Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Megérkezett a kerti locsolócsövek királya, a 60 m-es mágikus slag!

Imádni fogod: nem gabalyodik, nem törik meg, ajándék szórófej is jár hozzá.

2020. május 11. - naptermeke

Szeretnél elsőként értesülni legújabb termékeinkről, legnagyobb akcióinkról?
 CSATLAKOZZ Te is a Nap Terméke hírlevélhez, iratkozz fel ide kattintva:
FELIRATKOZÁS!

 

Van udvarod, kerted, veteményesed? Így locsold meg egyszerűen!

Végre itt a jó idő, lehet kertészkedni, gondozni, öntözni a növényeket. Azonban amint előveszed a régi kerti slagod, rájössz, hogy mennyire nehézkes vele bármilyen feladat. A nagy és súlyos cső folyton megtörik, összegabalyodik, ráadásul rengeteg helyet elfoglal. A sok cipelés, emelgetés nagyon fárasztó tud lenni. Nem beszélve arról, hogy az öreg locsolócsövek hajlamosak kilyukadni, rengeteg bosszúságot okozva ezáltal.  

xhose33.jpg

Ne küszködj tovább ősrégi locsolótömlőkkel! Ismerd meg az XHose új 60 m hosszú locsolócsövét és tedd egy csapásra könnyűvé az öntözést!

XHose 60 m-es locsolócső - ultra erős kerti slag, automatikusan tágul és zsugorodik!

A XHose egy elképesztően erős, többrétegű locsolócső, mellyel gyerekjáték az öntözés, kocsimosás. Különlegessége, hogy amint megnyitod a csapot, hosszának háromszorosára képes tágulni. Használatot követően automatikusan összezsugorodik eredeti méretére. 

xhosegiphy.gif

Sőt, különleges anyaga révén a hagyományos csövekkel ellentétben soha nem törik meg vagy gubancolódik össze. Nincs több szenvedés a nagy és nehézkes slagokkal: a XHose-zal nem fogsz többé elfáradni, az egész udvaron szabadon mozoghatsz, nem akadsz bele semmibe. Ezzel a varázslatos locsolócsővel bármit könnyedén megöntözhetsz, lemoshatsz. 

xhose7.jpg

Hihetetlen, de ez a 60 méterre táguló cső akár egy virágcserépben is elfér! 1.9 cm-es átmérőjén megfelelő erővel jön a víz, így bármilyen feladatra kiváló. 

60 m-es hosszának köszönhetően nagyobb veteményesekben, hobbitelkeken is könnyűszerrel használhatod. Innentől kezdve nem kell aggódnod, hogy slagod nem ér el oda, ahol öntözni szeretnél. Hozz egy jó döntést, könnyítsd meg életed a mágikus XHose locsolóval! 

Nézd, mennyire hatékony:

 Mi mindenhez ajánlott az XHose 60 m-es locsolócső?

  • Öntözéshez, locsoláshoz
  • Kocsimosáshoz
  • Kisebb medencék feltöltéséhez
  • Teraszok, kerti bútorok, egyéb felületek tisztításához
  • Minden egyéb munkához, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

xhose-fekete.jpg

Fantasztikus ár, GRÁTISZ szórófej!

Öntözd növényeid, pázsitod, mosd le autódat egyszerűen! Ezt a strapabíró slagot szenzációs tavaszi árelőnnyel érheted el a készlet erejéig. Ha most rendelsz, az XHose cső mellé egy multifunkciós szórófejet is ajándékba adunk. Szerezd be itt az akciós csomagot:   

KATTINS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

xhose-8.jpg

 

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - modern, energiatakarékos világítás kültérre

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával olyan helyeken is világíthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram. A hagyományos lámpákkal ellentétben azonnal telepíthető, könnyedén a falra vagy a kerítésre szerelheted. Nem kell kábelezni, csak felrakod, és már üzemel is. Nappal töltődik, este az eltárolt energia segítségével világít!

poszt_1.jpg

Világíts Te is takarékosan, nagy fényerő mellett! Ezzel az automata lámpával rengeteg időt, pénzt és fáradságot megspórolhatsz. Otthoni, céges, üzemi felhasználásra egyaránt kiváló. 

Most mindössze 1.990 Ft-os darabonkénti áron lehet tiéd ez a csúcsmodern fényforrás. Hány darabot érdemes használni? Átlagos méretű kertbe 4-5 db lámpa használata javasolt. Nagyobb udvarra, telephelyekre 8-10 db lámpát ajánlunk.

Nyomj az alábbi megrendelő linkre, válaszd ki a kívánt mennyiséget és borítsd fényárba környezeted: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Ultra Vision autós napszemüveg  hogy ne vakítson el a nap a volánnál!

Az Ultra Vision autós napszemüveg speciális, sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalról betűző napfényt, ezáltal óvják látásod vezetés közben.

poszt5_2.jpg

 Csak vedd fel indulás előtt és többé nem süti ki szemed a nap, időben tudsz reagálni minden váratlan eseményre. Mostantól nem kell hunyorognod az erős fény miatt, szikrázó napsütésben is tisztább, kontrasztosabb képet kapsz. Felejtsd el a napellenzővel való küszködést: bármerre nézhetsz, nem tűz be zavaró fény!

8_2.jpg

Láss jól Te is vezetés közben, kerüld el a baleseteket! Sőt: most az Ultra Vision szemüveg mellé ajándékba adunk egy éjszakai vezetést segítő szemüveget, mellyel kiszűrheted a szembe jövők erős fényeit is. 

Ezzel a komplett csomaggal éjjel-nappal jól láthatsz a volánnál. Rendeld meg most az Ultra Vision-t 2.990 Ft-ért és bónuszként tiéd a Night Vision PRO éjszakai szemüveg is:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása