Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Hogyan világítsd meg teljesen kerted, üzleted, telephelyed?

Ügyes trükk: ez a táblázat megmutatja, mennyi lámpára van szükséged.

2020. április 14. - naptermeke

Szeretnél megfelelő világítást kertednek, üzletednek, telephelyednek?

Te sem szereted, ha nincs elég fény kertedben, teraszodon, üzleted körül vagy telephelyeden? Vess véget a sötétségnek! Elhoztuk számodra a legújabb technológiás COB LED lámpát, mellyel valóságos fényáradatba boríthatod környezeted!

124.jpg

Napelemes, mozgásérzékelős COB LED lámpa - modern kültéri fény, 0 Ft-os üzemeltetési költséggel!

Végre itt egy lámpa, amit felraksz, és már világít is! Nem kell hosszasan szerelgetned, állítgatnod, teljességgel vezeték nélküli. Ráadásul a villanyszámlád sem terheli: pénztárca- és környezetbarát, mivel 100%-ban napenergiával üzemel.

01_6.jpg

Hogyan működik?

A COB LED lámpát úgy fejlesztették ki, hogy akkor világítson, amikor valóban szükség van rá. Nagy hatékonyságú napeleme világosban összegyűjti az energiát, hogy aztán este beépített fényérzékelője révén rögtön működésbe lépjen. Ezt követően, ha a szenzor 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, azonnal felkapcsol a világítás. Ha nincs további mozgás, 30 másodpercen belül automatikusan kialszik a fény.

135.jpg

Kétféle üzemmódra képes, beállíthatsz rajta egy alacsonyabb fokozatú jelzőfényt is folyamatos világításként. 

Vadonatúj COB LED technológia

A lámpa a legújabb COB (chip on board) LED-ekkel van ellátva. Mitől más ez? A COB chipekben több dióda van, melyek a régi normál SMD LED-ekhez képest egyetlen áramkörön futnak. Ez azt eredményezi, hogy ezek az új LED-ek sokkal egységesebb, a szemnek is kellemesebb fényt biztosítanak, emellett akár 10-szer nagyobb területet is be tudnak világítani. 

09_2.jpg

Állja az esőt, port, hőséget és a fagyot

A COB LED napelemes lámpa strapabíró készülékháza még a legmostohább időjárási körülményeket is kiállja. IP64-es védelmet kapott, így a nagyobb viharok sem fognak ki rajta. Ellenáll a pornak, a fagynak és a hőségnek is. Modern napeleme révén nemcsak tűző napon, hanem kissé felhősebb időben is képes töltődni, ezáltal az őszi-téli időszakban is jól használható.

07_7.jpg

Hova ajánlott felszerelni?

A fényvetőt könnyedén rögzítheted bármilyen falra, oszlopra vagy kerítésre. Átlagosan 2 m-es magasságba javasolt felszerelni (pl. ajtók vagy kapuk fölé), hogy elegendő távolságból és szögből érzékelje a mozgást. 

Hány lámpára van szükség?

Az alábbi táblázatban láthatod, hány db COB LED lámpát érdemes felszerelned a megfelelő világítás érdekében.

Oldalunkon azt is megtudhatod, mennyit spórolhatsz mindezzel.

Cégeknek is ajánlott

A napelemes COB LED lámpa kifejezetten javasolt céges használatra is. Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, biztonsági jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. 

Féláras akció, gyors kiszállítás!

Világíts mától Te is napelemmel házad, nyaralód, boltod vagy telephelyed körül! Ezt a csúcsmodern fényforrást most 2.990 Ft-os kedvezményes darabonkénti áron szerezheted be. A csomagban a felszereléshez szükséges csavarokat is megtalálod.

141.jpg

Használd az alábbi linket, válaszd ki a kívánt mennyiséget és napokon belül kiszállítjuk a napelemes COB LED lámpát!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

_____________________________________________________

További "A nap terméke":

 

FFP2 szabványú légzésvédelmi arcmaszk - most csak 4.990 Ft/2 db!

Az ajánlások szerint ezek közül is minimum FFP2-es osztályzású arcmaszkkal kaphatunk elegendő biztonságot a vírusok ellen. Ezek ideális ár/érték arányuk, jó minőségük és tartós kialakításuk miatt most a legnépszerűbb típusnak számítanak.  

Nem véletlen, hogy brutális készlethiány alakult ki ebből a magas besorolású maszkból is. Nálunk most lehetőséged van, hogy beszerezz az FFP2-es típusból, rövid kiszállítási idő mellett.  

41.jpg

Az általunk kínált FFP2 légzésvédelmi arcmaszk megfelel az N95 és KN95-ös szabványnak is, így több mint 95%-os szűrési hatékonysággal rendelkezik.  

Most minden csomagban 2 db FFP2 arcmaszkot találsz mindössze 4.990 Ft-ért, így szeretteid, kollégáid védelméről is gondoskodhatsz. Megrendelésedet 7 napon belül teljesítjük. 

Használd az alábbi linket a rendeléshez! Siess, rohamosan fogynak a készletek:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással - fürödj mindig klórmentes vízzel!

A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

03_3.jpg

Mostantól nem kell attól tartanod, hogy bőröd viszketni vagy égni fog egy-egy zuhanyzás után. A hajra is nagyszerű hatással van: visszanyeri régi fényét, megszűnik a korpásodás és hajhullás.

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz úgy, hogy magát a vízsugarat jelentősen erősebbnek érzed.

Rendeld meg a Wellness zuhanyfejet az alábbi linken, mindössze 3.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Horkolásgátló állpánt - villámgyors segítség horkolóknak

Az amerikai tudósok által kifejlesztett horkolásgátló állpánttal teljesen megszüntetheted az éjjeli hortyogást.

Csak vedd fel elalvás előtt, és már az első éjszakát követően érezheted nagyszerű hatását: fokozatosan csökkennek a zajok, nem fogsz zavarni senkit, mindig frissen ébredsz.

Miért szenvednél többé a horkolástól, ha mostanól egyszerűen megállíthatod? Az állpánt rendszeres viselésével nem kell félned, hogy párkapcsolatod vagy egészséged megromlik. 

oldal9.jpg

Már néhány hét folyamatos használattal minimálisra csökkentheted az alvás közbeni zajokat. Az állpánttal mindig kipihenve, energiával feltöltődve indíthatod a napot. 

Fékezd meg a horkolást most, használd az alábbi linket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

TOE CORRECTOR – SEGÍT KIEGYENESÍTENI LÁBUJJAIDAT, MŰTÉT NÉLKÜL!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

Alig néhány hetes használat után érezhetően javulni fog lábad állapota. Fokozatosan megszűnik a fájdalom, az ujjak visszaállnak eredeti pozíciójukba. Többé nem jelent gondot a cipő viselése.

level1_1.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása