Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Spórolnál a villanyon? Fogyasztásmérővel ellenőrizd fogyasztásod!

Most kiderülhet, melyik eszközöd fogyaszt túl sokat, nincs több pazarlás.

2022. szeptember 30. - naptermeke

Nem szeretnél egy vagyont fizetni a villanyért? Valódi rezsispóroló módszer érkezett!

A magasba szökő energiaárak mindenkit érintenek. A takarékosság lett a fő szempont, amivel nemcsak környezetünket, hanem pénztárcánkat is kímélhetjük. Sajnos még mindig nagyon sok túlfogyasztó eszköz van a háztartásokban. Egyes berendezések (pl. hűtő, mosógép, mikró, TV, szerszámok) valósággal zabálják az áramot. Ennek felderítésére, az áramfogyasztás szemmel tartására jött létre egy ügyes vívmány.

1sporol.jpg

Számolj le a magas villanyszámlákkal, mutatjuk a megoldást!

A digitális fogyasztásmérővel pontosan követheted fogyasztásod, összegben is megtudhatod, mennyit kell fizetned az elhasznált áramért. Ismerd meg most és spórolj meg rengeteg energiát!

Digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel – azonnali, precíz kWh- és költségmérés otthonra, cégeknek is

A digitális fogyasztásmérő egy konnektorba dugható műszer, ami precízen méri és tárolja a villanyfogyasztás mértékét. Megtudhatod, mennyi kWh áramot használ el egyes eszközöd, így időben tudsz cselekedni, ha esetleg túl sokat fogyasztana valamelyik berendezésed. Nincs több találgatás, hogy vajon mi használ el annyi villanyt: takarékosabb típusra tudsz váltani, illetve mérsékelheted az üzemidőt. Ez jelenleg a legjobb módszer, hogy lebuktasd túlfogyasztó elektromos eszközöd.

05_12.jpg
A fogyasztásmérő nagyon egyszerűen működik: közvetlenül a konnektorba kell dugni, majd rá kell kötni a mérni kívánt berendezést. A jól olvasható LCD kijelzőről azonnal megkapod a pontos adatokat, semmi sem marad titokban. Megtudhatod az aktuálisan fogyasztott és  a mérés kezdete óta történt összes fogyasztást, illetve a tarifák beállítása után a költséget is láthatod.

03_9.jpg Az eddigi tapasztalatok szerint évente több száz kWh áramot is meg tudsz vele takarítani, ami a mai rezsiárak mellett számottevő spórolást jelent. Otthonra, irodába, üzleteknek is ajánlott vívmány. Minden 230V-tal működő berendezéshez javasolt, sima dugvillás, illetve földelt csatlakozású műszaki cikkeket, kisgépeket is ráköthetsz.02_16.jpg

Ez a lehető legszuperebb megoldás, hogy mindig szemmel tartsd villanyfogyasztásod. Minden házba, lakásba, nyaralóba, irodába, műhelybe, üzletbe is hatalmas segítség.

A fogyasztásmérőt teljesen biztonságos, gyermekvédelemmel ellátott EU-s aljzattal látták el. Túlterhelés esetén rögtön figyelmeztető hanggal jelez. 57_3.jpgMennyi megtakarítást érhetsz el vele?

A fogyasztásmérővel komoly lépést tehetsz a takarékosság felé. A megtakarítás mértéke függ az elektromos készülékek számától, típusától és azok használati idejétől. A tapasztalatok szerint évente akár 250-300 kWh is megspórolható általa. Így hamar behozza az árát, nagyban segít a tudatos energiatakarékosságban.

Nézd, milyen remekül mér:

Csökkentsd tudatosan a rezsid: a fogyasztásmérő most zseni áron Tiéd!

Ne hagyd, hogy egekbe szökjön a villanyszámlád! A wattmérő kiváló befektetés mindenkinek, aki naprakészen szeretné szemmel tartani áramfogyasztását. Könnyen kezelhető, praktikus eszköz minden háztartásnak és üzletnek. 

Egy otthonban vagy üzlethelyiségben, telephelyen több darabot is használhatsz, így több készülék fogyasztását is ellenőrizheted egyszerre. A digitális fogyasztásmérőt most fantasztikus bevezető áron érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_6.jpg

süti beállítások módosítása