Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Emiatt fáj a lábad - mutatjuk az okot és a megoldást

Számolj le a görbe lábujjakkal és a fájdalommal!

2020. február 12. - naptermeke

Neked is szokott fájni a lábad? Görbe lábujjaktól szenvedsz?

Ha neked is gyakran fáj a lábad, vagy úgy érzed, kényelmetlenül szorít a cipő, akkor könnyen lehet, hogy komoly elváltozás állhat a háttérben. Hazánkban is nagyon sokan szenvednek a görbe lábujjak miatt. 

Mi okozza ezt?

A lábfájdalom és a görbe lábujjak fő oka a helytelenül megválasztott lábbeli. Aki gyakran hord magassarkút, túl szűk vagy hegyes orrú cipőket, azt fokozottan fenyegeti a lábujj deformáció. Az összenyomott lábujjak miatt kalapácsujj betegség, illetve bütyök is kialakulhat. 

60.jpg

Emellett még a fokozott megterhelés (pl. állómunka) valamint örökletes tényezők is kiválthatják a fájdalmakat és az elváltozásokat. 

Ne hagyd, hogy megkeserítse életed a kínzó lábfájás és a lábujj deformáció! Bemutatjuk a fájdalom megelőzésére és a görbe lábujjak egyenesítésére is kiváló Toe Corrector lábujj távtartót.

Toe Corrector lábujj távtartó - szép, egyenes lábujjak, fájdalom nélkül!

A puha szilikonból készült Toe Corrector lábujj távtartóval hosszú távon is egyenesen tarthatod lábujjaidat. Ez a kényelmesen hordható eszköz segít felvenni lábujjaid természetes helyzetét, ezáltal enyhíti a fájdalmakat. Már rövid időn belül azt fogod érezni, hogy kevésbé szorít a cipő, egyre könnyebben tudsz mozogni. 

0000.jpg

A Toe Corrector hatására lábujjaid napról-napra egyenesednek ki, fokozatosan múlik el a görbeség. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így a testtartásra is jótékony hatással van. Járásod érezhetően stabilabb, tartásod egyenesebb, magabiztosabb lesz. 

toe-corrector_2.gif

Mivel rendkívül puha anyagból készült, így szinte észre sem fogod venni, hogy rajtad van. Viselheted cipőben, zokni alatt is. Univerzális mérete révén hölgyek és urak egyaránt használhatják. 

Hogyan kell felvenni?

A Toe Correctort nagyon könnyen használhatod: a nagylábujjadtól kezdve húzd fel egyesével mindegyik lábujjadra a távtartót. Bal és jobb lábon is viselhetó. 

Mennyit ajánlott viselni?

Az első héten minden nap kb. 10 percet, majd ezt követően minimum 60 percet ajánlott hordani naponta. Rendszeres viselésével már néhány héten belül látványos eredményt érhetsz el. A tapasztalatok szerint 1 hónap elteltével a legtöbb használónál elmúlnak fájdalmak.

A Toe Corrector megelőzésre, illetve már kialakult lábujj elváltozás esetére is kiválóan alkalmas. 

08_6.jpg

Előtte-utána: a lábujj távtartó rendszeres használata segít kiegyenesíteni a lábujjakat

Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

  • mindenkinek, akik szeretnék megelőzni a lábfájdalmakat
  • akik szeretnék elkerülni a bütyköt, kalapácsujjat, ízületi gyulladást
  • akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni
  • akik szeretnék kiegyenesíteni görbe lábujjaikat
  • sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
  • állómunkát végzőknek
  • akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
  • időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
  • sportolóknak
  • mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon

level1_1.jpg

Számolj le Te is a lábfájdalmakkal!

Ne várd meg, míg visszafordíthatatlan deformáció, állandó fájdalom alakul ki lábaidban! Tegyél most lábaid egészségéért és szépségéért! Rendeld meg most a Toe Corrector lábujj távtartót fantasztikus áron az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

11_1.jpg 

 

____________________________________________________

 További "A nap terméke":

 

 

Autós szélvédő takaró - AKCIÓ: most csak 1.990 Ft!


Utálod kaparni a jeget szélvédődről? Itt a hatékony megoldás a jegesedés ellen, mellyel elkerülheted a baleseteket és a bírságokat is. 

Fárasztó jégkaparás helyett válaszd ezt az egyszerű, gyors módszert a jég, a hó, a dér megfékezésére. Bármilyen autóra jó, esztétikus, könnyen fel- és levehető univerzális takaró. 146x70 cm-es méretű, így a legtöbb normál szélvédőt befedi. Kicsire összehajtható, elfér akár a kesztyűtartóban is.

Miért szenvednél jégkaparóval, ha egyszerűbben is védekezhetsz a hideg ellen? Szerezd be a szélvédő takarót most mindössze 1.990 Ft-ért és védd meg autód üvegét egész évben!


ba90f946c4060a2f8fca255541c183a7.png

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Tombol az influenzajárvány - Te hogyan védekezel?

Idén is tombol az influenzavírus Magyarországon. Nagyon sok a beteg, a legrizikósabb csoportba a kisgyermekek, a 60 év felettiek, a várandós kismamák, a szív- és érrendszeri panaszoktól szenvedők tartoznak. De a betegség senkit sem kímél: az életerős felnőtteket is ugyanúgy napokra, hetekre ágynak döntheti ez a magas lázzal járó kór. 

Digitális infra lázmérő - azonnal, érintés nélkül méri a lázat!

Az infravörös digitális infra lázmérővel fél másodperc alatt, érintésmentesen mérheted meg bárki lázát. Mostantól nem kell hónalj alatt szorongatva várnod az eredményre. 

Előzd meg a komolyabb bajt, tudd biztonságban családod és saját magad ezzel a villámgyors lázmérővel! Mától kezdve idejekorán észlelheted a hőemelkedést és a lázat, időben elkezdheted a megfelelő gyógymódot! 

Nyomj az alábbi linkre és legyen tiéd most fantasztikus áron az infra lázmérő:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

2.jpg

 

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

fejlec1_3.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

süti beállítások módosítása