Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt az egyik legolcsóbb napelemes lámpa: otthonra, cégeknek is jó

Zseni találmány, hogy takarékosan, nagy erővel világíts kültéren

2023. február 02. - naptermeke

Végre egy brutális erejű világítás, amivel sokat spórolhatsz!

Ugye Te sem akarod, hogy a gatyád is rámenjen a villanyra? A magas energiaárak mellett egyáltalán nem mindegy, mivel világítod meg házad, kocsibejáród, kerted, üzleted, telephelyed. A hagyományos udvari lámpák valósággal zabálják az áramot, sokszor nem elég fényesek, felszerelésük is nehézkes.led20.jpg

Ne stresszelj többé a magas villanyszámlák miatt - van kiút!

Válts most modern, vezeték nélküli, napelemes megoldásra! Elhoztuk számodra az egyik legkedvezőbb árú szolárlámpát: mostantól 0 Ft-os üzemeltetési költséggel világíthatsz szinte bárhol, kültéren! 

Napelemes, mozgásérzékelős 100 LED-es lámpa - fényérzékelős, esőálló kültéri fény, brutális erővel

Bemutatjuk a lámpát, ami, ha a közelébe érsz, rögtön felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, rövid időn belül lekapcsol. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi természetes fény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor akarod!

02gif-100nap.gif

Hogyan működik?

A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elem vagy plusz akkumulátor nem kell a használatához. Ahogy a szolárlámpa 8 m-es körzetében kezdesz el mozogni, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így a hatalmas erejű 100 db LED-del együtt 270°-os fénynyalábot bocsát ki magából. poszt3-napelem_1.gifMekkora területet világít meg a napelemes lámpa? Hány darabra van szükség?

A lámpa mintegy 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Így egy átlagos 200-250 m2-es udvarral számolva 9-10 db lámpával az egész telket képes leszel kiemelkedő fényerővel megvilágítani.03_37.jpg

Ezzel biztosíthatod, hogy kertkapud, járdád, kocsibejáród, alsóépületed, bejárati ajtód is kifogástalan fényhez jusson.

Időjárás-álló, egész évben használhatod

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is hősiesen állja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 08_37.jpg

Nézd, milyen jól világít:

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

- ház köré, falra, lugasra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- kerítésre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok köré
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram 

html06.jpg

Cseréld le most régi lámpáid: a napelemes fényvető most 3 db-os csomagban csak 8.990 Ft!

Takaríts meg rengeteg áramot, szereld fel Te is otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel!

A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel, 8.990 Ft-ért érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod, vagy akár boltod bejáratát is meg tudod egyszerre világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása