Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Mutatjuk, hogyan ülj kényelmesen!

Ezzel a trükkel megkímélheted gerinced, derekad, feneked a sok üléstől

2020. május 18. - naptermeke

Félévesek lettünk, különleges ajánlat olvasóinknak - 3 népszerű termék most ritka kedvező áron

A Nap Terméke blogon immár féléve szállítjuk nektek a legérdekesebb újdonságokat, termékeket, ajándékötleteket. Nagy öröm számunkra, hogy gyakran több mint napi 10.000 olvasónk böngészi az akciókat, részletes bemutatókat. Eljött az idő, hogy meglepjük azokat, akik szeretnének továbbra is értesülni a naprakész ajánlatokról. 

11_6.jpg

Mi is ez a meglepetés? 

Úgy döntöttünk, hogy most 3 népszerű termékünket HATALMAS kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre

A 3 akciós termék az Egg Sitter mágikus ülőpárna, az egyszemes távcső és az autós látássegítő csomag. Ha feliratkozol, bármelyik 3 termék közül választhatsz, melyiket szeretnéd megkapni akciós áron!

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve első kézből kapod meg a legütősebb napi ajánlatokat. Ha esetleg nem nyerné el tetszésed hírlevelünk, egy kattintás a leiratkozás, így megéri kipróbálni! 

Mit kelll tenned, hogy tiéd legyen a kedvezmény?

1. Iratkozz fel ezen a linken vagy az alábbi űrlapon! 

2. Ezután válassz a lenti 3 termék közül és kattints a választott termék alatti megrendelő linkre. 2 napon belül máris szállítjuk neked a kedvezményes árut. Ilyen egyszerű! 

Egg Sitter ülőpárna - segít, hogy komfortosan ülj bármilyen széken!

Az Egg Sitter zselés ülőpárnával egész nap kényelemben érezheted magad. Ez a mágikus ülés felveszi tested alakját, segít megfelelő helyzetben tartani magad. Mostantól nem fog elzsibbadni, megfájdulni semmid még hosszú székben töltött órák után sem.  fejlec1_7.jpg

Mi a titka? 

Az Egg Sitterben levő gélbetét és anatómiai alakú hab enyhíti a gerincedre, derekadra nehezedő nyomást. Elasztikus, kellemesen puha anyagból készült, ezáltal nem terheli túl az izmokat, idegeket, kíméli az egész testet. Elképesztően komfortos: amint ráülsz, úgy fogod érezni magad, mintha lebegnél! Tartásod szép, egyenes lesz, anélkül, hogy mindig külön oda kellene figyelne arra, hogy kihúzd magad. 

Az Egg Sitter remekül szellőzik, elképesztően strapabíró. 41x34 centis, összehajtva bárhová magaddal viheted. 

4_1.gif

Hol használható?

- munkahelyen, irodai székeken
- otthoni ülőalkalmatosságokon, foteleken, kanapékon
- autók ülésén
- buszon, vonaton
- szabadban, padokon
- bárhol, ahol sokat kell ülni 

7_5.jpg

Képzeld el, milyen jó lesz, hogy nem fog többé fájni semmid! Az Egg Sitterrel egyenesen tudod tartani magad mindenféle ülésben. Ehhez a varázslatos ülőpárnához most 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá, ha feliratkozol hírlevelünkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 


10_10.jpg

Egyszemes (monokuláris) távcső - ez a távcső mindig veled lehet!

Ezzel modern egyszemes messzelátóval szinte bármit szemügyre tudsz venni, amit szeretnél. A 16x-os nagyításnak köszönhetően akár kilométerekre is elláthatsz vele, de a közelebbi, apróbb dolgok megfigyeléséhez is tökéletes. Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsöveket magukkal hurcolni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt méretű!

55_2.jpg

Mi mindenhez ajánlott?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
  • városnézéshez
  • horgászáshoz, vadászathoz
  • állatok, növények vizsgálatához
  • távoli objektumok megfigyeléséhez
  • égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához

Ehhez a sokoldalúan használható távcsőhöz most 2.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkoztál a Nap Terméke hírlevélre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

blog2.jpg

Autós látássegítő csomag - védekezz az erős nyári fények ellen is!

Az autós látássegítő csomaggal megóvhatod látásod a zavaró fényhatásoktól vezetés közben. A csomag 2 darab szemüveget tartalmaz: az Ultra Vision nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez alkalmas. 

Ultra Vision napszemüveg

Az Ultra Vision különleges sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalirányból sütő napfényt. Többé nem kell napellenzővel küszködnöd: viseld egész úton és nem süti ki szemed a nap, nem fogsz hunyorogni az erős fény miatt.  

8_3.jpg

Night Vision PRO éjszakai szemüveg

A csomag másik darabját, a Night Vision PRO-t kifejezetten esti vezetéshez alakították ki. Sárgás színű lencséje védi szemed a szembejövők erős reflektoraitól. Esőben, szürkületben vagy párás időben is nagy segítség: mivel sokkal kontrasztosabb képet ad, akár a látótávolságot is tudod vele növelni! 

fejlec4_1.jpg

A látássegítő szetthez most mindössze 1.990 Ft-ért juthatnak itt hozzá azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

naptermeke.jpg

Élj a különleges ajánlattal: iratkozz fel hírlevelünkre, válassz a fenti 3 termék közül akciós áron!

 

süti beállítások módosítása