Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt az egyik legolcsóbb napelemes kültéri LED lámpa

Így spórolj a rezsin: kertbe, teraszra, garázsok, üzletek elé is ajánlott fényvető

2022. augusztus 13. - naptermeke

Aggódsz az emelkedő rezsiárak miatt? Erről feltétlen tudnod kell!

Az energiatakarékosság kulcskérdés manapság. Világítani márpedig kell, főleg a közelgő őszi-téli sötétségben. Ha van kerted, udvarod, kocsibeállód, garázsod vagy hétvégi házad, üzleted, egy megfelelő kültéri világítás aranyat érhet. 02_25.jpg

Áramzabáló, bonyolult kábelezésű típusok helyett elhoztuk a napelemes lámpák királyát: mostantól 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, vezeték nélkül boríthatod fénybe környezeted.

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - magas fényerejű, automatikusan felkapcsoló fényvető

Képzelj el egy lámpát, ami ha a közelébe érsz, rögtön felkapcsolódik. Amint nem érzékel további mozgást, rövid időn belül lekapcsol. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!poszt3-napelem_1.gif

A lámpa tervezésekor az egyik fő szempont volt, hogy a lehető legegyszerűbben üzembe lehessen helyezni. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 20 db csúcsminőségű chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben kóvályognod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged!51_8.jpg

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. 

A lámpa világosban kb. 7 óra alatt feltöltődik, hogy aztán sötétben akár 12 órán át üzemeljen. Ez a könnyen kezelhető, strapabíró fényvető tökéletes választás otthoni és céges használatra egyaránt!

napelem2_1.jpg

Egy lámpa kb. 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel, így egy átlagos 250 m2-es kertbe 10 db lámpát javaslunk. 

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 

napelem3_1.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, milyen jól világít:

 

Hová ajánlott a LED lámpa?

  • ház köré, falra, lugasra
  • udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
  • kerítésre
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázsokhoz, kocsibejárókhoz
  • alsóépületek elé
  • üzletek, boltok köré
  • telephelyekre
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

43_1.jpg

 
Nyárzáró ajánlat: 3 db napelemes lámpa most csak 6.990 Ft!

Számolj le a sötétséggel egész évben, takaríts meg rengeteg energiát, szereld fel otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel! Másokkal ellentétben mi tél óta befagyasztottuk az árakat: a LED lámpát 3 db-os csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért érheted el oldalunkon egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát 6.990 Ft-os kedvezményes csomagáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

01_31.jpg

süti beállítások módosítása