Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így élezd késeid a leggyorsabban!

Bármilyen kést, bárdot, ollót megújíthatsz ezzel az új eszközzel.

2020. március 20. - naptermeke

Unod, hogy tompák a késeid, ollóid?

Lehet akármilyen minőségi is a késed, egy idő után már biztosan nem fog úgy vágni, mint új korában. Tompa pengéjű eszközökkel azonban kínszenvedés bármilyen konyhai feladat. Nem beszélve az ollókról és egyéb szerszámokról, melyeknél szintén kulcsfontosságú a megfelelő élesség.

posztuj_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - mutatjuk a megoldást!

A hagyományos élezők nem valók mindenféle késhez, ráadásul könnyen ki is nyírhatják a pengéket. 
Ne kockáztass régi élezőkkel! Ismerd meg az új Edge késélezőt és varázsold borotvaélessé eszközeid villámgyorsan!

Edge késélező - káprázatos élesség biztonságosan, egyszerűen!

Az innovatív Edge késélezővel vágóeszközeid úgy vágnak majd mint új korukban. Ezzel a sima és recés fogú késekhez is ajánlott élezővel néhány húzással varázsolhatod ujjá a pengéket. Mindezt 100%-ig biztonságosan, anélkül, hogy a pengék károsodnának. 

03_1.gif

Használhatod késhez, bárdhoz, tőrhöz, bicskához, szikéhez, ollóhoz, valamint szerszámokhoz (pl. csavarhúzó, csípőfogó) egyaránt. 

MItől ennyire hatékony?

Az Edge titka az a két szuperkemény karbid fenőkar, melyek rugós felépítésüknek köszönhetően követni tudják a penge formáját. A két élezőszár így kifogástalan élességet biztosít, legyen szó bármilyen formájú vágóélről. Sőt, a karok nemcsak élezik, hanem polírozzák is a pengéket, melyek ezután ellenállóbbak lesznek a karcokkal szemben. Pár húzás és késeid szó szerint visszakapják régi fényüket!

05_8.jpg

Hogyan kell használni?

Az Edge fenőkarjainak ollószerű kialakítása révén gyorsan és biztonságosan élezhetsz. Külön erőkifejtés és szaktudás nélkül használhatod: attól függően, hogy milyen irányba húzod át a késeket, más-más műveleteket tudsz vele elvégezni. 

06_6.jpg

A finom élezéshez először előredöntve húzd át a kést magad felé, amíg a penge el nem éri a kívánt élszöget. Ezután kissé hátradöntve a durvább recéket is kisimíthatod. A végső fázis a polírozás: ehhez tartsd vízszintesen a kést, majd óvatosan húzd oda-vissza a karok közt úgy, hogy kissé szétnyitod az élezőszárakat. Az eredmény ragyogóan csillogó, megújult penge!

07_3.gif

Mostantól öröm lesz bármilyen konyhai feladat!

Újítsd meg mától késeid, szerszámaid egyszerűen! Készülj fel, hogy többé nem kell tompa eszközökkel kínlódnod: nincs több trancsírozás, bármit könnyedén elvághatsz! Az Edge késélező otthoni, konyhai, üzemi, műhelyi használatra egyaránt ajánlott eszköz. 

Szerezd be most fantasztikus áron az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

04_10.jpg

 

_____________________________________________________

További "A nap terméke":

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: most csak 2.990 Ft/szett!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt fantasztikus, 2.990 Ft-os áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

TOE CORRECTOR – SEGÍT KIEGYENESÍTENI LÁBUJJAIDAT, MŰTÉT NÉLKÜL!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

Alig néhány hetes használat után érezhetően javulni fog lábad állapota. Fokozatosan megszűnik a fájdalom, az ujjak visszaállnak eredeti pozíciójukba. Többé nem jelent gondot a cipő viselése.

level1_1.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron! 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása