Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez a távcsövek királya: több km-re elláthatsz vele, zsebedben elfér

Kiránduláshoz, városnézéshez, horgászathoz is remek találmány

2023. február 17. - naptermeke

Brutális születésnapi ajánlatok várnak: iratkozz fel most az 50%-os kedvezményekhez!

3 éves a Nap Terméke blog, ezért hatalmas akciókkal készültünk olvasóinknak. Napról-napra más-más terméket érhetnek el féláron kedves olvasóink, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a csúcsszuper egyszemes (monokuláris) távcsövet szerezhetik be 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a zseniális messzelátóval szinte bármit szemügyre vehetsz. Vidd magaddal túrázáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz, és láss mindent közelről, élesen! 

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Szeretsz kirándulni, városnézni? Ezt látnod kell!

A kirándulások, városnézések, kültéri programok rengeteg szép emléket képesek nyújtani, amiből aztán az év hátralevő részére feltöltődhetünk. Szabad szemmel viszont nem mindig tudjuk olyan jól szemügyre venni a dolgokat, ahogy azt szeretnénk. Így megeshet, hogy lemaradunk valamilyen érdekességről.

tavcso11.jpg

Nehézkes, nagyméretű duplacsöves látcsöveket vagy hosszú teleszkópokat azonban nem mindenki akar magával cipelni. Ilyenkor jöhet jól egy könnyen használható segítőtárs: az egyszemes távcsővel egy új dimenzió nyílhat meg előtted. Készülj fel, hogy mostantól úgy láthatod a világot, ahogy eddig még soha! Ez a könnyű, akár zsebben is elférő messzelátó mindig veled lehet.  

Egyszemes (monokuláris) távcső - 16x-os nagyítású, vízálló messzelátó, éles képpel

Az egyszemes távcsővel fantasztikus látásélményt kapsz, olyan dolgokat is felfedezhetsz, melyeket szabad szemmel képtelenség lenne. Legyen szó apróbb állatokról, növényekről, illetve távoli épületekről, objektumokról, akár égitestekről, mindent nagyszerű minőségben láthatsz. 

tavcso9.jpg

16x-os nagyításával még a több száz méterre levő dolgok is olyanok lesznek, mintha közvetlen előtted lennének. Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást. Az erős gumibevonat csúszásmentes, stabil fogást és vízállóságot biztosít. tavcso.gif

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, becsillanás-mentes, éles képet nyújt számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől. A nagy fényerejű optika gondoskodik róla, hogy nappal, esőben, szürkületben, ködös időben is használhasd. 

62_3.jpg

Legyél egyedül vagy társaságban, egy biztos: a távcsőben látott tájak, természeti képződmények mindenkit le fognak nyűgözni! Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. 

63_5.jpg

Nézd csak, milyen remekül közelre hozza a látnivalókat:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz
- városnézéshez
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- állatok, növények vizsgálatához
- távoli objektumok megfigyeléséhez
- rendezvényekhez, sporteseményekhez, fesztiválokhoz
- égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához21_4.jpg

Az egyszemes távcső most mindössze 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Láss jól mindent, ne maradj le semmilyen érdekességről! Az egyszemes távcsövet blogunk születésnapi akciójában mindössze 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

523.jpg

 

süti beállítások módosítása