Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Bütyök a lábadon? Ezt használd, nem fogja nyomni többet a cipő

Zseni fegyver a fájdalmas bütyökre, kidörzsölésre, bőrkeményedésre

2022. június 23. - naptermeke

Téged is bütyök kínoz? Ismerj meg egy új ellenszert a sajgó elváltozásra!

Itthon is rengeteg ember életét keseríti meg a fájdalmas bütyök, ami egy idő után állandó kínokhoz, teljes mozgásképtelenséghez is vezethet. Ilyenkor nyáron sokan emiatt nem szívesen járnak nyitott lábbelikben, mivel a bütyök nagyon el tudja csúfítani a láb külsejét is. lab10_1.jpgSzerencsére egy ügyes trükkel idejében meg tudod fékezi a deformációt, csökkentheted a kidörzsölést, megelőzheted a későbbi súlyos fájdalmakat. Fedezd fel a Bunion Corrector bütyökvédőt, amivel visszaállíthatod lábujjaidat korábbi helyes helyzetükbe!

Bunion Corrector bütyökvédő - megfékezi a kidörzsölést, segít visszaállítani a lábujjak eredeti helyzetét

A Bunion Corrector egy rendkívül puha szilikonból készült gélpárna, ami segít megelőzni a bütyök kialakulását, illetve már kezdődő bütyök esetén is képes csökkenteni a kínokon. A bütyökvédőt ortopédusokkal együtt alkották meg, hogy megállítsa a kidörzsölést és képes legyen visszaállítani a lábujjakat korábbi helyzetükbe.

64_4.jpg

A Bunion Corrector finom nyomó hatást fejt ki a nagylábujjra. Ez a különleges gélpárna az ízülethez idomul, ezáltal fokozatosan eloszlatja a terhelést. Lábujj távtartóként is funkcionál: hatékonyan elválasztja és egyenesbe állítja lábujjakat, így napról-napra segít azokat természetes pozíciójukba hozni.

best_bunion_corrector_helps_get_back_your_active_lifestyle_1.gif

Különleges kiképzése révén óvja is a bütyköt, így azt többé nem fogja kidörzsölni a cipő, elkerülhetőek az állandó hámsérülések, gyulladások, bőrkeményedések. A használók beszámolója szerint napi rendszeres 6-8 órás viseléssel már néhány héten belül érezhető a jótékony hatása.

57_3.jpg

Hogyan kell használni?

A bütyökvédő használata nagyon könnyű: a nagyobb gyűrűt a nagylábujjra, míg a szomszédost a mellette levő ujjra kell felhúzni. Mivel univerzális a mérete, jól nyúlik, így 36-45-ig minden lábmérethez alkalmas. Bal és jobb lábon is használható. Amilyen puha és könnyű, egy kis idő után észre sem fogod venni, hogy rajtad van! Hordhatod mezítláb, cipőben, zokniban vagy harisnya alatt is.07_27.jpg

Bemutató videó:

Kiknek ajánlott?

A Bunion Corrector mindenkinek ajánlott, aki idejében megfékezné az elváltozásokat, enyhítené lábfájdalmait. Időseknek, ízületi panaszoktól szenvedőknek, fizikai munkát végzőknek, aktív életmódot folytatóknak kiemelten javallott.
fejlec2_13.jpg

A bütyöknek mostantól befellegzett: a Bunion Corrector csak 2.990 Ft, ha csatlakozol hírlevelünkhöz!

A mostani nyári időszak a legjobb alkalom, hogy leszámolj a kínzó bütyökkel, megelőzd a fájdalmakat! A Bunion Correctort most fantasztikus 2.990 Ft-os áron érheted el nálunk születésnapi ajánlatunk keretében. Minden csomagban 1 pár (2 db) bütyökvédőt találsz.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi két egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Bunion Corrector bütyökvédőt 2.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

level2_3.jpg

süti beállítások módosítása