Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Figyelem: neked sem egyenesek a lábujjaid?

Ezért alakul ki a görbe lábujj - egy új megoldással tehetsz ellene!

2019. november 13. - naptermeke

Neked is görbén állnak a lábujjaid? Gyakran fájdalmasan, kényelmetlenül szorít a cipő?

11a1d9d36ca223330e74b3cf22928f1b.png

Nem vagy egyedül: csaknem minden harmadik ember szenved ferde lábujjaktól. A fő ok a túl szűk, hegyes orrú cipők viselése. Emellett a sok állás, vagy egyéb ízületi gyulladás is okozhat elváltozást. 

Amellett, hogy súlyos fájdalmakhoz vezethetnek, nagyon csúnyán is néznek ki a deformált ujjak. Ha Te sem szívesen hordasz nyitott cipőket, papucsot összevissza álló lábujjaid vagy bütyköd miatt, akkor itt az ideje, hogy tegyél most szép megjelenésedért!

Az ortopédusok segítségével kifejlesztett lábujj távtartóval rövid időn belül korrigálhatod ujjaid helyzetét. Ez a Toe Corrector névre keresztelt korrekciós eszköz már néhány hét alatt képes visszaállítani lábaid természetes állapotát. 

b27cb5c32865bb60f2469fd4588b8e3d.png

A Toe Corrector puha szilikonból készült, rendkívül kényelmesen hordható mezítláb, cipőben, harisnyában vagy zokniban. A távtartó az ujjakat egyenesen tartja, ezáltal csökkenti a deformációt. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így a testtartást is hatékonyan javítja. Járásod szebb lesz, kevésbé fáradsz el akár hosszabb gyaloglás során is.

b897735e1a9231051e985e16a70f5971.png
A lábujj távtartó univerzális mérettel bír, hölgyek és urak egyaránt viselhetik. Bármekkora lábra alkalmas. Ha sokat mozogsz, és lábaid nagy terhelésnek vannak kitéve, akkor ez az eszköz elengedhetetlen számodra!

Hogyan kell használni?

Toe Corrector használata pofonegyszerű: a nagylábujjadtól elkezdve húzd fel egyesével mindegyik lábujjadra a távtartót. Bal és jobb lábon egyaránt viselheted.

d9fcb061dda6856561a05a8527594319.png

A korrekciós lábujj távtartóval lábaid hamarosan visszakapják szépségüket. A Toe Corrector azzal, hogy a lábujjakat a természetes helyzetükben tartja, rövid időn belül segít őket kiegyenesíteni. A korábban görbén álló ujjak visszanyerik eredeti helyzetüket, elmúlik a szorító érzés, fájdalom. Mostantól mindig magabiztosan járhatsz papucsban, szandálban, nyitott cipőkben is. 

Szerezd be most különleges kedvezménnyel az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása