Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a módszer, hogy ne sülj meg otthon a hőségben

Okos trükk a közelgő kánikula ellen, kertbe, teraszra, erkélyre.

2020. április 28. - naptermeke

Te sem bírod a kegyetlen hőséget? Készülj fel időben ellene!

Hamarosan beköszönt a kánikula, így sok háztartásban szinte elviselhetetlen meleggel kell számolni. Ha nem szeretnéd idén is fullasztó hőségben tölteni az időt, akkor ismerj meg egy hatékony módszert a felfrissülésre!blog1_1.jpg

Ez a kertben, udvaron, teraszon vagy lakások erkélyén is alkalmazható megoldás garantált felüdülést hoz számodra!

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. 

para-uj10.jpg

Hogyan működik?

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

ezgif_com-video-to-gif.gif

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Mire van szükséged a párakapuhoz?

Mindössze egy nyomás alatt levő csap kell hozzá, és máris könnyedén rákötheted a párakaput. 
Nem számít, hogy kertes házban vagy lakásban laksz: a párakapu használható udvaron, kertben, teraszon, nyaralóban vagy panel- és társasházak erkélyén. Emellett üzleti célra, éttermek, bárok, vendéglők, szállodák kerthelyiségeibe is kiváló.

para2.jpg

A párakapu hűsítő készlet előnyei:

  • azonnali, garantált hőmérséklet-csökkenés
  • akár 10 °C-os lehűlést nyújt
  • víztakarékos (max. 2l/fúvóka óránként)
  • zajtalan működés
  • könnyen felszerelhető
  • bármilyen normál csappal használható
  • szükség esetén tovább bővíthető
  • nem lesz vizes tőle semmi
  • megköti a port
  • sokrétű felhasználás
  • kertészetekben, növényeknél is alkalmazható
  • otthoni és céges használatra is tökéletes

parakapu_1.jpg

Készülj fel időben a hőségre! Tavaszi akció: 2.690 Ft/szett!

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

p_irakapu_dekor_05.jpg  

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Most 2 db sütőlap egy csomagban, szuper áron!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

Csak nálunk: most minden csomagban 2 db sütőlapot kapsz, szenzációs áron! Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Jó hír: FFP2 (KN95) maszk nálunk van készleten!

Nem akarsz sokat várni? Nálunk most rövid időn belül beszerezheted a népszerű FFP2 (KN95) arcmaszkot magas szintű védelemmel! 41_1.jpg

FFP2 (KN95) arcmaszk hatékony szűréssel - raktárról, 2 napon belül szállítjuk!

 Az FFP2 (KN95) légzésvédelmi arcmaszkkal megóvhatod saját magad, családod, kollégáid a vírusfertőzések ellen. A benne levő speciális szűrőrétegek segítenek megakadályozni a kórokozók belélegzését. Már kialakult betegségnél meggátolja a továbbfertőzést is, megállítva ezzel a vírusok terjedését. Viselése különösen ajánlott utcán, üzletekben, munkahelyeken, illetve tömegközlekedési eszközökön.

Ne bízd a véletlenre a védekezést, rendelj raktárról, azonnal! Hordj Te is magas szűrési hatékonyságú FFP2 arcmaszkot és kerüld el a betegségeket! 

Akció: Most minden csomagban 2 db FFP2 (KN95) arcmaszkot találsz mindössze 3.990 Ft-ért, így szeretteid, kollégáid védelméről is gondoskodhatsz. Megrendelésedet a lehető leggyorsabban, 2 napon belül szállítjuk. 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Toe corrector – segít kiegyenesíteni lábujjaidat, műtét nélkül!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

14_6.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz. Rendeld meg most nagyszerű kedvezménnyel az alábbi linken: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással – most akciós dupla csomagban!


A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

 12_6.jpg

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz. Most 2 db Wellness zuhanyfejet találsz minden csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

süti beállítások módosítása