Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt az egyik legolcsóbb napelemes lámpa: ház köré, kapuhoz, cégeknek is jó

Brutális erejű fényforrás, hogy soha többé ne kelljen sötétben botorkálnod

2023. augusztus 05. - naptermeke

Így világíts 0 Ft üzemeltetési költséggel kültéren, szinte bárhol, nagy erővel!

Te is utálod, ha sötét van házad, kapud, teraszod, üzleted vagy telephelyed környékén? El akarod kerülni a kábelek használatát és a magas villanyfogyasztást? Ne aggódj többé a huzalok és az energiaigényes lámpák miatt! Bemutatjuk neked a gazdaságos, 100 LED-es napelemes lámpát, amely 0 Ft üzemeltetési költséggel világít. html01_5.jpg

Napelemes, mozgásérzékelős 100 LED-es lámpa fényérzékelésre reagáló, esőálló kültéri megoldás, lenyűgöző fényerejű. A 100 LED-es napelemes lámpával elfeledkezhetsz a sötétben való botladozásról, kiváló látási viszonyokat teremthetsz házad, udvarod, kocsibeállód vagy üzleted környékén.

Napelemes, mozgásérzékelős 100 LED-es lámpa - fényérzékelős, esőálló kültéri fény, lenyűgöző erővel

A lámpa kizárólag a napenergiát használja fel, így rendkívül gazdaságosan üzemeltethető. Egyszerűen rögzítsd egy napfény által ért helyre, legyen az fal, kerítés vagy oszlop, és már töltheti is magát energiával.954_1.jpgAmikor sötétedik, automatikusan bekapcsol, majd mozgás érzékelésekor azonnal aktiválódik. Erős SMD LED-jei akár 25 négyzetméteres területet is bevilágítanak. Mozgás hiányában pedig magától kikapcsol, nem kell le-fel kapcsolgatni.02gif-100nap.gif

Ellentétben a korábbi verzióval, a lámpa mindkét oldalán találhatók LED-ek, így hatalmas erővel 270°-os széles fénysugarat bocsát ki magából. Ezzel garantálhatod, hogy kertkapud, járdád, kocsibejáród, alsóépületed vagy akár a bejárati ajtód is kiválóan megvilágított legyen.03_37.jpg

Az időjárással szemben ellenálló, egész évben használható

A 100 LED-es lámpa masszív, eső- és porálló burkolatot kapott, ezáltal minden évszakban gond nélkül alkalmazható. Kiválóan szolgálhat biztonsági jelzőfényként, állandó vagy időszakos világításként is.

08_37.jpg

Világíts meg olyan zugokat is odakint, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! Mostantól soha többé nem kell a sötétben közlekedned a kertben, házad, garázsod körül! Élvezd a kiemelkedő fényerőt, egyszerű kezelhetőséget egész évben az új napelemes LED lámpával! A lámpát otthoni és céges használatra is ajánljuk. 

Tekintsd meg bemutató videónkon, milyen jól világít: 

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

- ház köré, falra, lugasra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- kerítésre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok köré
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram html06.jpg

Hihetetlen őszi ajánlat: most 3 db lámpát kapsz 8.990 Ft-ért!

Ints búcsút a sötétségnek úgy, hogy közben csökkented a villanyszámládat is! 

A 100 LED-es szolárlámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel, 8.990 Ft-ért érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod, vagy akár boltod bejáratát is meg tudod egyszerre világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása