Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így szigeteld ajtód, ablakod a közelgő hideg ellen!

Szuper trükk a huzat, a por, az esővíz és a bebújó rovarok megfékezésére

2022. szeptember 01. - naptermeke

Nem zár jól az ajtód vagy ablakod? Ne hagyd kiszökni a meleget, takaríts meg sok energiát!

Egy nem jól záródó ajtó vagy ablak rengeteg hideg levegőt ereszthet be, ami jócskán megnövelheti a fűtésszámlát. A mostani meredeken emelkedő energiaárak mellett nem mindegy, mennyire van védve otthonod, üzleted, irodád a közelgő hűvös időszak ellen. ajtoszig2_1.jpg

Ne dideregj otthon: mutatjuk a megoldást!

Egy komplett ajtó- vagy ablakcsere nagyon sokba kerülhet, nem beszélve az időről, amíg megfelelő szakembert találsz. Egy gyors megoldással gondoskodhatsz ajtód és ablakod szigeteléséről: fedezd fel a szilikon ajtó- és ablakszigetelő szalagot és állítsd meg a hideget és a huzatot!

Szilikon ajtó és ablakszigetelő szalag – kizár minden zavaró tényezőt, segít spórolni!

Az ajtó- és ablakszigetelő szalag 0-24 órás védőpajzsként tartja távol a beszökni kívánó hűvös levegőt és kártevőket. Többé nem kell tartanod a huzattól, a hidegtől, sem az esővíztől, sem a rovaroktól. Emellett kint tartja a port is, valamint hangszigetelő hatású. Ez az öntapadós szalag ellenálló szilikonból készült, minőségi anyaga révén nem tesz kárt a padlóban sem.
02_19.jpg
Diszkrét, átlátszó külsejű, sokrétűen felhasználható eszköz, melyet ajtókra, ablakokra vagy bútorokra is könnyűszerrel felragaszthatsz. Akár teljesen, minden irányban körbe is fedheted vele az ajtód vagy ablakod réseit, megfelelő szigetelést biztosítva otthonodnak.ajtoszig3-gif.gif

Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy innentől kezdve kevesebb energiát fogsz használni, látványos megtakarítást érhetsz el a fűtésszezon során. Varázsold Te is komfortossá házad, lakásod, irodád, üzleted pillanatok alatt!

Hogyan kell felhelyezni?

Első lépésben tisztítsd meg, majd töröld alaposan szárazra az ajtó vagy ablak felületét. Ezután igazítsd oda az ajtóhoz/ablakhoz a ragasztócsíkot úgy, hogy ne maradjon rés alatta. Távolítsd el a ragasztó hátulját és szép lassan görgetve illeszd fel a csíkot az ajtóra/ablakra. Ezt követően ollóval vágd kívánt méretűre a szalagot és élvezd a résmentes, jól záró ajtó/ablak minden előnyét!08_25.jpg

Nézd, mennyire jól szigetel:

Tegyél most a hideg ellen: 5 m hosszú szalag, remek áron!

Számolj le a hideggel, huzattal, kellemetlen bogarakkal, zajjal és a befolyó esővízzel! Szigeteld le nem jól záró ablakaid, ajtóid könnyedén!

A szalagot most nagyszerű árelőnnyel érheted el a Nap Terméke blog születésnapi akciójában. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy ingyenesen feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést, és máris Tiéd mindössze 3.490 Ft-ért az 5 m-es ajtószigetelő szalag…

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki, egészségmegőrző ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelő linkre és add le rendelésed az ajtószigetelőre az oldal alján levő űrlapon:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

54.jpg

süti beállítások módosítása