Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a hideg: így szigeteld ajtód, ablakod pillanatok alatt!

Remek trükk a huzat, a por, az eső és a befészkelő rovarok megállítására

2022. szeptember 18. - naptermeke

Neked is szelel az ajtód vagy ablakod? Itt a megoldás, amivel kizárhatod a hideget, sok energiát megspórolhatsz!

A napokban beköszöntött az esős, csípős hideg idő, hamarosan jön a fűtésszezon is. A magasba szökő energiaárak miatt kulcskérdés, hogy meg tudjuk tartani otthonunkban a meleget, az ne szökjön ki onnan. Még mindig sok helyen nem jól zárnak az ablakok és az ajtók, így könnyen huzat keletkezhet. Egy túlzottan szelelő nyílászáró akár 8-10 fokot is hűthet az adott ingatlanon. Ez már jelentős tételt is okozhat a fűtésszámlán, illetve nagyban csökkentheti a komfortérzetet.
ajtoszig1_1.jpg

Egy zseni módszerrel nem kell többé dideregned...

Sajnos egy komplett nyílászáró csere komoly pénzbe és rengeteg időbe kerül. Szerencsére egy ügyes megoldással könnyen bent tarthatod a meleget otthonodban, irodádban, üzletedben. Ismerd meg az új ajtó- és ablakszigetelő szalagot és spórolj rengeteget!

Szilikon ajtó- és ablakszigetelő szalag - kizárja a hideget, a port és az esőt is, bent tartja a hőt!

A szilikon ajtószigetelő szalaggal pillanatok alatt hatékonyan leszigetelheted ajtóid, ablakaid. Véd a huzattól, hidegtől, portól, esőtől, valamint a bemászni kívánó rovaroktól is. Ez egy kiváló minőségű szilikonból készült, átlátszó szalag, amivel villámgyorsan komfortossá teheted házad, lakásod, üzlethelyiséged.

ajtoszig3-gif.gif
Felhelyezése szinte gyerekjáték
: csak tisztítsd meg és töröld szárazra a kívánt nyílászáró felületét. Ezután távolítsd el egy kis részen a ragasztó hátulját, majd igazítsd oda az ajtóhoz a csíkot úgy, hogy ne maradjon rés alatta vagy mellette. Ezt követően szép lassan görgetve illeszd fel a csíkot az ajtóra/ablakra. Végül ollóval könnyen méretre vághatod a szalagot és élvezheted a résmentes, remekül záró ajtó és ablak előnyeit!

08_25.jpg

Diszkrét, átlátszó külsejű, sokrétűen felhasználható eszköz, melyet ajtókra, ablakokra vagy bútorokra is könnyűszerrel felragaszthatsz. Akár teljesen, minden irányban körbe is fedheted vele az ajtód vagy ablakod réseit, megfelelő szigetelést biztosítva otthonodnak.14_20.jpg

Gondolj bele, mekkora segítség lesz, hogy többé nem kell tartanod a huzattól, beszökő hidegtől! Kevesebb energiát fogsz használni, számottevő megtakarítást érhetsz el a fűtésszezon alatt. Sőt, az egyéb zavaró tényezők, így a beköltözni kívánó rovarok, valamint a befolyó esővíz is végleg kint maradhatnak.

02_19.jpg

Nézd, mennyire jól szigetel:

Őszi szuperajánlat: most 2 tekercs szalagot adunk 1 áráért!

Számolj le a didergéssel, energiapazarlással: most van a legjobb időszak, hogy felkészülj a közelgő hűvös hónapokra! Az ajtószigetelő szalagot őszi szuperajánlattal érheted el nálunk: 2 db 5 m hosszú tekercset kapsz 1 áráért, így még több felületet leszigetelhetsz. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozol hírlevelünkhöz.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki, egészségmegőrző ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelő linkre és add le rendelésed az ajtószigetelőre az oldal alján levő űrlapon:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec2_16.jpg

süti beállítások módosítása