Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így világítsd meg kerted, udvarod, házad, üzleted!

Vezeték nélküli megoldás otthonra, cégeknek egy pizza áráért.

2020. április 29. - naptermeke

Megfelelő világítást keresel kertednek, házadnak, üzletednek?

Eleged van, hogy nincs elég fény házad, kocsibejáród, boltod körül sötétedés után? Kábeles világítást beüzemelni rengeteg idő és egy kisebb vagyon. Válassz takarékos, vezeték nélküli megoldást!

06_10.jpg

Ismerd meg azt a fényforrást, mellyel magas fényerővel, 0 forintos üzemeltetési költséggel világíthatsz egész évben!

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - modern, energiatakarékos világítás kültérre

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával olyan helyeken is világíthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram. A hagyományos lámpákkal ellentétben azonnal telepíthető, könnyedén a falra vagy a kerítésre szerelheted. Nem kell kábelezni, csak felrakod, és már üzemel is. 

poszt_1.jpg

Hogyan működik?

A lámpa 20 db hideg fehér színű LED-del rendelkezik, kizárólag a nap erejét használja a töltéshez, nem kell hozzá semmilyen elem vagy plusz akkumulátor. Nappal töltődik, este az eltárolt energia segítségével világít! A modern napelem gondoskodik arról, hogy felhősebb időben is tudjon töltődni.

Beépített fényérzékelője sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja a lámpát. Ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást érzékel, a LED-ek 30 másodpercre felkapcsolnak. Ha nem észlel további mozgást, a fény automatikusan lekapcsol. 

poszt3_2.gif

Teljesen víz- és porálló

Nagy előnye, hogy készülékháza IP65-ös szabványt kapott, így ellenáll az esőnek és a pornak is. Egész évben, bármilyen évszakban biztonságosan használható, bírja a hőt és a fagyot is. 

04_13.jpg

Elriasztja a betolakodókat is

Strapabíró, hosszú élettartamú fényvető, mellyel még a besurranókat is elriaszthatod. A betolakodók
valósággal megrémülnek a hirtelen felvillanó fényétől!

Hová ajánlott? 

  • ház köré
  • udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
  • kerítésre
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázsok, alsóépületek elé
  • üzletek, boltok köré
  • telephelyekre
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

01_7.jpg

Csúcsmodern világítás egy pizza áráért!

Világíts Te is takarékosan, nagy fényerő mellett! Ezzel az automata lámpával rengeteg időt, pénzt és fáradságot megspórolhatsz. Otthoni, céges, üzemi felhasználásra egyaránt kiváló. 

Most mindössze 1.990 Ft-os darabonkénti áron lehet tiéd ez a csúcsmodern fényforrás.

Hány darabot érdemes használni? Átlagos méretű kertbe 4-5 db lámpa használata javasolt. Nagyobb udvarra, telephelyekre 8-10 db lámpát ajánlunk.

Nyomj az alábbi megrendelő linkre, válaszd ki a kívánt mennyiséget és borítsd fényárba környezeted: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

poszt4_1.jpg

 

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

60 m hosszú mágikus locsolócső - most GRÁTISZ szórófejjel!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolócsővel bámulatosan könnyű a kerti munka. Ahogy megnyitod a csapot, az XHose azonnal hosszának háromszorosára tágul, majd használat után vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz. A 60 méter hosszú cső súlya mindössze 0.5 kg!

xhose-6.jpg

Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem gubancolódik, törik, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erős sugarú víz áramlik.

Ha most rendeled meg a XHose csövet, akkor nemcsak óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá, hanem egy multifunkciós locsolófejjel is megajándékozunk! A szórófejjel könnyedén megöntözheted növényeidet vagy megtisztíthatod autódat.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Vízlepergető fólia visszapillantó tükörre - soha többé nem lesz nedves a visszapillantód!

Ezzel a különleges, nanotechnológiás fóliával olyan víztaszító réteget hozhatsz létre, melyen az esőcseppek képtelenek lesznek megtapadni, azonnal legördülnek a tükörről. 100%-ig páramentes, így nyirkos, ködös időjárás esetén is tiszta marad vele visszapillantód. Ráadásul a fényszórók tükröződését is csökkenti, ezért azok nem fogják zavarni látásod, nem fárasztják ki a szemed. 

08_4.jpg

Ne kockáztass egy esetleges balesetet amiatt, hogy nem látsz jól hátra visszapillantódon! Gondoskodj biztonságodról vezetés közben! A vízlepergető fóliával tartós védelmet nyújthatsz tükrödnek. Most minden csomagban 2 db (1 pár) fóliát találsz, így a jobb és a bal visszapillantót is vízhatlanná teheted.

Szerezd be az alábbi linken szenzációs áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Horkolásgátló állpánt - villámgyors segítség horkolóknak

Az amerikai tudósok által kifejlesztett horkolásgátló állpánttal teljesen megszüntetheted az éjjeli hortyogást.

Csak vedd fel elalvás előtt, és már az első éjszakát követően érezheted nagyszerű hatását: fokozatosan csökkennek a zajok, nem fogsz zavarni senkit, mindig frissen ébredsz.

Miért szenvednél többé a horkolástól, ha mostanól egyszerűen megállíthatod? Az állpánt rendszeres viselésével nem kell félned, hogy párkapcsolatod vagy egészséged megromlik. 

oldal9.jpg

Már néhány hét folyamatos használattal minimálisra csökkentheted az alvás közbeni zajokat. Az állpánttal mindig kipihenve, energiával feltöltődve indíthatod a napot. 

Fékezd meg a horkolást most, használd az alábbi linket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Most 2 db sütőlap egy csomagban, szuper áron!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

Csak nálunk: most minden csomagban 2 db sütőlapot kapsz, szenzációs áron! Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása