Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Enélkül ne indulj el kirándulni!

Imádod a természetet, a szép tájakat? Ezt feltétlen vidd magaddal!

2020. május 12. - naptermeke

 

Te is imádsz kirándulni? Szeretsz gyönyörködni a természetben?

Felfedezni új tájakat, bebarangolni és megismerni eddig ismeretlen helyeket fantasztikus élmény tud lenni. Biztosan Te is kívántad már, hogy bárcsak jobban szemügyre tudnál venni valamilyen érdekes dolgot. Ez lehet egy lenyűgöző épület, természeti képződmény, egy gyönyörű állat vagy növény is. Sajnos szemünk nem képes közelebbre hozni a dolgokat, bármennyire is szeretnénk ezt sokszor. 

1_3.jpg

Egy megfelelő távcsővel mindent jobban láthatsz, azonban a régi, nagy messzelátókat rendkívül nehézkes cipelni. Ismerd meg az egyszemes távcsövet és láss mindent közelről, könnyedén!

Egyszemes (monokuláris) távcső - káprázatos látásélmény, éjjel-nappal 

Az egyszemes (monokuláris) távcső azoknak ajánlott, akik nem akarnak nagy dupla lencsés távcsöveket magukkal hurcolni, de szeretnék közelebbről is élvezni az eléjük táruló látványt. Kis méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, egy kisebb táskában vagy akár a farzsebben is tökéletesen elfér!

17_2.jpg

Miért olyan jó használni?

Ezzel a távcsővel egy új világ nyílik meg előtted: mivel 16x-os nagyításra képes, ezért akár kilométerekre is elláthatsz vele. Dupla fókuszrendszerével 1.5 m távolságból a végtelenbe is el tudsz fókuszálni. Lencséi teljesen tükröződésmentesek, ezért nem kell tartanod a becsillanásoktól.

6_2.jpg

A nagy fényerejű optika szavatolja, hogy mostoha látási viszonyok közt is jól láss vele: jöhet eső, köd, párás idő vagy szürkület - a kép tiszta marad!

A távcsövet csúszásmentes, gumírozott bevonattal látták el, teljességgel vízálló. Legyen nálad mindig és fedezz fel olyan érdekességeket, melyeket szabad szemmel lehetetlen lenne! 

Nézd, mennyire közelre hozza a dolgokat:

Mi mindenhez jó?

Ezt az univerzális távcsövet számtalan dologra használhatod:

Kiránduláshoz, túrázáshoz 
Túrázásnál, kempingezésnél ez a messzelátó aranyat ér. Hagyd, hogy lenyűgözzenek a változatos természeti képződmények, jelenségek!

22_1.jpg

Utazáshoz, városnézéshez
Az egyszemes távcsővel bármilyen távoli épületet szemügyre vehetsz akár több kilométeres távolságból is.

Horgászathoz, vadászathoz
Horgászok és vadászok is kitűnően ki tudják használni ennek a messzelátónak a képességeit. Könnyen fel lehet térképezni vele pl. nádasokat, biztonságos távolságból lehet észlelni vele a vadakat.  

Állatok, növények vizsgálatához
A 16x-os nagyításnak hála, kitűnően megfigyelheted vele az állatokat egészen messziről, anélkül, hogy zavarnád őket. Emellett élesen vizsgálhatod meg az apróbb rovarokat, növényeket is.

55_1.jpg

Távoli objektumok (pl. repülőgépek) megfigyeléséhez
Rajongsz a repülőkért? Ezzel a kukkerrel még a mozgó repülőket is közelre hozhatod. A csillagászat iránt érdeklődőknek is hasznos: nézd meg vele a Holdat vagy akár egy hullócsillagot!

Szenzációs ár!

Ne maradj le többé semmilyen érdekességről! Fedezd fel a világot egy új szemszögből: az egyszemes távcsővel garantáltan közelebbre kerülnek hozzád a természet csodái.  

Rendeld  meg most ezt a strapabíró, sokrétűen használható messzelátót nagyszerű tavaszi árelőnnyel az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec01_1.jpg

 

süti beállítások módosítása