Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Lábfájósok, figyelem: okos trükk a kínzó talp- és sarokfájásra

Lúdtalpra, tartásjavításra is remek vívmány, ajándékba is ajánljuk

2023. december 11. - naptermeke

A talpbetétek királya megérkezett – így küzdd le a lábfájást!

Szenvedsz a lúdtalptól, lapos talptól vagy lábtáji görcsöktől? Ne hanyagold el a problémát! A lábfájdalom komoly betegség lehet, amin nem szabad könnyedén átsiklani. A lábfájás nemcsak a lábfejet és talpat érintheti, hanem a térdet, derekat, csípőt és gerincet is. Ráadásul a testtartásodra is negatív hatással lehet. Az odafigyelés akkor is fontos, ha nincs lúdtalpad. Például fokozott fizikai aktivitás, állómunka vagy sportolás esetén is jelentkezhet lábfájdalom, ha a lábad nem kap megfelelő támasztékot.labujj-1_2.jpg

Ne szenvedj tovább: az új Insole PRO talpbetét most segíthet enyhíteni ezeket a panaszokat, javítva a mozgásodat és testtartásodat.

Insole PRO ortopéd talpbetét - hogy lábaid egész nap komfortosak legyenek!

Az Insole PRO talpbetét hozzájárul a lábfájdalom és talpfájdalom csökkentéséhez, mérsékelve a szúró fájdalmat, görcsöket és nyomásból adódó kellemetlenségeket. A betét kialakítása segít az optimális lábtámasztásban, ezáltal mérsékli a fájdalmat. Az Insole PRO egyedi formája miatt a talp természetes ívébe állhat vissza, támogatva a lábfej boltozatát. Így a láb több ponton támaszkodik a betétre, csökkentve a talpra nehezedő nyomást. 88.gif

Az Insole PRO a hagyományos talpbetétekkel szemben teljes körűen öleli körbe a lábadat, ezáltal növelve a stabilitást és a kényelmet. A rendkívül precíz kontúrjainak köszönhetően, melyek pontosan az anatómiai pontokhoz illeszkednek, kiváló minőségű támogatást biztosít a lelapult talpnak és fáradt izmoknak, miközben leveszi a terhet a túlterhelt szalagokról.05_38.jpg

A szakemberek a lúdtalpbetét megalkotásakor arra is ügyeltek, hogy megfelelően szellőzzön, ezért melegben is kellemes viselet marad. Ahogy használod, érezni fogod a különbséget: a könnyedséget, fájdalommentes és szabad mozgást, amit újra élvezhetsz.html03_6.jpg

A talpbetét 3-féle méretben elérhető: S-es gyerek méretben, M-es (35-39), valamint L-es változatban (40-47) is kérheted. Egész napos, kényelmes viselet, hölgyek és urak is használhatják, minden korosztálynak ajánlott.

Bemutató videó - nézd, mennyire rugalmas:

Kiknek ajánlott a talpbetét?

- lábfájással küzdőknek
- lúdtalppal, lapos lábbal élőknek
- derék- és hátfájástól szenvedőknek
- sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- állómunkát végzőknek
- gyermekeknek, felnőtteknek
- mindenkinek, aki szeretné megelőzni a lábfájást
- mindenkinek, aki szeretne javítani testtartásán06_28.jpg

Győzd le a lábfájdalmakat: a talpbetét most szuper több páras ajánlattal!

Ne hagyd, hogy teljes életminőségedet elrontsa a lábfájás: az Insole PRO-val egyszerűen megelőzheted a későbbi súlyos tüneteket.

Használd minden nap a talpbetétet és élvezd egyedülálló komfortját, tegyél lábaid egészségéért! Ajándékba is kiváló: képzeld el, milyen örömmel fogadja majd fájdalmakkal élő szeretted a közelgő ünnepen!

Az Insole PRO-t most szenzációs több páras ajánlattal érheted el oldalunkon. Ez azt jelenti, hogy 1 pár (2 db) talpbetét 4.990 Ft, minden további pár csak 3.990 Ft-ba kerül. Így most igazán megéri még több párat rendelned saját magadnak vagy párodnak, családtagjaidnak. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes egészségmegőrző, műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az ortopéd talpbetétet kedvezményes áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08-02-akcio.jpg

süti beállítások módosítása