Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Hőség ellen hasznos módszer kertbe, teraszra, erkélyre

Ügyes megoldás, hogy ne sülj meg otthon a közelgő kánikulában

2020. május 06. - naptermeke

A NAP TERMÉKE HÍRLEVÉL - iratkozz fel, és rendszeresen olvashatod ajánlatainkat. Feliratkozáshoz kattints IDE!

 

Hőség érkezik - így védekezz a kánikula ellen!

Te sem bírod a nagy hőséget? Mit nem adnál a kánikulában egy kis hűs, tengeri fuvallatért? Most otthonodban is átélheted a frissítő levegő érzését egy okos találmánnyal!

html1_3.jpg

Ne szenvedj többé a kánikulától - forró levegőt keringető, gyenge ventilátorok helyett ismerd meg azt a módszert, mellyel pillanatokon belül akár 10 fokkal kevesebbnek érezheted a hőmérsékletet!

Kültéri párakapu - azonnali felfrissülés, takarékosan!

A kültéri frissítő párakapuval valódi és gyors felfrissülést érhetsz el kertedben, udvarodon, teraszodon. Ez a fesztiválokról, strandokról, közterekről már jól ismert találmány végre otthoni használatra is elérhető. 

para01.jpg

Hogyan működik?

A párakapu a hideg vízcseppeket apróra porlasztja, így kellemes, hűsítő párafüggönyt biztosít számodra. A 10 speciális fúvóka folyamatosan adagolja a vizet, ugyanakkor a rendkívül apró cseppeknek köszönhetően nem áztat el, nem kell félned, hogy csurom víz leszel.

ezgif_com-video-to-gif.gif

Feküdj, ülj vagy állj alá és hagyd, hogy a lágy párafüggöny teljesen felfrissítsen! A közelgő forró nyári napokon egy ilyen eszköz aranyat érhet. Képzeld el, hogy családtagjaiddal együtt hűsöltök majd a finom vízcseppek alatt. Jöhet 35 fokos kánikula is, ezzel a kültéri klímával akár 10 fokkal is hűvösebbnek fogjátok érezni a levegőt. 

Mi kell hozzá? 

Mindössze egy nyomás alatt levő csapra lesz szükséged, melyre egyszerűen csatlakoztathatod a párakaput. Könnyedén, pillanatok alatt felszerelheted udvarra, kertbe, teraszra, lugasra vagy akár erkélyre.

para-uj3.jpg

Attól sem kell félned, hogy megterhelné a vízszámládat: fogyasztása maximum 2l/fúvóka óránként! Takarékos, hatékony megoldás, melyet bármilyen normál méretű csapra ráköthetsz. Zajtalan, csendes működésű, megköti a port, ráadásul szükség esetén tovább bővítheted!

Hol ajánlott használni?

  • családi házak udvarán, kertben, teraszon
  • napernyőkön, sörsátrakon, filagóriáknál
  • nyaralókban, hétvégi házakban
  • erkélyen (akár társasházak, panellakások erkélyén is)
  • kávézók, éttermek, bárok kerthelyiségeiben
  • strandokon, szállodáknál, panzióknál
  • kertészetekben, ültetvényeknél is kiváló

para-uj-kerthelyiseg.jpg

Szenzációs ár, komplett csomag!

Ints búcsút a pokoli forróságnak, készülj fel az idei melegre! Ezt az otthoni és céges használatra is ajánlott frissítő eszközt most komplett csomagban, fantasztikus áron érheted el! Rendeld meg most a 10 m hosszú párakaput mindössze 2.690 Ft-ért itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

misty.jpg

A NAP TERMÉKE HÍRLEVÉL - iratkozz fel, és rendszeresen olvashatod ajánlatainkat. Feliratkozáshoz használd az alábbi űrlapot:

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással – most akciós dupla csomagban!


A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél. 12_6.jpg

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz. Most 2 db Wellness zuhanyfejet találsz minden csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - modern, energiatakarékos világítás kültérre

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával olyan helyeken is világíthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram. A hagyományos lámpákkal ellentétben azonnal telepíthető, könnyedén a falra vagy a kerítésre szerelheted. Nem kell kábelezni, csak felrakod, és már üzemel is. Nappal töltődik, este az eltárolt energia segítségével világít!

poszt_1.jpg

Világíts Te is takarékosan, nagy fényerő mellett! Ezzel az automata lámpával rengeteg időt, pénzt és fáradságot megspórolhatsz. Otthoni, céges, üzemi felhasználásra egyaránt kiváló. 

Most mindössze 1.990 Ft-os darabonkénti áron lehet tiéd ez a csúcsmodern fényforrás. Hány darabot érdemes használni? Átlagos méretű kertbe 4-5 db lámpa használata javasolt. Nagyobb udvarra, telephelyekre 8-10 db lámpát ajánlunk.

Nyomj az alábbi megrendelő linkre, válaszd ki a kívánt mennyiséget és borítsd fényárba környezeted: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Ultra Vision autós napszemüveg  hogy ne vakítson el a nap a volánnál!

Az Ultra Vision autós napszemüveg speciális, sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalról betűző napfényt, ezáltal óvják látásod vezetés közben.

poszt5_2.jpg

 Csak vedd fel indulás előtt és többé nem süti ki szemed a nap, időben tudsz reagálni minden váratlan eseményre. Mostantól nem kell hunyorognod az erős fény miatt, szikrázó napsütésben is tisztább, kontrasztosabb képet kapsz. Felejtsd el a napellenzővel való küszködést: bármerre nézhetsz, nem tűz be zavaró fény!

8_2.jpg

Láss jól Te is vezetés közben, kerüld el a baleseteket! Sőt: most az Ultra Vision szemüveg mellé ajándékba adunk egy éjszakai vezetést segítő szemüveget, mellyel kiszűrheted a szembe jövők erős fényeit is. 

Ezzel a komplett csomaggal éjjel-nappal jól láthatsz a volánnál. Rendeld meg most az Ultra Vision-t 2.990 Ft-ért és bónuszként tiéd a Night Vision PRO éjszakai szemüveg is:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása