Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Gyereknapra szuper ötlet: digitális LCD rajztábla egy pizza áráért

Öröm vele rajzolni, írni, játszani - 100.000-szer újraírható, a régi rajztáblák új verziója

2023. május 17. - naptermeke

Őrülten jó meglepetés gyereknapra: digitális rajztábla minden korosztálynak!

Nincs még ötleted gyereknapra? Itt az ideje meglepni gyermekedet, unokádat vagy más szerettedet egy igazán hasznos ajándékkal, amely garantáltan mosolyt csal az arcokra. Az LCD rajztábla tökéletes választás, amelyben kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelik majd.54_4.jpgA rajztábla a régi klasszikus, homokkal működő, tekerős táblákat is megidézi, mindezt új köntösben, digitális kijelzővel, ami gombnyomásra letörölhető. A tábla 100.000 alkalommal is újraírható, így elképesztően tartós megoldás mindenki számára. Fedezd fel most és tedd örömtelivé a gyereknapot!

Digitális LCD rajztábla - modern, kreatív vívmány kicsiknek és nagyoknak

A digitális rajztáblával gyerkőcöd átélheti az írás és rajzolás élményét a nyomásérzékeny 8.5 collos kijelzőn, így nem kell többé papírt használni. A mellékelt tollal vagy akár kézzel is könnyedén alkothat a digitális felületen, ahol a grafikák zöld színnel jelennek meg. Az alkotás nem igényel nagy kézügyességet, hiszen már kezdőként is elképesztően látványos rajzok születhetnek.rajz.gif
Az LCD rajztábla bárkinek ajánlott 3 éves kortól: a legkisebbek játszva tanulhatják a betűvetés fortélyait, míg a nagyobbak jegyzetelhetnek, tervezhetnek és bonyolultabb grafikai feladatokkal is kísérletezhetnek.52_9.jpg

A remek minőségű képernyő világosban is kifogástalanul olvasható, nem sugároz, kíméli a szemet. Jobb- és balkezesek számára is alkalmas, CR2016-os gombelemmel működik, nagyon könnyű használni.

Íme, néhány gyakorlati példa arra, hogy mire használható a digitális rajztábla:

  • Rajztanulás, formák gyakorlása
  • Írásgyakorlás, betűk elsajátítása
  • Jegyzetelés, tanulás
  • Játékok (pl. amőba, akasztófa, ország-város)
  • Grafikai tervezés
  • Kalligráfia tanulása
  • Családi üzenetek írása
  • Bármilyen kreatív feladat, ötletelés

156.jpg

 Bemutató videó - nézd, milyen egyszerű kezelni:

A rajztábla most egy pizza áráért minden hírlevél feliratkozónknak!

Tedd igazán emlékezetessé a gyereknapot, és jutalmazd meg gyermekedet, unokádat vagy barátaidat ezzel a fantasztikus ajándékkal! Az LCD rajztáblát 5-féle választható színben, mindössze 2.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon
 vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni gyerekeknek szóló, műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a digitális táblát 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk, hogy mindenképp gyereknap előtt megkapd:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


05_36.jpg

süti beállítások módosítása