Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Eszméletlen ez a késélező: 10 mp alatt éles késeket kapsz

Nem hittünk a szemünknek - pár húzással megújítja a késeket, szerszámokat

2022. szeptember 20. - naptermeke

Meguntad, hogy késeid csak trancsíroznak? Így újítsd meg másodpercek alatt vágóeszközeidet!

Sokat sürögsz-forogsz a konyhában, netán gyakran dolgozol éles szerszámokkal? Ha pengéid már nem úgy vágnak, mint új korukban, az kegyetlenül megkeserítheti életed. Tompa, kicsorbult eszközökkel szinte képtelenség rendesen elvégezni bármilyen feladatot. trancsirozasgif01.gif

A Te késeid is így vágnak? Mutatjuk, hogyan tedd újra élessé eszközeidet!

Elég a trancsírozásból, szenvedésből! A Nap Terméke blog büszkén mutatja be a forradalmi 3 fázisú késélezőt: ezzel a 3 különféle vájattal ellátott találmánnyal Te is könnyen újíthatod meg késed, bicskád, bárdod, tőröd vagy éllel rendelkező szerszámod. Mindezt különösebb kézügyesség nélkül, biztonságosan!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - biztonságos, precíz élezés, néhány húzással! 

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel alig pár mozdulat, és késeiddel ismét csodásan vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és strapabíróvá is teheted az eszközöket. 

67_2.jpg

Mit jelent a 3 fázisú élezés?

A késélezőt a hagyományos 1 helyett 3 különböző bevonatú vájattal látták el. A régi típusú élezőkkel szemben sokkal precízebben tudsz vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes21_2.jpg

Íme, a 3 fokozatú recept, hogyan lesz hatékony az élezés:

1. A legelső fokozatban az élezőfejet gyémántrészecskékkel látták el. Ez a különleges csiszolóréteg elsimítja a késeden levő egyenetlenségeket, eltünteti a repedéseket. 

2. A második wolfram fázis segít élt képezni a pengének, így ideális "V" alakot érhetsz el vele. 

3. A végső fázisban a kerámiabevonatnak köszönhetően polírozhatod, kifényesítheted és extra élessé varázsolhatod a pengét. 

poszt1_20.jpg

Hogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

12.gif

Elképesztően masszív, tartós kialakítás

A késélező kiképzésénél törekedtek a minél nagyobb tartósságra, erről árulkodik a masszív ABS váz és a rozsdamentes acél élezőfej - még hosszú évek múltán is használhatod! Az ergonomikus markolat és a csúszásmentes gumitalp gondoskodik arról, hogy biztonságosan tudj vele élezni.

kes75.jpg

Bemutató videó - figyeld, milyen jó vele élezni:

Csatlakozz most hírlevelünkhöz, és 4.990 Ft-ért Tiéd a késélező!

Küldd nyugdíjba elavult, haszontalan élezőidet! A késélezőt nyugodt szívvel ajánljuk minden háztartásba, konyhába, üzemi kifőzdébe, vendéglátóegységbe egyaránt.

Születésnapi ajánlatunk keretében most mindössze 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális vívmányhoz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

60_4.jpg

süti beállítások módosítása