Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ne várd meg, míg pokollá teszi életed a horkolás!

Védd meg egészséged, párkapcsolatod ezzel az okos találmánnyal!

2020. április 10. - naptermeke

Téged is zavar a hangos horkolás? Te magad is horkolsz? Erről tudnod kell!

Brutálisan magas a hangosan horkolók száma hazánkban. Becslések szerint csaknem minden második ember helytelenül veszi a levegőt éjszaka. A horkolók legtöbbször párjukat is zavarják az alvásban. Ez sok esetben a kapcsolatok megromlásához, elhidegüléshez, váláshoz is vezethet.

html1_1.jpg

És akkor még nem beszéltünk a súlyos egészségügyi kockázatokról... A kialvatlanság, állandó fáradtság mellett számos betegséget okozhat a hangos horkolás. Ilyenek pl:

  • agyvérzés
  • depresszió
  • reflux
  • szívinfarktus
  • cukorbetegség
  • memóriavesztés

Ne tedd ki magad és párkapcsolatod ezeknek a veszélyeknek! Számolj le a zavaró horkolással, és óvd meg egészséged, házasságod időben! Ismerj meg egy új, hatékony találmányt, mellyel nyugodtan, csendesen pihenhetsz!

Horkolásgátló állpánt - azonnali megoldás a horkolásra

A horkolásgátló állpánttal egyszerűen, gyorsan és biztonságosan szüntetheted meg a zavaró éjszakai lármát. Ezzel az amerikai tudósok által kifejlesztett találmánnyal végre teljesen átaludhatod az éjszakákat. Mostantól párodat sem fogod zavarni a pihenésben, nem kell többet oldalba böknie, hogy hagyd abba a horkolást.

oldal6_1.jpg

Mitől ilyen hatékony?

Ez a speciális állpánt alvás közben finoman megtámasztja az állad, nyitva tartva így orrüreged légútját, megállítva ezzel a horkolás fő kiváltó okát. A pánttal nincs többé légzéskimaradás, a teljes alvásidő alatt helyesen veszed a levegőt. Viselése kényelmes, nem akadályoz semmiben. Sőt, iváskor vagy beszéd közben sem kell levenned. Mérete univerzális, így hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas.  

poszt_1.gif

Kutatások kimutatták, hogy a horkolásgátló állpánt számos jótékony hatással bír:

  • csökkenti a magas vérnyomást
  • növeli a mélyalvásban töltött időt
  • növeli az oxigénellátást
  • megszünteti a nappali fáradtságérzetet
  • rövid idő alatt megállítja a horkolást
  • teljesen lecsökkenti az alvás közbeni zajokat
  • segít, hogy többé ne kelljen külön aludnod párodtól
  • a környezetedben lévőket sem zavarod mostantól hortyogásoddal

oldal8_1.jpg

Óvd meg Te is egészséged, párkapcsolatod!

Miért hagynád, hogy tovább gyötörjön a horkolás, ha most könnyedén tehetsz ellene? Az állpánt rendszeres viselésével nem kell többé aggódnod, hogy egészséged vagy párkapcsolatod megromlik. 

Már néhány hét után minimálisra csökkentheted vele az alvás közbeni zajokat. Az állpánttal mindig kipihenve, energiával feltöltődve indíthatod a napot. 

Állítsd meg a horkolást most, használd az alábbi linket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

_____________________________________________________

További "A nap terméke":

 

 

FFP2 szabványú légzésvédelmi arcmaszk - most csak 4.990 Ft/2 db!

Az ajánlások szerint ezek közül is minimum FFP2-es osztályzású arcmaszkkal kaphatunk elegendő biztonságot a vírusok ellen. Ezek ideális ár/érték arányuk, jó minőségük és tartós kialakításuk miatt most a legnépszerűbb típusnak számítanak.  

Nem véletlen, hogy brutális készlethiány alakult ki ebből a magas besorolású maszkból is. Nálunk most lehetőséged van, hogy beszerezz az FFP2-es típusból, rövid kiszállítási idő mellett.  

41.jpg

Az általunk kínált FFP2 légzésvédelmi arcmaszk megfelel az N95 és KN95-ös szabványnak is, így több mint 95%-os szűrési hatékonysággal rendelkezik.  

Most minden csomagban 2 db FFP2 arcmaszkot találsz mindössze 4.990 Ft-ért, így szeretteid, kollégáid védelméről is gondoskodhatsz. Megrendelésedet 7 napon belül teljesítjük. 

Használd az alábbi linket a rendeléshez! Siess, rohamosan fogynak a készletek:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

TOE CORRECTOR – SEGÍT KIEGYENESÍTENI LÁBUJJAIDAT, MŰTÉT NÉLKÜL!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

Alig néhány hetes használat után érezhetően javulni fog lábad állapota. Fokozatosan megszűnik a fájdalom, az ujjak visszaállnak eredeti pozíciójukba. Többé nem jelent gondot a cipő viselése.

level1_1.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron! 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: most csak 2.990 Ft/szett!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt fantasztikus, 2.990 Ft-os áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása