Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez az egyik legolcsóbb napelemes lámpa: kert, garázs, üzlet köré is jó

Legjobb megoldás, hogy spórolj a villanyon - nagy erejű, 0 Ft-ból üzemel

2022. november 11. - naptermeke

Eleged van a horror rezsiárakból? Így csökkentsd a villanyszámlád!

Nem szeretnél egy vagyont fizetni a villanyért? A magasba szökő rezsiárak mindenkit érintenek. Mivel azonban most már nagyon korán sötétedik, világítani mindenképp szükséges. Nincs ez másként házad körül, kertedben, garázsodnál, üzletednél. rezsi4.jpgA hagyományos fényvetők rengeteg energiát elpazarolhatnak, folyton kapcsolgatni kell őket. Válts modern, takarékos megoldásra! Elhoztuk számodra az új 100 LED-del szerelt szolárlámpát, amit 0 Ft-os üzemeltetési költséggel használhatsz. Fedezd fel most és borítsd fénybe környezeted, fillérekből!

100 LED-es napelemes mozgásérzékelős lámpa - elképesztő fényerő, a nap erejével!

Ezzel a csúcsmodern LED fényforrással mostantól olyan helyeket is megvilágíthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram. Nem lesz szükséged huzalokra, hosszan tartó szerelésre: a napelemes, mozgásérzékelős lámpát egyszerűen elhelyezheted a falon, kerítésen vagy akár egy oszlopon. Csak akaszd fel, és máris élvezheted nagyszerű fényerejét! A 100 db kiváló minőségű LED-nek köszönhetően tökéletesen be tudod vele világítani környezeted.08_40.jpg

A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elem vagy plusz akkumulátor nem kell a használatához. Mindössze elég arra figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

954_1.jpg

Hogyan működik?

Ahogy a szolárlámpa 8 m-es közelébe érsz, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 270°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 02gif-100nap.gif

Mekkora területet világít meg a napelemes lámpa? Hány darabra van szükség?

A lámpa 270°-os szögben világít, mintegy 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Így egy átlagos 200-250 m2-es udvarral számolva 9-10 db lámpával az egész telket képes leszel kiemelkedő fényerővel megvilágítani.

03_37.jpg

Ezzel biztosíthatod, hogy kertkapud, járdád, kocsibejáród, alsóépületed, bejárati ajtód is kifogástalan fényhez jusson.

Időjárás-álló, minden évszakban használhatod

A lámpa készülékháza a cudar időjárási körülményeket is hősiesen állja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 08_37.jpg

A betolakodókat is elriasztja

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betörőket, besurranókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 09_19.jpg

Nézd meg itt, milyen szép a fénye:

Hová ajánlott a napelemes 100 LED-es lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram

9fejlec02.jpg

Válts Te is napelemre: 3 db lámpa csak 8.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Takaríts meg rengeteg áramot, szereld fel Te is otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel!

A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel, 8.990 Ft-ért érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod, valamint üzleted bejáratát is meg tudod egyszerre világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása