Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Őrülten jó módszer, hogy tiszta maradjon a sütőd grillezésnél

Nem kap oda, nem tapad le vele az étel, a finom szaft is hasznosul

2021. augusztus 10. - naptermeke

Másfél éves lett blogunk - fergeteges akciókkal készülünk minden feliratkozónknak

Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szenzációs ajánlatok várnak rád egy ingyenes feliratkozás után. Legnépszerűbb termékeinkhez akár féláras kedvezménnyel is hozzájuthatsz: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a tapadásmentes BBQ grill sütőlapot érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a praktikus találmánnyal Te is káprázatosan ízletes grill ételeket süthetsz anélkül, hogy odaégetnéd őket, és teljesen bepiszkolnád a tűzhelyet. A sütőlapot most egy pizza áráért, mindössze 1.990 Ft-ért rendelheted meg, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Te is gyakran grillezel? Mutatjuk, hogyan tartsd tisztán a sütődet!

Tombol a grillszezon, ilyenkor rengeteg család és baráti társaság tart összejöveteleket a kertben, teraszon, erkélyen. Az ínycsiklandó fogások mellett jól esik beszélgetni, sztorizgatni, élvezni a kellemes időt.bbq12.jpg

Sütés közben és után azonban sok nehézségbe is ütközhetünk: könnyen leeshetnek vagy odaéghetnek az ételek, ráadásul a tűzhely takarítása is rengeteg időt vehet igénybe. A rácsra tapadt zsíros ételmaradékot lesikálni felér egy valódi tortúrával. Szerencsére egy különleges találmánnyal pillanatokon belül egyszerűbbé és tisztábbá teheted a grillsütést! Fedezd fel most és varázsolj Te is mennyei grill ízeket az asztalra!

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy tiszta maradjon a tűzhelyed, ízletesebbek legyenek az ételek

A BBQ tapadásmentes grill sütőlapon olyan lesz sütni bármit, akár az álom: nem potyog le, nem ég oda vele semmi, ráadásul az ízletes szaft is hasznosul. Mivel nem esnek le róla a hozzávalók, a sütőd is sokkal tisztább marad, mintha szimplán csak a rácson sütnél. 4_9.jpg

Hogyan kell használni?

Csak tedd rá a rácsra, pakolj rá mindenféle finomságot, amit szeretnél: tehetsz rá húsokat, kolbászt, sajtot, zöldségeket, lepényt vagy akár tojást is. Az ételek sokkal hamarabb megsülnek, ráadásul a finom szaft sem csurog le a grill lapról. bbqgif_1.gif

Magát a lapot is gyerekjáték lesz elmosni: csap alatt langyos vízzel vagy mosogatógépben tisztíthatod.

Mitől ilyen hatékony?

A BBQ grill lap teflonbevonatú, üvegszálas szövete ellenáll a nagy hőnek, 100%-ig tapadásmentes felületet biztosít. Minden egészségügyi szabványnak megfelelő, biztonságosan használható, szagtalan eszköz. 

63_7.jpg

40x33 cm-es méretű, így sokféle fogás ráfér. Kimagasló tartóssága lehetővé teszi, hogy több grillszezonon át is hasznát vehesd.

Kápráztasd el szeretteid, barátaid mennyei grill finomságokkal! A BBQ grill sütőlapon készült fogásokkal garantáltan nagy sikert arathatsz ismerőseid körében. 

Bemutató videó - ilyen élmény vele sütni:

 

Mi mindent tehetsz rá a BBQ grill lapra?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat  6_14.jpg

HATALMAS nyári leárazás: 2 db sütőlap most csak 1.990 Ft! 

Szabadulj meg a végtelen tűzhelytakarítástól, süss hihetetlenül finomakat a BBQ grill sütőlapon!  

Blogunk másfél éves születésnapi akciója alkalmából most fergeteges árelőnnyel, mindössze 1.990 Ft-ért lehet Tiéd a 2 db sütőlapot is tartalmazó csomag, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a 2 db-os BBQ grill sütőlap csomagot mindössze 1.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec3_4.jpg

süti beállítások módosítása