Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így nyírhatja ki párkapcsolatod, egészséged a horkolás

Egy ügyes találmánnyal elkerülheted veszélyeket.

2020. március 17. - naptermeke

Te is hangosan horkolsz? Párkapcsolatod, egészséged foroghat kockán miatta!

Tudtad, hogy ha hangos horkoló vagy, akkor 90%-kal nagyobb az esély arra, hogy megromlik a párkapcsolatod? Ha párod képtelen aludni horkolásodtól, akkor ez gyakran különalváshoz, elhidegüléshez vezethet. A felébresztés, rázogatás nem megoldás! A lárma ugyan átmenetileg abbamaradhat, de így egyikőtök sem tud rendesen pihenni. 

html5_1.jpg

Nemcsak a párkapcsolatodat károsíthatja a hangos horkolás, hanem az egészségedet is. Tudtad, hogy a hangos levegővétellel gyakran együtt járó légzéskimaradás (apnoe) akár halálos is lehet, ha nem kezeled időben?

Vedd komolyan: a horkolás szívinfarktust, agyvérzést, cukorbetegséget, refluxot, depressziót egyaránt okozhat. Ismerd meg most azt az eszközt, ami már emberek tízezreinek segített megszüntetni a horkolást!

Horkolásgátló állpánt - rövid időn belül megfékezi a horkolást!

A horkolásgátló állpánttal megóvhatod párkapcsolatod és egészséged. Egyszerűen használható, biztonságos, kényelmes eszköz a nyugodt alvásért.

Csak vedd fel alvás előtt és élvezd a csendes éjszakákat! Mostantól soha többet nem kell külön aludnotok kedveseddel. Újra együtt lehettek, kialudva, feltöltődve ébredhettek minden nap egymás karjaiban.

50.gif

Hogyan működik?

Az állpántot úgy alakították ki, hogy alvás közben finoman megtámassza állad, nyitva hagyva ezzel orrüreged légútját. Ezáltal szabadon veheted a levegőt az orrodon, elmúlik a zavaró éjszakai lárma. Egész éjjel kényelmesen viselheted, nem akadályoz semmiben. Sőt, ivás vagy beszéd közben sem kell levenned. Mivel tépőzárral állítható a mérete, így hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. 

oldal5_1.jpg

A horkolásgátló állpánttal:

  • többé nem zavarod kedvesed, a körülötted levőket horkolásoddal
  • nem kell külön aludnotok pároddal
  • mindig kipihent leszel
  • frissen, könnyedén ébredsz
  • légzésed egész éjszaka egyenletes marad
  • elkerülheted a súlyos betegségeket
  • jobban tudsz teljesíteni egész nap
  • Te és partnered is boldogabbak lesztek

oldal8.jpg

Számolj le a horkolással örökre!

Miért szenvednél többé a horkolástól, ha mostanól egyszerűen megállíthatod? Az állpánt rendszeres viselésével nem kell félned, hogy párkapcsolatod vagy egészséged megromlik. 

Már néhány hét folyamatos használattal minimálisra csökkentheted az alvás közbeni zajokat. Az állpánttal mindig kipihenve, energiával telve indíthatod a napot. 

Állítsd meg a horkolást most! Használd az alábbi linket és szerezd be szenzációs áron a horkolásgátló állpántot:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

oldal9_2.jpg

 

_____________________________________________________

További "A nap terméke":

 

TOE CORRECTOR – SEGÍT KIEGYENESÍTENI LÁBUJJAIDAT, MŰTÉT NÉLKÜL!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

Alig néhány hetes használat után érezhetően javulni fog lábad állapota. Fokozatosan megszűnik a fájdalom, az ujjak visszaállnak eredeti pozíciójukba. Többé nem jelent gondot a cipő viselése.

level1_1.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással - fürödj mindig klórmentes vízzel!

A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

03_3.jpg

Mostantól nem kell attól tartanod, hogy bőröd viszketni vagy égni fog egy-egy zuhanyzás után. A hajra is nagyszerű hatással van: visszanyeri régi fényét, megszűnik a korpásodás és hajhullás.

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz úgy, hogy magát a vízsugarat jelentősen erősebbnek érzed.

Rendeld meg a Wellness zuhanyfejet az alábbi linken, mindössze 3.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron! 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása