Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így egyenesítheted ki görbe lábujjaid!

Ismerd meg a ferde ujjak okát és egy hatékony megoldást!

2020. május 04. - naptermeke

Zavar, hogy görbén állnak a lábujjaid? Kezdődő bütyöktől szenvedsz?

A ferde lábujjak, a kalapácsujj és a bütyök népbetegségnek számít hazánkban, a nők több mint harmadát érinti, de egyre több férfi is szenved tőle. A görbén álló lábujjak nemcsak a külsőt csúfítják el, hanem kellemetlen, szűnni nem akaró fájdalmakat is okozhatnak.

lab2.jpg

Ha nem kezelik időben, akkor gyötrelmes műtéttel lehet csak korrigálni a deformációt. Tegyél most lábaid egészségéért! Ismerd meg a ferde lábujjak okait és a megoldás ellenük!

Miért alakul ki a bütyök, kalapácsujj?

A bütyök oka lehet genetikai eredetű (pl. laza szalagok, rugalmas ízületek), azonban leggyakrabban a nem megfelelő, szűk, hegyes orrú cipők viselésétől alakul ki. Ilyenkor a lábujjak összenyomódnak, a nagylábujj hegye fokozatosan elkezd befelé állni. A kiálló csontot aztán folyamatosan kidörzsöli a cipő, mely kínzó sebekhez, bőrkeményedéshez vezethet. 

lab1.jpg

A kalapácsujj gyakran a bütyökkel jár együtt, ilyenkor a lábujjak meghajlanak vagy lefelé görbülnek. Leggyakrabban a második, illetve a harmadik lábujjon jön létre. Nem ritkán fájdalmas víz- vagy vérhólyag kíséri. 

93d0a41a3136418e0694d22bad5773fa.png

Toe Corrector - segít kiegyenesíteni lábujjaidat fájdalom nélkül, otthonodban!

A Toe Corrector egy rendkívül puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely fokozatosan segít lábujjaidat megfelelő irányba állítani. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el!

lab3.jpg

A Toe Corrector rendszeres használatával már néhány héten belül érezhető javulást tapasztalhatsz. Csökken a fájdalom, megszűnnek a bőrkeményedések, lábujjaid elkezdenek visszaállni eredeti pozíciójukba. 

Mitől ilyen hatékony? 

A Toe Corrector távtartó a lábujjakat folyamatosan természetes helyzetükbe kényszeríti, ezáltal napról-napra segít kiegyenesíteni azokat. Testtartásodra is pozitív hatással lesz: mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így javul az egyensúly, sokkal szebb lesz tőle a járás. 

labujj2.gif

Hogyan kell használni?

A lábujj távtartót pillanatok alatt felveheted: a nagylábujjadtól elkezdve egyszerűen húzd fel egyesével mindegyik lábujjadra. Bal és jobb lábon egyaránt viselheted. Hordható mezítláb, cipőben, harisnyában vagy zokniban. A Toe Corrector pihenés, sportolás, munka vagy kirándulás közben is hat: folyamatosan óvja és egyenesíti lábujjaid! Univerzális méretű, hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlott eszköz.

00_1.jpg

Újra szép lábujjak, szabad mozgás!

A Toe Correctorral hatékonyan veheted fel a harcot a bütyökkel és a kalapácsujjal szemben. A korábban kuszán álló lábujjak visszanyerhetik eredeti helyzetüket, megszűnhet fájdalom. Mostantól mindig magabiztosan járhatsz papucsban, szandálban, nyitott cipőkben is, nem kell többé szégyenkezned görbe ujjaid miatt. 

level1_5.jpg

Nagyszerű ár, rendelj most!

Legyenek mindig szép, egészséges lábaid! A Toe Correctort használhatod megelőzésre, illetve a kezdődő bütyök vagy kalapácsujj mérséklésére egyaránt.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így mindkét lábadon egyszerre viselheted. 
Rendeld meg most ezt a korrekciós eszközt kedvező áron az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

11_5.jpg

 

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Ultra Vision autós napszemüveg  hogy ne vakítson el a nap a volánnál!

Az Ultra Vision autós napszemüveg speciális, sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalról betűző napfényt, ezáltal óvják látásod vezetés közben.

poszt5_2.jpg

 Csak vedd fel indulás előtt és többé nem süti ki szemed a nap, időben tudsz reagálni minden váratlan eseményre. Mostantól nem kell hunyorognod az erős fény miatt, szikrázó napsütésben is tisztább, kontrasztosabb képet kapsz. Felejtsd el a napellenzővel való küszködést: bármerre nézhetsz, nem tűz be zavaró fény!

8_2.jpg

Láss jól Te is vezetés közben, kerüld el a baleseteket! Sőt: most az Ultra Vision szemüveg mellé ajándékba adunk egy éjszakai vezetést segítő szemüveget, mellyel kiszűrheted a szembe jövők erős fényeit is. 

Ezzel a komplett csomaggal éjjel-nappal jól láthatsz a volánnál. Rendeld meg most az Ultra Vision-t 2.990 Ft-ért és bónuszként tiéd a Night Vision PRO éjszakai szemüveg is:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Horkolásgátló állpánt - villámgyors segítség horkolóknak

Az amerikai tudósok által kifejlesztett horkolásgátló állpánttal teljesen megszüntetheted az éjjeli hortyogást.

Csak vedd fel elalvás előtt, és már az első éjszakát követően érezheted nagyszerű hatását: fokozatosan csökkennek a zajok, nem fogsz zavarni senkit, mindig frissen ébredsz.

Miért szenvednél többé a horkolástól, ha mostanól egyszerűen megállíthatod? Az állpánt rendszeres viselésével nem kell félned, hogy párkapcsolatod vagy egészséged megromlik. 

oldal9.jpg

Már néhány hét folyamatos használattal minimálisra csökkentheted az alvás közbeni zajokat. Az állpánttal mindig kipihenve, energiával feltöltődve indíthatod a napot. 

Fékezd meg a horkolást most, használd az alábbi linket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással – most akciós dupla csomagban!


A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.
 12_6.jpg

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz. Most 2 db Wellness zuhanyfejet találsz minden csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása