Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Horpadás van a kocsidon? Ezzel a trükkel kijavíthatod!

Itt a módszer, amit az autószerelők titkolnak.

2020. május 07. - naptermeke

Zavaró horpadás, benyomódás autódon? 

Akármennyire is vigyázol rá, az idő elteltével néhány kisebb-nagyobb horpadás biztosan jelenetkezni fog autódon. Ez lehet akár egy rányitástól vagy kavicsfelverődéstől, a közös bennük, hogy brutálisan el tudják csúfítani szeretett járművedet. Nem beszélve arról, hogy ha épp autóeladás előtt állsz, akkor egy ronda benyomódás mennyire lehúzhatja kocsid értékét.

horpadas1.jpg

Szeretnél újra szép kasztnit autódnak? Drága, tíz- vagy százezreket elkérő szervizek helyett válassz otthoni, gyors és takarékos megoldást!

Autós horpadásjavító készlet - néhány mozdulat és kihúzza a horpadást!

A profi szerelők módszerén alapuló horpadásjavító készlettel Te magad is képes leszel eltüntetni autód kisebb vagy közepes horpadásait. Mindezt anélkül, hogy a fényezést vagy a karosszériát károsítanád. Így a legtöbb esetben szinte nyom nélkül távolíthatod el a különféle benyomódásokat. 

horp.gif

Mi mindenre alkalmas a készlet?

  • kavicsfelverődések
  • ütődések
  • apróbb koccanások
  • jéghorpadások
  • ajtó általi rányitások nyomainak eltávolítására. 

Ezt a sokoldalú eszközt bármilyen járművön, így autón, motoron, biciklin vagy hajón is használhatod. Sőt, háztartási gépekre, pl. hűtőszekrény vagy mosógép borításának javítására is kiváló. Azokon a gyári festésű felületeken, ahol nem károsodott a lakkréteg, képes teljesen láthatatlanná tenni a sérüléseket.

poszt2_6.jpg

Hogyan kell használni? 

A horpadásjavító szettet pár lépésben, egyszerűen használhatod. Úgy tervezték, hogy még a nehezebben elérhető horpadásokhoz is hozzá tudj vele férni. A puha gumitalpak szavatolják, hogy a fényezést ne karcolja meg javítás közben. 

  • Tisztítsd meg alaposan a javítani kívánt felületet alkohollal.
  • Ragaszd fel a kihúzófejet a horpadásra a mellékelt ragasztópisztollyal.
  • Helyezd a kihúzófej fölé a sérülésnek megfelelő méretű hidat, majd tekerd addig a szárnyas anyát, míg a horpadás el nem tűnik.
  • Távolítsd el a ragasztót a felületről egy alkohollal átitatott kendővel

90.jpg

A készletet többször is felhasználhatod, rengeteg pénzt és időt megtakaríthatsz vele. 3 db különböző nagyságú kihúzófejjel szerelték fel, így a horpadás mértékétől függően tudod kiválasztani a megfelelő méretet.  

Legyen mindig veled és őrizd meg vele autód szépségét! 

07_8.jpg

Már egy használattal behozza az árát!

Miért költenél vagyonokat, ha mostantól saját magad szépítheted meg autódat? Ez az univerzális csomag már első használat után jócskán behozza az árát. A minden alkatrészt (kihúzóhíd, kihúzófejek, ragasztórúd, ragasztópisztoly) tartalmazó készletet most mindössze 3.900 Ft-ért érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec2_3.jpg

A NAP TERMÉKE HÍRLEVÉL - iratkozz fel, és rendszeresen olvashatod legütősebb ajánlatainkat. Feliratkozáshoz használd az alábbi űrlapot:

 

süti beállítások módosítása