Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

5+1 káros hatás, ami zuhanyzás közben érhet

Így fürödj mindig egészséges vízzel - védd meg magad, családod!

2020. február 19. - naptermeke

Neked is ég, viszket a bőröd fürdés után? Ismerd meg az okot és a megoldást!

Hazánkban a legtöbb településen klórral fertőtlenítik a vizet, ami fürdést, zuhanyzást követően komoly bőrpanaszokat is kiválthat. Mivel a meleg víz hatására bőrünk pórusai kitágulnak, így a vízben levő klór könnyen fel tud szívódni a szervezetünkbe. 

poszt1_8.jpg

Mit okozhat a klóros vízzel való fürdés?

1. Szárítja a bőrt: ha a Te bőröd is szokott égni, kipirosodni vagy viszketni zuhanyzás után, akkor ez minden bizonnyal a klór szárító hatásának köszönhető. 

2. Ekcémát, pattanásokat is eredményezhet: sok ember fokozottan érzékeny a klórra, így pattanásokat, akár súlyos ekcémát is kiválthat náluk a klóros vízzel való érintkezés. 

3. Csökkenti a samponok, testápolók hatékonyságát: hiába használunk minőségi samponokat vagy testápolókat, a magas klórtartalmú víz miatt ezek hatékonysága is jelentősen csökken. A korpásodás és a fénytelen haj gyakori forrása a nem megfelelő vízminőség. 

4. Légúti allergiás tüneteket válthat ki: mivel a klór jelen van a zuhanyvíz gőzében is, így a tudőbe jutva irritációt, asztmát is okozhat.

5. Növeli a bőrrák kockázatát: a klór segíti a szabadgyökök képződését, növelve ezzel a bőrrák esélyét. 

+1: Kisgyermekekre, csecsemőkre különösen veszélyes: mivel a kicsiknek jóval vékonyabb a bőrük, ezért az ő egészségükre fokozottan kell ügyelni. A klórozott fürdővíz súlyosan károsíthatja immunrendszerüket. A belélegzett klóros gőz légúti gyulladásokat is előidézhet. 

Szeretnéd elkerülni a klór káros hatásait? Egy új találmánnyal hatékonyan kiszűrheted a klórt a fürdővízből. Ismerd meg most és tedd egészségessé a zuhanyzást!

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással - fürödj mindig klórmentes vízzel!

A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

03_3.jpg

Mostantól nem kell attól tartanod, hogy bőröd viszketni vagy égni fog egy-egy zuhanyzás után. A hajra is nagyszerű hatással van: visszanyeri régi fényét, megszűnik a korpásodás és hajhullás.

Hogyan működik?

Ez a világ első tusolófeje, mely baktériumölő és bőrápoló golyócskákat tartalmaz. Az anion kristálygolyók bőrpuhító, frissítő hatást biztosítanak. A szürke színű germánium kristályok kiszűrik a szervezetre káros klórt. A víztisztító golyócskák elpusztítják a baktériumokat, fertőtlenítik a vizet.

53.jpg

A zuhanyfejen átáramló víz új életet ad a bőrödnek, elmulasztja a kínzó panaszokat. Pattanásoktól, allergiától vagy ekcémától szenvedőknek különösen ajánlott.

Bármilyen szabványos csőre jó

Mivel teljesen szabvány méretű, így könnyedén rácsavarhatod meglévő tusolófejed helyére. Pár mozdulat és a régi helyett máris modern, víztisztítós zuhanyrózsát kapsz! Sőt, akár vizet is spórolhatsz vele: mivel apróra porlasztja a vízcseppeket, akár 40% megtakarítást is elérhetsz a használatakor.  

tus.gif

Tegyél most saját magad és családod egészségéért!

Számolj le most a klór káros hatásaival, tisztítsd meg a vizet otthonodban! Ez a gyorsan felszerelhető, hatékony eszköz nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. Érzékeny bőrűeknek, kisgyermekes családoknak különösen ajánlott.

Rendeld meg a Wellness zuhanyfejet az alábbi linken, mindössze 3.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 fejlec01.jpg

 

 

 ___________________________________________________


További "A nap terméke":

 

Horkolásgátló állpánt - villámgyors segítség horkolóknak

Az amerikai tudósok által kifejlesztett horkolásgátló állpánttal teljesen megszüntetheted az éjjeli hortyogást.

Csak vedd fel elalvás előtt, és már az első éjszakát követően érezheted nagyszerű hatását: fokozatosan csökkennek a zajok, nem fogsz zavarni senkit, mindig frissen ébredsz.

Miért szenvednél többé a horkolástól, ha mostanól egyszerűen megállíthatod? Az állpánt rendszeres viselésével nem kell félned, hogy párkapcsolatod vagy egészséged megromlik. 

oldal9.jpg

Már néhány hét folyamatos használattal minimálisra csökkentheted az alvás közbeni zajokat. Az állpánttal mindig kipihenve, energiával feltöltődve indíthatod a napot. 

Fékezd meg a horkolást most, használd az alábbi linket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

Neked is gyakran eldugul a lefolyód? Ne szenvedj többé pumpával, vegyszerekkel!

Ha neked is sokszor eldugul a lefolyód a konyhában vagy a fürdőben, akkor biztosan tudod, mennyire bosszantó dolog tud lenni. Ilyenkor egy szimpla mosogatás, fürdés vagy kézmosás is rendesen rémálommá válhat.

Sani Sticks lefolyótisztító pálcika - tisztaság és frissesség, speciális enzimekkel

A Sani Sticks lefolyótisztító pálcikával búcsút mondhatsz a zavaró dugulásnak. Ez a különleges találmány rövid időn belül megszünteti az eltömődést, emellett a kellemetlen szagokat is semlegesíti. 

Akció: most 24 helyett minden csomagban 48 db pálcikát találsz ugyanazon az áron, így legalább 1 évre elegendő mennyiséghez jutsz (átlagosan 4 lefolyóval számolva háztartásonként).

Használd ki a kedvezményt, rendeld meg most az alábbi linken a Sani Sticks lefolyótisztító pálcikát:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec1_5.jpg

 

 

Toe Corrector lábujj távtartó - hatékonyan egyenesíti ki a görbe lábujjakat

A Toe Corrector egy ortopédus szakemberek által kifejlesztett lábujj távtartó. Ez a puha szilikonból készült korrekciós eszköz segít visszaállítani lábujjaid természetes helyzetét. Megelőzésre, valamint már kialakult bütyök és kalapácsujj betegség ellen is használható. 

Hogyan működik? 

A Toe Corrector a lábujjakat természetes helyzetükbe állítja, így rövid időn belül kiegyenesíti őket. A lábujj távtartó folyamatos használatával fokozatosan szüntetheted meg a görbületet, előzheted meg a súlyos deformációt. 

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

05_2.jpg

 

 

Vigyázat: életveszélyes fényhatások az utakon!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

19.jpg

 

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Digitális infra lázmérő - azonnal, érintés nélkül méri a lázat!

Az infravörös digitális infra lázmérővel fél másodperc alatt, érintésmentesen mérheted meg bárki lázát. Mostantól nem kell hónalj alatt szorongatva várnod az eredményre. 

Előzd meg a komolyabb bajt, tudd biztonságban családod és saját magad ezzel a villámgyors lázmérővel! Mától kezdve idejekorán észlelheted a hőemelkedést és a lázat, időben elkezdheted a megfelelő gyógymódot! 

Nyomj az alábbi linkre és legyen tiéd most fantasztikus áron az infra lázmérő:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

2.jpg

 

süti beállítások módosítása