Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a 0 Ft-ból üzemelő világítás: kertbe, teraszra, garázs köré is remek

Ez ez egyik legkedvezőbb árú napelemes LED lámpa, brutális erejű, segít spórolni

2022. szeptember 19. - naptermeke

Nem akarsz túl sokat fizetni a világításért? Így borítsd fénybe környezeted fillérekből!

Megérkeztek az első őszi villanyszámlák, sokan csodálkozva vették tudomásul a magasabb összegeket. Többeknek jócskán megemelkedtek a költségeik, és ez még tovább nőhet. Ahogy jön az őszi sötétség, egyre többet kell világítanunk odakint is, így egyáltalán nem mindegy, mivel tesszük azt. Áramzabáló lámpák helyett válts napelemes fényvetőre: mostantól 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, nagy erővel világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnéd.

1szamla.jpgNem akarsz megrettenni a villanyszámlától? Mutatunk egy takarékos megoldást!

Végre egy lámpa, ami nem fogyaszt villanyáramot, kizárólag a nap erejét használja fel. A modern napelem világosban összegyűjti az energiát, hogy aztán szürkületben felkapcsolva hosszú órákon át világítson. Nincs több kóválygás a sötétben, minden jól láthatsz kertedben, udvarodon, garázsod, üzleted körül.

Napelemes, mozgásérzékelős 20 LED-es lámpa - itt a kültéri fényvetők királya!

Ismerd meg a napelemes LED lámpát: mostantól hatalmas fényerővel világíthatsz anélkül, hogy körbe kéne kábelezned az udvart. Mivel kizárólag a nap erejét használja, így temérdek energiát megtakaríthatsz vele!

03_36.jpg

Felrakhatod a falra, kerítésre vagy egy oszlopra is, mindössze arra kell figyelned, hogy érje közvetlen napsütés. A modern napelem segítségével egész nap töltődik, hogy aztán este hosszú órákon át elárassza fénnyel környezeted. Amint a közelébe érsz, azonnal világítani kezd, miután nem érzékel mozgást, magától kikapcsol.poszt3-napelem_1.gif
A 20 db kiváló minőségű hidegfehér chip LED
 gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! Ez a sokoldalú fényforrás 120 fokos szögben képes fényt adni kb. 5 méteres távolságra. Teljes feltöltés esetén 12 órán keresztül is készenlétben marad.  

napelem2_1.jpg

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. 

Eső-, por- és ütésálló, strapabíró felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. poszt3_11.jpg

Képes megrémiszteni a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

09_19.jpg

Nézd meg a videón, milyen szuperül világít:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram 0611.jpg

Szuper őszi ajánlat: a LED lámpa most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Számolj le a sötétséggel egész évben, spórolj meg rengeteg energiát, szereld fel otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel! Másokkal ellentétben mi év eleje óta befagyasztottuk az árakat: a LED lámpát még mindig mindössze 1.990 Ft-ért érheted el oldalunkon egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(a feliratkozás 100%-ig ingyenes, innentől kezdve minden exkluzív ajánlatunkról első kézből értesülhetsz - a leiratkozás csak egy kattintás)

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

1111_1.jpg

süti beállítások módosítása