Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez az egyik legolcsóbb napelemes lámpa: kertbe, ház köré, cégeknek is jó

Csúcs találmány, hogy fillérekből, brutális erővel világíts egész évben

2023. december 13. - naptermeke

Utálod a korai sötétséget? Itt egy költséghatékony megoldás, hogy mindent jól láss!

Ha világításra van szükséged kültéren, de nem szeretnél a bonyolult felszerelés vagy a magas villanyszámlák miatt aggódni, akkor egy modern és energiatakarékos megoldásra van szükséged. A kültéri fény elengedhetetlen a biztonságos mozgáshoz sötétedés után, de a hagyományos lámpák gyakran feleslegesen nagy energiát fogyasztanak.napelemes2_3.jpg

Válts most napelemes világításra: bemutatjuk a 20 LED-es kültéri szolárlámpát, amely lehetővé teszi, hogy extra költségek nélkül világítsd meg a környezetedet! Fedezd fel ezt a költséghatékony, kábelezést nem igénylő világítási megoldást, amely elűzi a sötétséget kertedből, teraszodról vagy üzleted környékéről!

Napelemes, Mozgásérzékelős 20 LED-es Lámpa – a kültéri világítások új királya!

Ismerd meg napelemes, mozgásérzékelős LED kültéri lámpánkat, amely fényárt hoz udvarodba kábelezés nélkül! Tápellátása kizárólag a nap energiájából származik, így jelentős energiamegtakarítást érhetsz el vele.

03_36.jpg

Ez a lámpa könnyen szerelhető falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is – csak arra ügyelj, hogy napfény tudja érni. Világosban (akár felhősebb időben is) feltöltődik, hogy esténként több órán keresztül is fényárba borítsa környezetedet. Mozgás érzékelésekor azonnal bekapcsol, és ha már nincs mozgás, automatikusan kikapcsol, ezzel is növelve a hatékonyságot.

poszt3-napelem_1.gif

A lámpát 20 darab kiváló minőségű, hidegfehér LED chip teszi tökéletessé, amelyek garantálják, hogy a sötétség többé ne legyen akadály. Világítsd meg a kert rejtett sarkait is, amelyek eddig árnyékban maradtak! Ez az elegáns fényforrás 120 fokos szöget is bevilágít, mintegy 5 méteres távolságig. Teljes feltöltöttség mellett 12 órányi készenléti időt biztosít.napelem2_1.jpg

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. 

Eső-, por- és ütésálló, strapabíró felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. poszt3_11.jpg

Képes megrémiszteni a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

09_19.jpg

Nézd, milyen szuperül világít:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram 0611.jpg

Téli szuperajánlat: a LED lámpa most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Nem kell többé sötétben botorkálnod: spórolj meg rengeteg energiát, szereld fel otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel! A 20 LED-es szolárlámpát mindössze 1.990 Ft-ért érheted el oldalunkon egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(a feliratkozás 100%-ig ingyenes, innentől kezdve minden exkluzív ajánlatunkról első kézből értesülhetsz - a leiratkozás csak egy kattintás)

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát 1.990 Ft-ért. Az oldalunkon segítséget is kapsz, hogy pontosan hány darabra lesz szükséged kerted teljes megvilágításához. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

1111_1.jpg

süti beállítások módosítása