Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

MItől fáj a lábad? Mutatjuk az okokat és a megoldást!

Ügyes trükk a görbe lábujjak és a bütyök ellen

2019. december 16. - naptermeke

Neked is gyakran fáj a lábad? Görbén állnak a lábujjaid?

Ha Te is sokszor érzel fájdalmat lábaidban, kényelmetlenül szorít a cipő, akkor könnyen lehet, hogy bütyök vagy kalapácsujj betegség áll ennek hátterében. 

poszt2.jpg

Mi okozza ezt?

Legtöbbször a rosszul megválasztott lábbelik tehetők felelőssé. A magas sarkú, túl szűk vagy hegyes orrú cipők miatt a lábujjak összenyomódnak, fokozatosan deformálódnak. További okok a sok állás (pl. állómunka) vagy az öröklött tényezők lehetnek. 

poszt1.jpg

A ferde lábujjak súlyos, rendkívül fájdalmas ízületi gyulladást, vízhólyagot, bőrkeményedést is előidézhetnek. Ha a betegséget nem kezelik időben, már csak sebészi beavatkozással gyógyítható. 

Előzd meg a bajt! Ügyes mérnökök ortopédusok segítségével megalkották azt az eszközt, mellyel visszaállíthatod lábujjaidat eredeti helyzetükbe és megszüntetheted a fájdalmakat. 

Toe Corrector lábujj távtartó - segít kiegyenesíteni a ferde lábujjakat!

A Toe Corrector egy puha szilikonból készült távtartó, mely segít hosszú távon is egyenesen tartani a lábujjakat. Egyszerűen csak fel kell húzni a lábra és máris elkezdi jótékony hatását. Alig néhány hét után érezhetően javulni fog lábaid állapota.

05_2.jpg

A fájdalom fokozatosan enyhül, a lábujjak elkezdik felvenni természetes helyzetüket. Rövid idő után azt fogod tapasztalni, hogy kevésbé szorít a cipő, sokkal könnyebben tudsz mozogni. Megelőzésre vagy már kialakult kalapácsujj és bütyök ellen is kiválóan alkalmas.

A Toe Correctorral akár tartásodat is javíthatod. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így az egész testet kiegyenesíti, sokkal szebb lesz tőle a járás.

toe-corrector.gif

Rendkívül puha és rugalmas az anyaga, így szinte észre sem fogod venni, hogy rajtad van. Cipőben, zokni alatt is tökéletesen hordható. Mérete univerzális, hölgyek és urak egyaránt használhatják. 

Hordd rendszeresen, kezdetben minimum 60 percig naponta és néhány héten belül látványos eredményeket érhetsz el. Lábujjaid újra szépen, egyenesen állnak majd, megszűnik a fájdalom. 

Legyenek neked is egyenes, egészséges lábujjaid!

Ne várd meg, míg görbe lábujjaid miatt szűnni nem akaró fájdalom kínoz! Tegyél most lábaid szépségéért, egészségéért! Szerezd be a Toe Corrector lábujj távtartót remek áron az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

16_1.jpg

 

 

 ____________________________________________________


További "A nap terméke":

Ez a legjobb, legkedvezőbb árú kültéri LED lámpa - kihagyhatatlan a sötétség idején

Végre egy lámpa, amit egyszerűen, szinte bárhol használhatsz! Nem lesz szükséged vezetékre, kapcsolókra, bonyolult felszerelésre. Pillanatok alatt rögzítheted a kívánt falra, kerítésre vagy akár oszlopra. Kizárólag a nap erejét használja a feltöltéshez, nem terheli a villanyszámládat. 

Hogyan működik?

A lámpát úgy tervezték, hogy sötétség esetén magától aktiválódjon. Ezután, ha mozgást érzékel 3-4 méteres körzetben, azonnal felkapcsol a világítás. Ha 30 mp-ig nem érzékel további mozgást, automatikusan elalszik a fény. Ezzel búcsút inthetsz az égve maradó lámpáknak, a feleslegesen pazarolt villanynak!

100%-ig vízálló, emellett ellennál a fagynak, hőnek és a pornak is. Készülékháza még mostoha időjárás esetén is tökéletesen védi a lámpát.

Borítsd fénybe kerted, udvarod, teraszod, kocsibejáród! Ezzel a csúcsmodern lámpával külön üzemeltetési költség nélkül világíthatsz. Számolj le a sötétséggel, rendeld meg most mindössze 1.990 Ft-ért!



da96c3d04eb0f7eefe7ab5a86c3074d2.png

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

____________________________________________________

 

Vigyázat: életveszélyes fényhatások az utakon!

 

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

a1e0a9b24824c9e7ae7a3bd54c20b86b.png

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is.

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása