Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így világíts 0 Ft-os üzemeltetési költséggel nyáron is!

Új vezeték nélküli LED lámpák érkeztek, most 3-at kapsz zseni áron

2022. június 17. - naptermeke

Nem akarsz többé sötétben botorkálni a kertben, udvaron? 

Egy jó világításra nemcsak beltéren, hanem odakint is óriási szükség van, főleg ilyenkor, amikor sokat vagyunk a szabadban. Ha van kerted, udvarod, kocsibejáród, garázsod vagy teraszod, akkor nagyon fontos, hogy sötétedés után is jól láss. A legtöbb kinti lámpa azonban sok villanyt fogyaszt, nehézkes a felszerelése, ráadásul könnyen égve is maradhat. 

led1_2.jpg

Eleged van a sötétségből? Mutatjuk az ellenszert!

Számolj le a sötétséggel: elhoztuk neked azt a praktikus, vezeték nélkül használható napelemes LED lámpát, amivel remekül megvilágíthatod kerted, teraszod, üzleted, telephelyed, 0 Ft-os üzemeltetési költséggel!

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - bemutatjuk a kültéri világítások királyát! 

Képzelj el egy lámpát, ami, ha a közelébe érsz, rögtön felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, rövid időn belül lekapcsol. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor akarod!

napelem2_1.jpg

Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpazarolt villany! A napelemes, mozgásérzékelős lámpa 20 db csúcsminőségű chip LED-je gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben kóvályognod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! Ez a sokoldalú fényforrás 120 fokos szögben képes fényt adni kb. 5 méteres távolságra. 

02_22.jpg

Hatalmas előnye, hogy nem szükséges hozzá semmilyen elem, plusz akkumulátor vagy vezetékes villany. Nappal töltődik, este világít! Modern, nagy kapacitású napelemének köszönhetően még akár borúsabb időben is képes töltődni. Teljes feltöltés esetén 12 órán keresztül is készenlétben marad.  

03_31.jpg

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. poszt3-napelem_1.gif

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. napelem3_1.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat is

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 
14_19.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen csodásan világít:

Mennyi lámpa javasolt egy kertbe?

Egy lámpa kb. 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Így kisebb kertekbe 3-6 db, átlagos 250 m2-es kertbe 9-10 db lámpát javaslunk, ha teljesen be szeretnéd világítani. Nagyobb telephelyekre 20-25 db lámpát ajánlunk. Fantasztikus 3 db-os akciónkban most ehhez minden segítséget megadunk.led53.jpg

Nyári szuperajánlat: a napelemes LED lámpa csak 1.990 Ft/db minden feliratkozónak! 

Számolj le a sötétséggel! Az otthonra és cégeknek is ajánlott napelemes LED lámpát most nyári születésnapi akciónkban, 1.990 Ft-os darabonkénti áron érheted el a készlet erejéig. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_16.jpg

süti beállítások módosítása