Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Világítás, üzemeltetési költség nélkül?

Végre itt egy takarékos, környezetbarát kültéri lámpa

2020. január 15. - naptermeke

Te is szívesen spórolnál a villanyszámlán?

Van kerted, udvarod, erkélyed, garázsod vagy kocsibejáród? Egy hatékony kültéri világításra bárhol szükséged lehet, azonban nem mindegy, mekkora költséggel jár ez. A hagyományos lámpák rengeteg áramot elpazarolnak, sok helyen pedig lehetőség sincs vezetékes villanyt kiépíteni. 

Szerencsére ma már elérhető olyan megoldás, mellyel kábelek nélkül, 0 forintos üzemeltetési költséggel világíthatsz!

51_1.jpg

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Kizárólag a nap erejét használja a világításhoz, nem kell bele elem, teljességgel környezetbarát! A modern napelemnek köszönhetően akár 12 órán át tud világítani. Nagy erejű fénye kb. egy 60W-os hagyományos izzóénak felel meg, 120 fokos szögben képes a fényt szórni kb. 5 méteres távolságra. 

Hogyan működik?

A lámpát fény- és mozgásszenzorral is ellátták, így csak akkor világít, amikor az valóban szükséges. Sötétben azonnal aktiválódik, ezután, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, egyből felkapcsol a világítás. Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpazarolt villany!

01_3.jpg

Teljességgel időjárás-álló

A lámpa készülékházát úgy tervezték, hogy a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Télen-nyáron egyaránt használható. 

Betörők, besurranók ellen is hasznos

A napelemes, mozgásérzékelős lámpát biztonsági célokra is használhatod. A hirtelen, váratlanul felvillanó fényétől valósággal megrémülnek a betolakodók. Ugyan ki kockáztatna meg egy betörést teljes villanyfényben? A tapasztalatok szerint a lámpa bekapcsolása után a bűnözők rövid időn belül kereket oldanak. 

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

  • ház köré
  • udvarra, teraszra, erkélyre
  • kerítésre
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázs, alsóépület elé
  • üzleteknek, boltoknak
  • telephelyeknek
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

06.jpg

Fantasztikus ár, most 3 db/csomag!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron!

Használd az alábbi megrendelő linket és borítsd fényárba környezeted: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

07_3.jpg

 

 

 

____________________________________________________


További "A nap terméke":

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. 

19.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Autós szélvédő takaró - tiszta szélvédő egész télen!


Utálod kaparni a jeget szélvédődről? Itt a hatékony megoldás a jegesedés ellen, mellyel elkerülheted a baleseteket és a bírságokat is. 

Fárasztó jégkaparás helyett válaszd ezt az egyszerű, gyors módszert a jég, a hó, a dér megfékezésére. Bármilyen autóra jó, esztétikus, könnyen fel- és levehető univerzális takaró. 146x70 cm-es méretű, így a legtöbb normál szélvédőt befedi. Kicsire összehajtható, elfér akár a kesztyűtartóban is.

Miért szenvednél jégkaparóval, ha egyszerűbben is védekezhetsz a hideg ellen? Szerezd be a szélvédő takarót és védd meg autód üvegét egész évben!


ba90f946c4060a2f8fca255541c183a7.png

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Csúszásgátló cipőtalp - speciális tüskékkel, bármilyen lábellire!

Ezzel a különleges tüskékkel szerelt talppal minden helyzetben tökéletes tapadást biztosíthatsz cipődnek, csizmádnak, bakancsodnak. Legyen szó jeges, havas vagy ónos eső borította járdáról, mostantól bárhol magabiztosan lépdelhetsz. Az elöl levő 6, illetve a hátul levő 4 db tüske garantálja, hogy soha többé ne csússz el télen. 

Ne várd meg, míg elesel és csúnyán megütöd magad! Gondoskodj saját magad, szeretteid védelméről ezzel a könnyen használható találmánnyal! 

fejlecbe.jpg


KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

A trükk, amivel autód kisebb horpadásait eltüntetheted - ezt az autószerelők soha nem mutatják meg

Bármennyire is óvatosan közlekedsz, néhány horpadás biztosan keletkezik autódon a mindennapi használat során. Már egy kavicsfelverődés vagy ajtó rányitás is elég, hogy elcsúfítsa szeretett járművedet. Azonban egy műhelyi javítás sok időbe és súlyos tíz- vagy százezrekbe is kerülhet. 

horpadásjavító készlettel rengeteg pénzt és időt megspórolhatsz. Úgy tervezték meg, hogy bárki otthon, szaktudás nélkül is ki tudja vele húzni a kisebb és közepes horpadásokat. Ráadásul mindezt anélkül, hogy a fényezés vagy a karosszéria károsodna. A legtöbb benyomódást szinte észrevétlenül tüntetheted el vele, 100%-ig biztonságosan. 

Ezzel a sokoldalú készlettel egy műhelyi szervizelés árának a töredékéért teheted újra széppé autódat. Ha Te is szeretnéd megóvni járműved külsejét, a horpadásjavító szett elengedhetetlen számodra. Szerezd be most a komplett csomagot fantasztikus kedvezménnyel a lenti linken.

03_1.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Partner oldal: cégsziget - több mint egy cégkatalógus!
Népszerűsítse vállalkozását egyszerűen!

süti beállítások módosítása