Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Súlyos balesettől óvhat meg ez a praktikus vívmány

Fürdőszobába, konyhába szinte kötelező kapaszkodó érkezett

2023. október 26. - naptermeke

Szuper trükk az elesés ellen – időseknek, gyermekeknek, nehezen mozgóknak is

Biztonságra vágysz? Megóvnád idősebb szeretteid az eleséstől? Otthonunkban számos hely található, ahol a biztonságos közlekedés elengedhetetlenül fontos. A fürdőszoba és a lépcsők különösen veszélyesek, az elcsúszások és elesések könnyen bekövetkezhetnek itt, és akár súlyos sérülésekkel, törésekkel is járhatnak.kapaszkodo9.jpg

Növeld most a biztonságot! A vadiúj öntapadós kapaszkodó remek megoldás lehet ezekre a helyzetekre, biztos védelmet nyújtva a balesetekkel szemben.

Öntapadós fürdőszobai kapaszkodó - masszív fogantyú WC, fürdőkád, székek, lépcsők mellé

Ennek a multifunkciós fogantyúnak segítségével biztonságosabbá teheted otthonod, üzleted vagy irodád különböző helyiségeit. Szemvillanás alatt felrakható a fürdőkádhoz, zuhanyzóhoz vagy WC-hez, mindezt úgy, hogy nem szükséges hozzá semmilyen nagyobb átalakítás.03_3.gif

Fúrással és egyéb szerszámokkal sem kell vesződnöd, hiszen a kapaszkodó erős tapadókorongok segítségével, vákuummal rögzíthető a felületekre. A legjobb tapadást sima és szennyeződésmentes üveg- vagy csempefelületeken érheted el.kapaszkodo10.jpg

A fürdőkád, zuhanyzó, vagy WC mellett a kapaszkodó segítségével könnyebbé teheted a felállást, leülést, és megelőzheted az esetleges csúszásokat. A lépcsőknél is hasznos eszköz, jelentősen növeli a biztonságot.

Mérete elég nagy ahhoz, hogy stabil fogást nyújtson bárki számára: 36 cm hosszú, a fogantyú kerülete 11 cm, a tapadókorongok pedig 9.4 cm átmérőjűek. kapaszkodo6.jpgKépzeld el, mennyivel jobb érzés lesz mostantól, hogy családtagjaid és Te is biztonságosabban tudtok közlekedni, nem kell félnetek az elcsúszástól. 

Bemutató videó - nézd, milyen csodásan tapad:

Kiknek ajánljuk a kapaszkodót?

  • Időseknek és mozgásukban korlátozott személyeknek
  • Családosoknak, kisgyermeket nevelőknek
  • Fogyatékkal élőknek
  • Mindenkinek, aki szeretne emelni háza, lakása, irodája biztonságán
  • Mindenkinek, aki akadálymentes környezetet szeretne kialakítani

Szenzációs ár: iratkozz fel most, és Tiéd lehet 3.990 Ft-ért a fürdőszobai kapaszkodó! 

Óvd meg magad és szeretteid az elcsúszásoktól és súlyos balesetektől ezzel a masszív, könnyen használható öntapadós kapaszkodóval! Weboldalunkon most brutális árelőnnyel, mindössze 3.990 Ft-ért rendelheted meg egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ezen linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (a feliratkozás teljesen ingyenes, később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a fürdőszobai kapaszkodót mindössze 3.990 Ft-ért a készlet erejéig. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 kapaszkodo7_1.jpg

süti beállítások módosítása