemcsékre porlasztja, így remek frissítő hatást biztosít. A 10 fúvóka folyamatosan adagolja a hűs párafüggönyt, mely rögtön felfrissít, ráadásul a finom cseppeknek köszönhetően nem áztat el. Remek érzés alatta ülni, állni vagy feküdni - igazi felüdülést nyújthatsz vele saját magadnak, családtagjaidnak vagy barátaidnak! Jöhet bármilyen forróság, a párakapu alatt mindig kellemesen hűvös lesz - a kánikulában egy ilyen találmány aranyat ér!
 
para-uj8.jpg

Hogyan kell használni?

Mindössze egy nyomás alatt levő csapra lesz szükséged és máris beüzemelheted a párakaput. Bármilyen normál méretű csapteleppel kompatibilis, csendes, takarékos eszköz. Fogyasztása maximum 2l/óra fúvókánként. Hossza 10 m, szükség esetén tovább is bővítheted, mivel az alkatrészek egymáshoz csatlakoztathatók. 

Bemutató videó - nézd, milyen jó alatta hűsölni!

Hová ajánlott?

  • családi házak udvarára, kertbe, teraszra
  • napernyőkre, sörsátrakra, filagóriákra
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz, hobbikertekhez
  • erkélyekre (akár társasházak, panellakások erkélyére is)
  • kávézók, éttermek, bárok kerthelyiségeibe
  • strandokra, szállodákhoz, panziókhoz
  • kertészetekbe, ültetvényekhez

para-uj10_1.jpg

Fantasztikus bevezető ár!

Ne várd meg, míg beköszönt a tikkasztó forróság! Készülj fel az idei melegre, szerezd be a frissítő párakaput fantasztikus, 2.690 Ft-os áron. A minden alkatrészt tartalmazó komplett csomagot otthoni és céges használatra egyaránt ajánljuk. Rendeld meg most az alábbi linken és néhány napon belül kiszállítjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

p_irakapu_dekor_05_1.jpg

süti beállítások módosítása