Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a zseniális Wellness zuhanyfej, bőrkímélő hatással

Így óvd bőrödet a gyakori nyári zuhanyzáskor!

2020. május 08. - naptermeke

A nagy sikerre tekintettel elindítottuk rendszeres hírlevelünket, ahol mindenki értesülhet a legjobb termékeinkről, legnagyobb kedvezményeinkről. CSATLAKOZZ Te is, iratkozz fel ide kattintva:

FELIRATKOZÁS!

Neked is gyakran ég, viszket a bőröd a klóros víztől?

Hamarosan itt a nyári időszak, ahol gyakrabban kell tusolni, azonban a klóros víz sokak bőrét rettenetesen kiszárítja. Nem csoda, hogy hazánkban is rengeteg ember szenved viszketéstől, pattanásoktól vagy akár ekcémától. Ne várd meg, míg a klóros víz kikezdi bőrödet! 

wellness1.jpg

Ismerd meg a zseniális Wellness zuhanyfejet, mellyel megtisztíthatod a vizet a klórtól és a baktériumoktól. Készülj fel a forró napokra ezzel a bőrkímélő tusolóval és óvd meg egészséged!

Wellness zuhanyfej - érezd úgy magad, mintha mindennap gyógyfürdőben lennél!

A Wellness zuhanyfej a gyógyfürdőkből már jól ismert technológiával teszi élménnyé a zuhanyzást. Bőrápoló golyócskái puhává és selymessé teszik a bőröd, megszüntetik a kiszáradást, ráadásul a korpásodást és a hajhullást is mérséklik. Viszketéstől, pattanásoktól, allergiától vagy ekcémától szenvedőknek különösen ajánlott.   

Mitől ilyen hatékony?

A benne levő speciális baktériumölő és bőrpuhító kristálygolyók számtalan jótékony hatással bírnak. A zuhanyfej 3 féle ásványi golyócskát tartalmaz, melyek új életet adnak bőrödnek. 12_7.jpg

Az anion kristálygolyók ápolják, frissítik a bőrt, a germánium golyók kiszűrik a klórt, míg a víztisztító golyócskák elpusztítják a baktériumokat, fertőtlenítik a vizet. A zuhanyfej magasnyomású vízsugarat hoz létre, a 240 apró lyukacskán kiáramló víz serkenti a vérkeringést, egész testedet képes felfrissíteni, energiával feltölteni.

Akár 40% vizet is megspórolhatsz vele

Ez a különleges zuhanyrózsa nemcsak a bőrödet, hanem a pénztárcádat is kíméli. Mivel ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogy vele, akár 40% megtakarítást is elérhetsz úgy, hogy vízsugarat közben sokkal erősebbnek érzed, mint a hagyományos tusolófejek esetében. 

wellness.gif

Hogyan használd?

A Wellness zuhanyfejet bármilyen szabványos 2 cm-es zuhanycsőre rászerelheted. Csavard le a régit, helyezd rá az újat - ilyen egyszerű! Néhány mozdulattal régi tusolódból modern, bőrápoló zuhanyfejet kaphatsz! A benne levő golyókat nem kell cserélned, elég bizonyos időközönként megtisztítanod őket ecettel vagy vízkőoldóval. 05_10.jpg

Most csak 3.990 Ft!

Készülj fel a forró napokra és a gyakori zuhanyzásra! Kíméld bőrödet a klóros víztól a Wellness zuhanyfejjel! Élj az akcióval, szerezd be itt most:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 2db.jpg

 

A NAP TERMÉKE HÍRLEVÉL - iratkozz fel, és rendszeresen olvashatod legütősebb ajánlatainkat. Feliratkozáshoz használd az alábbi űrlapot:

 

süti beállítások módosítása