Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Influenzajárvány esetén kötelező eszköz

Neked van ilyen otthon?

2020. február 11. - naptermeke

------------------------------------------------------------------


Minőségi FFP2 arcmaszkok most kedvező áron, raktárról! Szerezd be itt a családi csomag maszkot és óvd meg szeretteid, környezeted! Kattints a rendeléshez!

------------------------------------------------------------------


Tombol az influenzajárvány - Te hogyan védekezel?

Ahogy minden évben, idén februárban is tombol az influenzavírus Magyarországon. Nagyon sok a beteg, a legrizikósabb csoportba a kisgyermekek, a 60 év felettiek, a várandós kismamák, a szív- és érrendszeri panaszoktól szenvedők tartoznak. De a betegség senkit sem kímél: az életerős felnőtteket is ugyanúgy napokra, hetekre ágynak döntheti ez a magas lázzal járó kór. 

csalad_1.jpg

A gyors felismerés létfontosságú: ilyenkor jó, ha rögtön meg tudod mérni saját magad vagy családtagjaid testhőmérsékletét, és időben fel tudod venni a harcot a betegséggel. Ismerd meg azt az eszközt, mellyel pillanatokon belül, higiénikusan mérhetsz lázat!

Digitális infra lázmérő - azonnal, érintés nélkül méri a lázat!

Az infravörös digitális infra lázmérővel fél másodperc alatt, érintésmentesen mérheted meg bárki lázát. Mostantól nem kell hónalj alatt szorongatva várnod az eredményre. Egymás után több ember testhőjét is megtudhatod vele biztonságosan, a keresztfertőzés veszélye nélkül. 

2.jpg

Hogyan működik?

Csak irányítsd a lázmérőt a kívánt testfelületre (pl. homlok, halánték vagy fül), majd nyomd meg a mérőgombot! A készülék rögtön kiírja a pontos hőmérsékletet a sötétben is jól látható, megvilágított LCD kijelzőn. Hőemelkedés esetén narancs, láz esetén piros színű háttérvilágítás jelzi a betegséget, emellett hangjelzés is figyelmeztet. 

3.jpg

Az infra lázmérő beépített memóriával is rendelkezik, akár 32 mérési értéket is eltárolhatsz benne. Úgy tervezték, hogy bárki könnyedén kezelni tudja. Fogása kényelmes, ergonomikus, méretéből kifolyólag könnyen hordozható. 

Alvás közben is tudsz vele lázat mérni

Mivel a készülék teljesen érintés nélkül működik, így pl. alvó betegekhez is kiválóan alkalmas. Tökéletes csecsemők vagy nehezen mozgó betegek testhőjének mérésére. Sőt, folyadékok hőmérsékletét is nagyszerűen meg lehet vele mérni, így pl. a tej vagy fürdővíz hőjét is megmutatja. 

58.jpg

Kiknek ajánlott?

    • mindenkinek, akik időben fel szeretnék venni a harcot az influenzajárvánnyal
    • mindenkinek, akik gyorsan meg szeretnék mérni saját maguk vagy szeretteik lázát
    • mindenkinek, akik szeretnének odafigyelni egészségükre
    • akik végre lecserélnék régi, higanyos lázmérőjüket
    • kismamáknak, kisgyermeket nevelőknek
    • idősgondozóknak, betegápolóknak
    • fertőző betegeknek
    • háziállatot tartóknak
    • kis- és nagycsaládosoknak

family1.jpg

Oldd meg egy életen át a lázmérést!

Előzd meg a komolyabb bajt, tudd biztonságban családod és saját magad ezzel a villámgyors lázmérővel! Mától kezdve idejekorán észlelheted a hőemelkedést és a lázat, időben elkezdheted a megfelelő gyógymódot! Cseréld le most lassú, pontatlan lázmérődet modern digitálisra!

Nyomj az alábbi linkre és legyen tiéd most fantasztikus áron az infra lázmérő:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

44.jpg


 

____________________________________________________

 További "A nap terméke":

 

Mindenhol kötelező lesz a szájmaszk?

Itthon az egyik városban már előírták a használatát

A járványhelyzet kapcsán a legfontosabb témák közé tartozik a szájmaszkok viselése. Abban mindenki egyetért, hogy a maszkok helyes használatával csökkenthető a betegség terjedése.

Sőt, most már egyre több ország jut el oda, hogy nemcsak ajánlott, hanem kötelező is eltakarni az arcot közterületen, boltokban, hivatalokban. Ezek közé tartozik Csehország, Szlovákia és Bulgária is.

11_2.jpg

Ugyan itthon országosan még nem tették kötelezővé a szájmaszkok viselését, azonban Siófokon a minap már előírták a közintézményekben, patikákban, üzletekben való használatát. 

Szájmaszkokból viszont jelenleg is sok helyen hiány van. Ugyan érkeznek szállítmányok, de még mindig nem jut mindenkinek elég maszk. Neked, családtagjaidnak van már elegendő védőeszköze? Biztosan be tudod majd szerezni, ha éppenséggel kötelező lesz viselni? Ne kockáztasd meg, hogy esetleg majd nem tudsz elmenni boltba, postára, gyógyszertárba, mert nincsen maszkod!

Legyél Te is előrelátó! Gondoskodj arról, hogy megfelelő mennyiségű maszk legyen családodban, környezetedben!

Az általunk kínált FFP2 légzésvédelmi arcmaszk megfelel az N95 és KN95-ös besorolásnak is, így több mint 95%-os szűrési hatékonysággal rendelkezik.  

banner01.jpg

Rendeld meg most ezt a magas biztonsági fokú védőeszközt, kerüld el a fertőzéseket! Minden csomagban 4 db FFP2 arcmaszkot találsz összesen 9.900 Ft-ért. Megrendelésedet 7 napon belül teljesítjük.

KATTINS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

29.jpg

süti beállítások módosítása