Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így szigeteld ajtód, ablakod a közelgő hideg ellen, fillérekből!

Zseni trükk a huzat, a hideg, por, az eső és a bebújó rovarok megfékezésére

2022. szeptember 24. - naptermeke

Neked is huzatos az ajtód vagy ablakod? Itt a gyors segítség, hogyan tartsd bent a meleget!

Tudtad, hogy egy nem jól záródó ablak vagy ajtó 5-8 fokkal lehűtheti otthonod? A közelgő hideg időszak és a magasra szökő energiaárak miatt is fontos, hogy ne legyen huzatos házad, lakásod. Egy komplett nyílászáró-csere viszont súlyos százezrekbe is kerülhet. 
ajtosz1.jpg

Ugye Te sem akarsz dideregni? Mutatjuk a megoldást!

Jó hír, hogy egy gyors és takarékos megoldással gondoskodhatsz ajtód és ablakod megfelelő szigeteléséről a hamarosan kezdődő fűtésszezonra: fedezd fel a szilikon ajtó- és ablakszigetelő szalagot és számolj le a hideggel és a huzattal!

Szilikon ajtó és ablakszigetelő szalag – kizár minden zavaró tényezőt, segít spórolni!

Az ajtó- és ablakszigetelő szalag akár egy éjjel-nappali védőpajzs, úgy tartja távol a beszökni kívánó hűvös levegőt. Többé nem kell tartanod a huzattól, a hidegtől, sem az esővíztől, sem a rovaroktól. Emellett kint tartja a port is, valamint hangszigetelő hatású. Ez az öntapadós szalag ellenálló szilikonból készült, minőségi anyaga révén nem tesz kárt a padlóban sem.
02_19.jpg

Diszkrét, átlátszó külsejű, sokrétűen felhasználható eszköz, melyet ajtókra, ablakokra vagy bútorokra is könnyűszerrel felragaszthatsz. Akár teljesen, minden irányban körbe is fedheted vele az ajtód vagy ablakod réseit, megfelelő szigetelést biztosítva otthonodnak.ajtoszig3-gif.gif

Felhelyezése pofonegyszerű: csak tisztítsd meg és töröld szárazra a kívánt nyílászáró felületét. Ezután távolítsd el egy kis részen a ragasztó hátulját, majd igazítsd oda az ajtóhoz a csíkot úgy, hogy ne maradjon rés alatta vagy mellette. Ezt követően szép lassan görgetve illeszd fel a csíkot az ajtóra/ablakra. Végül ollóval könnyen méretre vághatod a szalagot és élvezheted a résmentes, remekül záró ajtó és ablak előnyeit!

08_25.jpg

Az ajtószigetelő szalag nemcsak bejárathoz, hanem fürdőszoba-, konyha-, erkélyajtóra és zuhanykabinokra is kiváló.

Képzeld csak el, milyen jó lesz, hogy innentől kezdve kevesebb energiát fogsz használni, látványos megtakarítást érhetsz el a fűtésszezon során. Varázsold Te is komfortossá házad, lakásod, irodád, üzleted pillanatok alatt!

Nézd, milyen kiválóan szigetel:

Sprólj a fűtésen, szigeteld le ajtód, ablakod: az 5 m hosszú szalag most csak 3.490 Ft!

Itt a legjobb időszak, hogy felkészülj a közelgő fagyos hónapokra! Az ajtószigetelő szalagot szeptemberi szuperajánlattal érheted el nálunk: most 1 db 5 m hosszú tekercset kapsz mindössze 3.490 Ft-ért. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozol hírlevelünkhöz.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki, egészségmegőrző ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelő linkre és add le rendelésed az ajtószigetelőre az oldal alján levő űrlapon:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec2_16.jpg

süti beállítások módosítása