Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Jön a hideg: így szigeteld ajtód, ablakod fillérekből!

Egy zseni trükkel megállíthatod a huzatot, csökkenthetsz a fűtésszámlán

2022. november 07. - naptermeke

Ugye Te sem akarsz dideregni otthon ősszel és télen?

Az égbe szökő fűtésárak mellett sem tehetjük meg, hogy fagyoskodjunk a hidegben. Sajnos még mindig sokaknak nagyon huzatos a nyílászárója, így könnyen ki tud szökni a meleg levegő.

01_33.jpgEgy túlzottan szelelő ablak vagy ajtó miatt rengeteg energia mehet pocsékba, amivel brutálisan növekedhet a rezsid. Szerencsére egy ügyes trükkel hatékonyan betömítheted ablakod vagy ajtód réseit, bent tarthatod a meleget. Ismerd meg a Magic Sealer tömítőszalagot és számolj le a didergéssel!

Magic Sealer – ajtó- és ablakszigetelő tömítés, amivel kizárhatod a huzatot,
a port és a zajt is!

A Magic Sealer ajtó- és ablakszigetelő szalaggal perceken belül növelheted ingatlanod fűtési hatékonyságát. Ez a sokoldalú tömítés kiváló fegyver a szél, a por, a zaj, a rovarok, valamint a kopás megfékezésére is.

02_1.gif
A szalag kifejezetten ajánlott olyan nyílászárókra, amelyek már vesztettek szigetelő képességükből (pl. régebbi faajtók és ablakok). Segítségével megspórolhatod egy költséges felújítás árát, védelmet kapsz a hideg ellen, látványos energia-megtakarítást érhetsz el.06_26.jpg

A Magic Sealer felhelyezése az öntapadós hátoldalnak köszönhetően egyszerű, szaktudást nem igényel. A tekercs két könnyen szétszedhető, 9 mm széles, 6 mm vastag csíkból áll, amit egyben vagy külön-külön is felhasználhatsz nyílászáród típusától, méretétől függően. Egy tekercs szalag összesen 6 m hosszú, tetszőlegesen, ollóval méretre szabható.
10_24.jpg

Felrakás előtt arra kell figyelned, hogy kellően portalanítsd és zsírmentesítsd a kívánt nyílászárót. Ezután máris felragaszthatod ablakaid, ajtóid keretére vagy oldalára, a meglévő tömítés mellé, illetve azokra a helyekre, ahol bejön a hideg.05_32.jpgA Magic Sealer elképesztően tartós, -50-től +60 °C-ig hőálló, UV sugárzás ellen is védett gumicsík. Élettartama kb. 8 év, így hosszú időn át megoldhatod vele a tömítések kérdését. Diszkrét fehér külseje miatt bármilyen nyílászárón jól mutat. A szalagot „D” profillal látták el, amivel a legtöbb helyre illeszkedik.

Mennyi fűtés-megtakarítást lehet vele elérni?

A megtakarítás mennyisége függ a nyílászáró típusától. Egy régebbi fa típusú ablak vagy ajtó esetén akár 35%-os hőmegtakarítás is elérhető, ami látványos spórolást eredményezhet a mostani magas energiaárak függvényében.07_30.jpg

A Magic Sealer tömítés ideális minden háztartásba, üzletbe, irodába, ahol komfortosabbá szeretnénk tenni a mindennapokat, csökkenteni szeretnénk kiadásainkat.

Bemutató videó - nézd, milyen könnyen felrakható:

Most minden csomagban 3 tekercs szalag, szuper áron egy ingyenes feliratkozás után! 

Takaríts meg Te is sok energiát egyszerűen: válaszd a Magic Sealer-t otthonra, hétvégi házba, műhelybe, alsóépületbe vagy üzletbe, és ne hagyd kiszökni a meleg levegőt! Születésnapi ajánlatunkban most minden csomagban 3 db, egyenként 6 m hosszú tömítő szalagot találsz.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes háztartási, műszaki, kerti,  ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os ajtó- és ablakszigetelő csomagot mindössze 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_39.jpg

______________________________________________
TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

Neked is huzatos az ajtód vagy ablakod? Itt a gyors segítség, hogyan tartsd bent a meleget!

Tudtad, hogy egy nem jól záródó ablak vagy ajtó 5-8 fokkal lehűtheti otthonod? A közelgő hideg időszak és a magasra szökő energiaárak miatt is fontos, hogy ne legyen huzatos házad, lakásod. Egy komplett nyílászáró-csere viszont súlyos százezrekbe is kerülhet. 
ajtosz1.jpg

Ugye Te sem akarsz dideregni? Mutatjuk a megoldást!

Jó hír, hogy egy gyors és takarékos megoldással gondoskodhatsz ajtód és ablakod megfelelő szigeteléséről a hamarosan kezdődő fűtésszezonra: fedezd fel a szilikon ajtó- és ablakszigetelő szalagot és számolj le a hideggel és a huzattal!

Szilikon ajtó- és ablakszigetelő szalag - megvédi otthonod a hidegtől, esővíztől, portól

A prémium ajtó- és ablakszigetelő szalaggal többé nem kell tartanod a beszökő huzattól, sem az esővíztől, sem a rovaroktól. Emellett kint tartja a port és a hideget is, valamint hangszigetelő hatású. Ez az öntapadós szalag ellenálló szilikonból készült, minőségi anyaga révén nem karcolja össze a padlót.

ajtoszig3-gif.gif

Diszkrét, átlátszó külsejű, sokrétűen felhasználható eszköz, melyet ajtókra, ablakokra vagy bútorokra is könnyűszerrel felragaszthatsz. Akár teljesen, minden irányban körbe is fedheted vele az ajtód vagy ablakod réseit, megfelelő szigetelést biztosítva otthonodnak.

Hogyan kell használni?

Első lépésben tisztítsd meg, majd töröld alaposan szárazra a szigetelni kívánt nyílászáró felületét. Ezután igazítsd oda az ajtóhoz/ablakhoz a ragasztócsíkot úgy, hogy ne maradjon rés alatta. Távolítsd el a ragasztó hátulját és szép lassan görgetve illeszd fel a csíkot az ajtóra/ablakra. Ezt követően ollóval vágd kívánt méretűre a szalagot és élvezd a résmentes nyílászáró minden előnyét!33_3.jpg

Mi mindentől véd?

- huzat, szél, beszökő hideg
- befolyó esővíz
- por
- zaj
- bemászó, berepülő rovarok02_19.jpg

Bemutató videó - nézd, mennyire kiválóan szigetel:

Most minden csomagban 2 tekercs szalag, szuper áron!

Tedd energiatakarékossá otthonod könnyedén, fillérekből a szilikon ajtószigetelő szalaggal!

A szigetelést most szenzációs őszi árelőnnyel érheted el a Nap Terméke blog születésnapi akciójában: 2 tekercs, összesen 10 méter hosszú szalagot kapsz mindössze 6.990 Ft-ért. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy ingyenesen feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést és máris Tiéd remek árelőnnyel az 2x5 m-es ajtószigetelő szalag csomag…

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki, egészségmegőrző ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelő linkre és add le rendelésed az ajtószigetelőre az oldal alján levő űrlapon:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

2szalag.jpg

süti beállítások módosítása