Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A görbe lábujjak leggyakoribb okai és a megoldás ellene

Fájó bütyöktól, ferde lábujjaktól szenvedsz? Így állítsd vissza ujjaid helyzetét!

2020. március 05. - naptermeke

Neked sem állnak egyenesen a lábujjaid? Íme, az okok és a megoldás

Ha neked is gyakran fáj a lábad, ferdén állnak a lábujjaid, akkor valószínű, hogy bütyöktől vagy kalapácsujj betegségtől szenvedsz. Ha Te sem szívesen hordasz nyitott cipőket, szandált vagy papucsot görbén álló lábujjaid miatt, itt az idő, hogy megismerd az elváltozások okait és a megoldást. 

html1.jpgA bütyök és a kalapácsujj kialakulásáért leggyakrabban a rosszul megválasztott cipők tehetők felelőssé. A magas sarkú, szűk vagy hegyes orrú cipőktől a lábujjak benyomódnak, fokozatosan eldeformálódnak. Ez kezdetben kínzó ízületi gyulladáshoz, bőrkeményedéshez vezet. Ezután a nagylábujj elkezd a többi felé hajlani, mely tovább terheli a lábat. Előrehaladott állapotban a kinövés egyre nagyobb lesz, így folyamatosan kidörzsöli a cipő.

 02_3.jpg

A kalapácsujj gyakran a bütyökkel együtt járó deformáció, legsűrűbben a második, illetve a harmadik lábujjon keletkezik. Örökletes tényezők és ízületi gyulladás is kiválthatja. Nem ritkán fájdalmas víz- vagy vérhólyag és bőrkeményedés is kíséri. 

poszt2_4.jpg

Előzd meg a bajt időben! Ügyes mérnökök ortopédusok segítségével megalkották a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartót. Ezzel a korrekciós eszközzel rövid idő alatt visszaállíthatod lábujjaidat természetes helyzetükbe. 

Toe Corrector - segít kiegyenesíteni lábujjaidat, műtét nélkül!

A Toe Correctorr lábujj távtartóval alig néhány hét után érezhetően javulni fog lábad állapota. A fájdalom fokozatosan enyhül, ujjaid visszaállnak természetes pozíciójukba. Ez a puha szilikonból készült eszköz rendkívül kényelmesen hordható mezítláb, cipőben, harisnyában vagy zokniban.

04_7.jpg

A távtartó az ujjakat egyenesen tartja, ezáltal csökkenti a deformációt. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így a testtartást is hatékonyan javítja. Járásod szebb lesz, kevésbé fáradsz el akár hosszabb gyaloglás során is.

toe-corrector_3.gif
A Toe Corrector megelőzésre vagy már kialakult kalapácsujj és bütyök ellen is kiválóan alkalmas. Már napi rendszeres, minimum 60 perces hordással pár héten belül látványos eredményeket érhetsz el. A tapasztalatok szerint 1 hónap elteltével legtöbb használónál elmúlnak fájdalmak, megszűnik a deformáció. 

08_7.jpgA lábujj távtartó univerzális mérettel bír, hölgyek és urak egyaránt viselhetik. Bármekkora lábra alkalmas. 

Tegyél most a szép, egyenes lábujjakért! 

Ne mondj le a nyitott cipők, szandálok viseléséről! Számolj le a bütyökkel és a kalapácsujjal rövid idő alatt! Minden csomagban 1 pár lábujj távtartót találsz, így bal és jobb lábadon is használhatod egyszerre.

Rendeld meg most ezt a korrekciós eszközt az alábbi linken és legyenek mindig szép, egészséges lábaid:

KATTINTS IDE A  MEGRENDELÉSHEZ!

16_4.jpg

 

______________________________________________________

További "A nap terméke":

 

  

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással - fürödj mindig klórmentes vízzel!

A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

03_3.jpg

Mostantól nem kell attól tartanod, hogy bőröd viszketni vagy égni fog egy-egy zuhanyzás után. A hajra is nagyszerű hatással van: visszanyeri régi fényét, megszűnik a korpásodás és hajhullás.

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz úgy, hogy magát a vízsugarat jelentősen erősebbnek érzed.

Rendeld meg a Wellness zuhanyfejet az alábbi linken, mindössze 3.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Digitális infra lázmérő - azonnal, érintés nélkül méri a lázat!

Az infravörös digitális infra lázmérővel fél másodperc alatt, érintésmentesen mérheted meg bárki lázát. Mostantól nem kell hónalj alatt szorongatva várnod az eredményre. 

Előzd meg a komolyabb bajt, tudd biztonságban családod és saját magad ezzel a villámgyors lázmérővel! Mától kezdve idejekorán észlelheted a hőemelkedést és a lázat, időben elkezdheted a megfelelő gyógymódot!

2.jpgMiért kínlódnál lassú, megbízhatatlan lázmérőkkel, ha mától egyszerűen megmérheted gyermeked, szeretteid, saját magad vagy kisállatod lázát?

Nyomj az alábbi linkre és legyen tiéd most fantasztikus áron az infra lázmérő:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Brutális mozgásérzékelős napelemes lámpa vásár - most csak 1.990 Ft/db!

Így világítsd meg házad, kerted, boltod! Alig egy pizza áráért érhető el az egyik legjobb kültéri LED világítás

napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

12_3.jpg

Világíts mostantól Te is 0 Ft-os üzemeltetési költséggel! Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz!

Most mindössze 1.990 Ft-os darabonkénti áron lehet tiéd ez a csúcsmodern fényforrás. Átlagos méretű kertbe 4-5 db lámpa használata javasolt. Nyomj az alábbi megrendelő linkre, válaszd ki a kívánt mennyiséget és borítsd fényárba otthonod:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

Sani Sticks lefolyótisztító pálcika - tisztaság és frissesség, speciális enzimekkel

A Sani Sticks lefolyótisztító pálcikával búcsút mondhatsz a zavaró dugulásnak. Ez a különleges találmány rövid időn belül megszünteti az eltömődést, emellett a kellemetlen szagokat is semlegesíti. 

Akció: most 24 helyett minden csomagban 48 db pálcikát találsz ugyanazon az áron, így legalább 1 évre elegendő mennyiséghez jutsz (átlagosan 4 lefolyóval számolva háztartásonként).

Használd ki a kedvezményt, rendeld meg most az alábbi linken a Sani Sticks lefolyótisztító pálcikát:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása